Lastovica napisal/-a:Hej, super tema:) Tudi sama imam par vprašanj.
1. Ljubezen. Kako mi kaže s sedanjim fantom, pa nasplošno kaj se mi na tem področju obeta v prihodnosti.
2. Služba. Ostajam tu kjer sem ali v kratkem kaj zamenjam?
3. Zdravje
4. Kdaj bodo otroci?
Hvala tisti, ki si bo vzela čas :bussi:
Pozdravljena,
Če se ne motim tudi ti še čakaš na svoje odgovore, kajne? Torej, tukaj so...(ne pa to vzeti za sveto, ravnaj se po svojih občutkih, ne kot ti narekujejo karte...moj nasvet pač). Pogledala sem ti pa kar iz run...nekako cigank ne maram preveč, niti tarota...pravzaprav karte v tem trenutku težko vidim, zato bom razbrala kaj iz simbolov run, ki imajo tudi kakšno sporočilo, ki ti lahko da misliti, če to želiš seve.
1.Ljubezensko področje, v sedanjosti...predvidevam da s fantom s katerim si, kaže...da je možnost nastanka konflikta, ki bo ali izpopolnil vajino zvezo, če v le-tej kaj ''škriplje'' ali pa da je potrebno opustiti kakšno vedenje, ki ni nikomur več v pomoč. Le tako lahko zraste novo. Torej nekaj je potrebno spustiti...neko energijo. Lahko kaže tudi na močno telesno ''privlačnost''.
V prihodnosti kaže da malo poglej kako ''odsevaš'' na ljudi okoli sebe, torej partnerja in skupnost v kateri živiš ali prijatelje. Saj to kar daješ, to dobivaš. Tako da je veliko odvisno od tebe verjetno kako se bo zveza razvijala in kaj si sploh želiš od te zveze. Izziv se kaže kot...morda dom, si želiš skupnega življenja, ali pa že živita skupaj? Če ne bi verjetno rada ustvarila skupen dom, imela neko varnost posledično...no,nekaj takega se kaže tu.
2.Služba: Torej, si morda sprejela službo zato, da bi ti nudila neko varnost, oz si jo sprejela ker pač prinaša denar, ki ga potrebuješ, ne prinaša pa ti veselja niti zadovoljstva? Kaže se ti da kar vztrajaj, oz da boš našla moč v sebi, da se spoprimeš z ovirami, ki ti pač prihajajo. Kar lahko pomeni tudi, da ko začneš iskat novo službo- če si je želiš, ne odnehaj prekamlu, saj se vztrajnost splača. Morda boš doživela ups and downs, ker še ne bo takoj prišlo kar pričakuješ, ali pa da se morda preveč oklepaš nečesa. Torej, če želiš novo službo, usmeri svojo pozornost v ta projekt, ne v to kako ti ne bo uspelo.
3. Zdravje: Prvo ti moram povedati, da mi velikokrat vrže ven runo ''property''...nevem točno kaj želijo s tem povedati...si zelo navezana na materialne stvari morda? Samo ugibam? Ali pa ti materialna varnost izredno veliko pomeni. Kaže se tudi, da si dovoli prejemati, tako kot daješ. Torej, uravnaj to dvoje, da boš lažje ''zadihala'', oz da se ne boš počutila morda ''potlačeno'' . Lahko da te bo izguba v bližnji prihodnosti naredila šibko ali zaradi tega oslabiš.
4.Otroci:
lahko da se ne zavedaš svojih resničnih potreb. Torej, če si želiš otrok, če je želja resnično močna, bo potrebno kaj narediti glede tega. Ker tukaj kaže, da si jih kar želiš. Vendar pa boš v prihodnosti(ne bi rada inetrpretirala kakšna perioda je nakazana) spoznala kaj ti je resnično pomembno, torej bo prišel tudi otrok. Morda si s partnerjem pri tem še nista čisto na jasnem.
To je to, upam da sem ti kaj pomagala.
Bejbe

Lp