Čevlji
-
- Debatorica
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
saarijarvi napisal/-a:Men so pa tele kr všeč![]()
http://3.bp.blogspot.com/__rl_0I9n8k8/R9RSAz49hLI/AAAAAAAAAVU/qR__d5vTnnM/s400/Kelby+Peep+toe+Mary+Jane+22.80.jpg
uau, ful su lušne!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
čevlji...
a so meli te črne tudi v beli barboletta?
iščem namreč nekaj podobnega al pač neke bele čevlje za k obleki, ki jo bom imela na obhajilo...ma kera mogoče idejo kje so lepi čevli (beli) pa z neko normalno ceno
pa drgač sem iz mb.ja!
lp*
iščem namreč nekaj podobnega al pač neke bele čevlje za k obleki, ki jo bom imela na obhajilo...ma kera mogoče idejo kje so lepi čevli (beli) pa z neko normalno ceno

pa drgač sem iz mb.ja!
lp*
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Debatorica
rachka_ napisal/-a:saarijarvi napisal/-a:Men so pa tele kr všeč![]()
http://3.bp.blogspot.com/__rl_0I9n8k8/R9RSAz49hLI/AAAAAAAAAVU/qR__d5vTnnM/s400/Kelby+Peep+toe+Mary+Jane+22.80.jpg
uau, ful su lušne!
Uf, tole je pa najgrši primerek, kar jih je moje oko kdaj uzrlo

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
^saj. meni tudi ni jasno.
danes sem našla ene popolne za na poroko zraven črne obleke, pa je bila cena 80€. podplat je trdi ko nevemkaj (sicer bi verjetno vložki kaj pomagali, pa vseeno). mislim, za tako ceno se dobijo čevlji v humanicu in stiflu, kjer je kvaliteta neprimerno boljša.
saj še premišljujem, če bi jih vzela, ker so res točno taki, kot sem si zamislila kombincijo.
kvalitete neke pa jaz v zari (vsaj v čevljih) ne vidim.
danes sem našla ene popolne za na poroko zraven črne obleke, pa je bila cena 80€. podplat je trdi ko nevemkaj (sicer bi verjetno vložki kaj pomagali, pa vseeno). mislim, za tako ceno se dobijo čevlji v humanicu in stiflu, kjer je kvaliteta neprimerno boljša.
saj še premišljujem, če bi jih vzela, ker so res točno taki, kot sem si zamislila kombincijo.

kvalitete neke pa jaz v zari (vsaj v čevljih) ne vidim.