Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

klik
Google pozna še veliko tega. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Rabim vaš nasvet...

V nedeljo grem na birmo in imam idejo kaj oblečti... Rada bi imela kakšno oblekico, barva ni preveč pomembna, le da ni črna in da je enobarvna. Hočem, da pride malce nad koleni. Zraven bi rada imela kakšne črne žabice, ampak res črne in ne take, da se kaj skoz vidi in črne salonarje...

Kaj pravite? Bi bilo vredu? Imajo v H&M kakšen lepe oblekice? Mislite, da mi bodo črne žabice navidezno zožale noge? :D

Je to primerno za tako priložnost, glede na to, da bom očitno morala tudi v cerkev iti?
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

^^js grem pa v nedeljo na obhajilo in sm se lih dons odločila kaj bom mela oblečen -->sivo oblekco (tako kot jo je mela liesl na maturancu), črne žabice in črne salonarje. Povrh pa še ne vem kaj bom mela :) tko da sem mi zdi da bo tvoj outfit čist primern za v cerkev....in ja, v H&M majo kr lušne oblekce, poglej pa tut mal v Zari, če tm ne boš nč našla.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

a ni tko, da je 'spodobna' oprava za v cerkev čez kolena oziroma do kolen in obvezni rokavi.

mene so namreč iz ene cerkve spodili zaradi 'nespodobnosti'.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Pod kakšno kiklco najbolj pašejo pajkice? Iz jeansa?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ pod nobeno če mene uprašaš
The secret of success is consistency of purpose.
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lisicka89 »

Foxy-lady jst grem v kratkem tudi na birmo in sem se odločla, da bom se oblekla roza majčko mal bolj fina (3/4 rokavi), pisano krilce do kolen (mislm, da so celo neke rožice gor, uglavnm je roza, črno, belo pa ne vem še kako) in potem sem študirala, da bi blo najboljše, da si kupim kake črne petke, če dobim kake pametne. Ne vem še al bom imela odpodi kake najlonke al ne, moram še razmislit, če bi sploh pašalo.

floribunda kaj si pa imela oblečeno, da so te spodili ven? Kdo te je pa sploh spodil?
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

ko smo že pri oblekah.
mene zanima, kaj kombinirati k 'black pencil dress' za na poroko, da ne bi zgledala preveč mrtvaško.
sicer sem danes v zari našla lepe čevlčke v bež-črni barvi. so pa 80€ in še premišljujem, če se mi jih splača kupiti za enkrat.

no torej, kakšne kombincije gredo k črni obleki (čevlji, clutch torbica in nakit). cela v črnem pač nebi rada bila :?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

No, pa sem bila v H&M in ni bilo baš nič lepega... Kupila sem si eno obleko, je taka črno bela črtasta, pride malce pod koleni in z zavezovanjem v pasu. Ful lepa in za samo 15€!!!!!

Odločila sem se, ker je obleka pod koleni, da bom zraven imela žabice v barvi kože in črne salonarje. Damn, kak bom huda :D

gaby jaz bi na tvojem mestu imela vse dodatke v bež barvi, če boš imela bež čevlje - bež torbico, čevlje, kakšno ogrlico, zapestnico in definitivno kakšen dodatek v laseh bež barve. Tak sem bila jaz enkrat skombinirana, le da sem imela črno obleko, rdeče čevlje, rdečo torbio, rdeči ujemajoči se ogrlico in zapestnico in rdeči obroč v laseh. Ful je dobro ven padlo! Naslednjič pa sem bila rozano bela. Vedno sem v dveh barvah, če imam kakšno obleko oblečeno. Zdaj bom pa črno-bela. :D
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lisicka89 »

^^kake salonarje boš pa imela? Če imaš kako slikco mogoče...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Nisem še kupila. Točno vem, kakšne hočem imeti, vprašanje je le, če bom jih sploh našla.
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Balenciaga »

gaby_ napisal/-a:ko smo že pri oblekah.
mene zanima, kaj kombinirati k 'black pencil dress' za na poroko, da ne bi zgledala preveč mrtvaško.
sicer sem danes v zari našla lepe čevlčke v bež-črni barvi. so pa 80€ in še premišljujem, če se mi jih splača kupiti za enkrat.

no torej, kakšne kombincije gredo k črni obleki (čevlji, clutch torbica in nakit). cela v črnem pač nebi rada bila :?

js bi dala pa eno živo modro srajčko, mal prozorno če jo boš kje dobila, pa tut v taki barvi al pa v bež clutch torbico. definitivno pa ne bi dala samo dveh barv ker zgleda čis preveč 40+, če veš kaj mislim :wink: mal tko mladostno, sexy :)
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>

<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^hvala. bom iskala. čeprav, na obleko naj imam še srajco? če te prav razumem? :?
je pa mene tudi ravno to 'strah', sa bom zgledala prestaro za svoja leta.
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Balenciaga »

bi rekla korzet ampak se mi zdi mogoče mal neprimeren za poroko.... če je srajčka oprijeta in res lušna lahko deluje ful vredu.... res pa je, da lohk hitr zgrešiš :? ampak če je živa barva in če maš petke pa clutch torbico ne vem če bi res staro delovala :wink:
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>

<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

gaby_ napisal/-a:ko smo že pri oblekah.

A obleko že imaš? :D

Sicer pa preveč kompliciraš. :P K črni obleki paše VSE. Najbolj varno je imeti vse dodatke v eni sami barvi, sicer pa še kakšnega črnega lahko daš vmes.

In Zara čevlji - raje ne. Lepi so, udobni pa ne in lahko da boš zaradi tega imela grde spomine na poroko.
Zaklenjeno