. Ne zdej, da jih nimam samo ugotovila sem, da sem zelo družabni človek, ki je zmeraj za pogovora, karkoli. Tako da če je kšna zainteresirana zs
.
. Ne zdej, da jih nimam samo ugotovila sem, da sem zelo družabni človek, ki je zmeraj za pogovora, karkoli. Tako da če je kšna zainteresirana zs
.
.LioraBat napisal/-a:Dita- napisal/-a:T3j4 napisal/-a:T3j4 napisal/-a:hej hej, kako ste punce?
Je tuki kakšna iz okolice kranja za kofetke, šoping, žur...
predvsem žur, gremo plesattt...
jz sm iz kranja:) stara sm pa 20. pa ti?
Pejmo v tuša![]()
![]()
bl sm za kakšno manano. to je pa pol itak že to. razn če se gremo v prešernov gaj napit
[/url]

Konc avgusta se selim v Lj (v Župo:D) , tako da bodoče študentke pa tudi druge, ki boste mele voljo spoznat kozmopolitanko kot sem jaz, mi sam pište kej na zs.
Mam rada take ljudi kot sem sama - zgovorne pa energične. 

, sm iz okolice Kr, 23 let. Sej veste kako je to, v srednji smo ble prjatlce skoz skup, pol pa na fax vsaka na drug konc Slo
. Na faxu pa je bl tko, da na kakšno kavico gremo, za vikend so pa itak vse sm s fanti. Je dobr met nekoga kermu lah zaupaš, pa na kavice hodš