mislm da imageshack po določenem času zbriše fajle, ki jih aploudaš..tko, da boš morala na novo aploudat avatar oziroma sliko. je pa možno, da jim kej šteka, če je izginotje trenutno.
Mi ne naloži avatarja kljub pravilni dimenziji, formatu in velikosti. Vedno napiše da datoteka more bit .jpg ali .gif ali .png. Nobenga teh formatov ne prime. Prosim za pomoč
a_pikica_a napisal/-a:Jaz imam eno prošnjo/pripombo za pristojne:
Mi ne naloži avatarja kljub pravilni dimenziji, formatu in velikosti. Vedno napiše da datoteka more bit .jpg ali .gif ali .png. Nobenga teh formatov ne prime. Prosim za pomoč
Prav tak problem sem imela tudi sama nedolgo nazaj,kar naenkrat nisem mogla več nalagati avatarje.Beri prvi odgovor na tej strani,od *Purple*
Tu vas večina ima avatarje, si jih spreminjate... Torej najbrž ni nič narobe na forumu.
Zakaj si torej sama ne morem dodati avatarja? Poskušala sem si najprej naložiti z računalnika slikico .jpg formata, a ker ni šlo, sem poskusila z drugo slikico .gif formata, a obakrat mi napiše, da mora biti jpg, gif ali png formata. Saj je! Sem potem skušala naložiti preko strani shrani.si (ker je tukaj omenjeno, da ne gre preko računalnika), a je vedno napisalo, da je url naslov napačen. Je bil pa vedno točen naslov skopiran. Slika je vedno ustrezne velikosti in manjša od 6kB.
Jst k sm si slikco spreminjala me je tud jebalo z vseh strani...sm probala 1001 način in upoštevala vsa navodila in nasvete pa nikukr ni šlo in pol k sm že ene 30x probala, pa mi je kr naenx nardilo. Tko, da ene par dni probavejte in enx se vam bo že "usralo".
pa sm probala shrani.si, imageshack itd. pa ne gre! tud administratorki sm poslala ZS pa nobenega odgovora! torej zakaj ne gre spreminjati avatarja? pa tud označim, da sem človek, slika je jpg. ali png. format, prave velikosti in vse!