Drkanje mu je del vsakdana...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Si ga drka pred vami, ne da bi sploh kaj sodelovale ali vedele za to?

da in me ne moti
18
20%
da in me moti
4
4%
ne
43
47%
da in mu pomagam
12
13%
da ne bi slučajno...
7
8%
drugo
7
8%

Skupaj glasov: 91

fionnnnna
Sramežljivka
Sramežljivka

Drkanje mu je del vsakdana...

Neprebrana objava Napisal/-a fionnnnna »

Pozdravljene,

zanima me...ker ne vem več kaj bi si mislila in kaj bi mu sploh rekla...
Skupaj sva dve leti, zadnje pol leta pa je brez službe. Rada mu ustrežem, in tako se velikokrat zgodi, kot se je naprimer nekaj dni nazaj. Najprej mu ga povlečem..., pa nato še enkrat,... pa seveda mu paše pa še enkrat... in potem se mu ne da... zaspi... zjutraj pa se obrne stran od mene in si ga še sam zdrka, (in jaz se počutim kot gnoj) grem v službo, in on je doma...niti ne na zavodu za zaposlovanje, pač pa sam cel dan na internetu-ponavadi si ga še takrat zdrka... in ne vem kaj naj si sploh mislim. Plačujem mu stanovanje, hrano, vse, poskušam mu stat ob strani v taki situaciji, delam cele dneve zato da prideva skoz mesec, njemu pa se ne da z mano seksat, kaj šele da bi me dobro zadovoljil, kaj šele, da bi mogoče na internet pogledal kak nasvet...sem mu prijateljica in ga nočem zapustit v takem stanju, čeprav je on reku naj ga pa v rit brcnem, če se mi ga ne da več prenašat...in jaz še vedno ga, ker ga imam rada, če ne drugače kot kolega...
Vem, marsikdo si bo mislil, kaj ima veze seks in preživljanje... malo hvaležnosti mogoče?...na k***c mi gre ker se trudim za naju, njemu pa se še za mišji k***c ne da premaknt.

Povejte mi prosim kakšno mnenje, ker ne vem niti kako ga do službe spravit, kaj šele da bi kaj za naju naredu...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

mmm
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

:tot:
za to kar mu ti počneš bi moral on tebe plačevat, ne pa da ga ti preživljaš.

jst ne vidim povezave med tema dvema problemoma, bi me pa kar koli od tega kar opisuješ ZELO motilo.

pa še to: ko mu ga 3x povlečeš, verjamem da se mu ne da več, ker je dobil svoje. ne razumem ne tebe ne njega.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

~NIA~ napisal/-a:povej to njemu!

pomoje ne bo to nič pomagalo. po opisu sodeč je tip totalen luzer in lenoba. če bi imel 5 dek zenfa v glavi ne bi pustil da ga punca preživlja in servisira, on si ga pa za finale še zdrka poleg nje. ponižuje sebe in njo, ampak zgleda da je tak loj da mu je vseeno.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ojej.. v bistvu se mi zdi precej zmedeno napisano, ampak se mi zdi, da on vse to počne delno tudi zato, ker mu to tudi na nek način dopuščaš. on vidi, da boš mu stala ob strani, ne glede na to kako se bo on obnašal, zato pa počne kar ga je volja. škoda, da nisi napisala kakšen odnos imata sicer, ampak po napisanem si upam trdit, da je na čustvenem področju bolj slabo, vsaj iz njegove strani.. to z drkanjem se mi ne zdi v bistvu glavni problem no, čeprav se s tem tudi kaže en odnos.
jaz bi na tvojem mestu nehala s tem preživljanjem, ker ne vidim smisla delat za enega odraslega, dela sposobnega človeka, tudi če bi njegov odnos do tebe bil "normalen". pri takšnih lenih ljudeh pomaga samo eno: postaviti ga pred dejstvo, da bo ostal brez vsega, če nebo premaknil riti. če boš pa ti še vedno delala za oba, mu bo pa jasno vseeno.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Takole z distance je najmanjši problem odgovorit, ker nam je vsem nevpletenim kristalno jasno, da je tipa treba v rit brcnit, pa naj si ga na roke meče kje drugje, ne pa v stanovanju, ki ga financiraš ti.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

a se ti zdi, da te ma rad...?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ne rad, obožuje jo! ona je idealna ženska! nosi denar domov, verjetno pospravlja, kuha, lika, pa še potegne ga po trikrat!

sedaj če ima še štrleča ušesa in ploščato glavo, lahko tip med vlečenjem še cigaret za ušesa zatakne in pir na glavo postavi!

kaj če človek lepšega... :cool:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

:loldev:
foals
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a foals »

Ojej , brcni ga kot ti je sam svetoval! :wink:
Scharika.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Scharika.* »

ka use ljudje ne delamo zrad ljubezni :(
prau smiliš se mi zrad take lene riti. tip bi lahk biu veseu da ga sploh hočeš pa bi se usej u postli potrudu ne pa da ti tkle vrača zato da ga preživlaš. :?
pomoj bi blo 1. dobr da mu poveš ( če mu še nisi ) kok se počutiš, pol ko boš pa vidla njegovo reakcijo, se lahk pa šele pošteno odločiš ka boš z njem. nikakor pa ne trpet pa mu dovolit da se tkle obnaša do tebe pa te tretira ko drek. :!:
I've got the pussy, so make the rules.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Jah ne vem, če bi jaz bila v taki situaciji, da bi bil tip tak lenoba, da se še delat ne more spraviti, bi nekaj časa šlo sigurno to prenašati... Seveda bi pa tudi meni dopizdilo. Sigurno bi pa v takem primeru postavila ultimat, ker lenobe ne bi podpirala. Če lahko delam jaz, lahko dela tudi on in ne bom jaz edina, ki finančno skrbi za sebe, pa še za nekoga.

Preveč mu "dovoliš", preveč popuščaš. Poskusi to spremeniti. Drugo je, če si ne more najti službe, ampak je tu vprašanje, če jo sploh išče!
You want me to be something I can never ever be.
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objava Napisal/-a miaw »

jas mislim da bi mogla dedu prijazno ampak resno povedat, da naj spremeni odnos in si začne iskat službo. in mu mogoče pomagat najt kako. če ga pa niti pol nebo pamet srečala pa ga res odpiši.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Lahko bi babo vsaj dobr poseksal,ce ga ze prezivlja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

meni se zdi tisto drkanje še NAJMANJŠI problem pri vsem tem kar si napisala.
Odgovori