Fant je zafrknu vse

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
honey.honey
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a honey.honey »

*skokica* napisal/-a:^Po moje je najbolje, da ga pustiš pri miru in malo počakaš, če bo kaj iz njegove strani. Si že nekajkrat naredila prvi korak in praviš, da ni bil slišati ravno navdušen. Jaz bi se umaknila. Lahko res ni imel nič časa ampak kot si ugotovila - minutka se vedno najde, posebno če ti je kdo všeč.

hvala :)
honey honey, how he thrills me, aha, honey honey.
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

.ii.
Zadnjič spremenil lesnik, dne 08. Dec. 2010 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

Aja, sej pol si pa že odrasla.
Fantu pa res rajš ne povedat, po moje bi ga res prizadel. Pač pozabta na vse, ne zmenta se za govorice o tem, da si ga ti prevarala in živita srečno naprej, pa čeprav ti potihem še vedno misliš na unga! :<
Zadnjič spremenil Skrat potepuh, dne 10. Maj. 2009 10:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

in zakaj mu ne bi povedala? vsak si zasluži iskreno ljubezen...
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

Uf, sm mislila d bo razumljivo da ni blo mišljeno resno. No, bom raj kakega smajlija prlepla zravn, da bo vsem jasno...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

lesnik napisal/-a:Stara sem 18 let,fantu nisem povedala in tudi ne bom ker ga nočem prizadeti tega fanta ko sva imela noč zase pa bom poskušala pozabit.

No, mal sm skeptična glede tega, da fantu ne misliš nič povedat. Sj razumm zakaj mu raje nebi, sam a te ne bo nč špikal, k ga boš tkole okol prnašala? Sj veš kako pravjo, vsaka palca ma dva konca...s tem hočem povedat, d bo mogoče tut tvoj fnt kdaj kj taga nredu (ali je celo že), pa ti ne bo (ni) povedal. Kako bi se pa ti ob tem počutla? No, še bolj sm pa glede te tvoje poteze skeptična zato, ker kot praviš, tisti tipo, s katerim si se 2x dala dol, okol govori, kaj sta vidva počela in lohka govorica hitro zaokroži do tvojega fanta. Kaj nebi bilo bolje in bolj pravično do tvojega fanta (glede na to, da sta skupaj 2,5 let), da izve zadevo od tebe? Kaj si ne zaluži iskrenosti? Pomisl, kako mu bo, ko bo to izvedu od nekoga tretjega, na to kako bedno mu bo in kako osramočen bo pred drugimi. Tkt te zna ornk zasovražit. Sej če bi mu zadevo razložila, mogoče celo ostane s tabo. Čeprav mi je najbolj smešno to, da dejansko hočeš ostat s fantom, v katerega očitno sploh nisi zaljubljena (glede na to, da praviš, d boš poskusla prebolet tistga za eno noč). Res ne razumem tega.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

@snežinka, z njim hoče ostati verjetno zato, ker je pač fajn met nekoga. Ima ga za rezervo. Če uspe z drugim, bo tega pustila. Pač igra se z ljudmi.. :roll:

sunset21 napisal/-a:in zakaj mu ne bi povedala? vsak si zasluži iskreno ljubezen...
To se mi res dopade :gut:
Zadnjič spremenil marypa, dne 10. Maj. 2009 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

lesnik napisal/-a:Stara sem 18 let,fantu nisem povedala in tudi ne bom ker ga nočem prizadeti tega fanta ko sva imela noč zase pa bom poskušala pozabit.

Na to bi pa prej mislila. Prevarala si ga itak že, zdej je sam vprašanje kdaj in prek koga bo izvedel. Bolje pa je, da izve od tebe in to čimprej. Ker to itak ni ljubezen, kar se greš s tvojim fantom. Saj si sama rekla, si st ase začela z drugim spogledovati, da si se ga ti začela dotikati - skratka zavestno si ga prevarala, vedela si kaj delaš.

Pač ne met fanta, dokler ne razčistiš sama s sebo kaj hočeš.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Ni mi jasno, kaj točno je "fant zafrknu". A si hotla kej met z njim, si mislila pustit fanta zarad njega al kako?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ja naslov je mal sfajlen. Ubistvu je lešnik vse zafrknla in noben od fantov :P .

Spremljam tole temo in se mi ubistvu sploh ne zdi vredno komentirat. Halo zavestno vara fanta; še zmeni se z unim kdaj se dobita pa da se bosta dala dol..pol na koncu ji je pa žal in bi nadaljevala zvezo s fantom s katerim je v zvezi, eh. Res ne vem kako te nič vest ne peče lešnik.

Potihem pa upam, da se tale stvar sploh ni zgodila pa da nas lešnik mal zafrkava. Ne vem, vsi njeni posti, mi delujejo tko , ampak dobr to je sam moj občutek.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

Bad.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Uh, kakšna ženska agresija ...

:D

Dal bi pa dva nasveta:
- ne delaj drugim to kar nočeš da drugi delajo sebi
- proti tipu ki širi "nesramne govorice" o tebi je pa dost simpl - če ga diskreditiraš (kontra zlobne govorice, greš h njemu in mu zabrusiš naj neha širit laži okrog ...); pač navsezadnje če njemu nihče ne verjame to kar on govori ne bo imelo teže, zadeva je pač kot vojna. Je pa res, da lahko tule kar globoko padeš :) Tako da mogoče navsezadnje le ignoriraš vseskupaj in upaš na najboljše.

Pa zjasni se kaj bi rada in v bodoče pazi kaj počneš. Posledice kot vidiš so lahko daljnosežne. Ljudje so čudni in zlobni.
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

..ii.
Zadnjič spremenil lesnik, dne 08. Dec. 2010 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss.bunny »

Povej pol kaj je fant na to reko.. kak se je odzval na vso to situacijo.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

tebe bi jst s stolpnice vrgu...prizadela ga boš še huj če bo to zvedu od koga druzga...in upam da ti ne oprosti k si ne zaslužš čist nč;)
Zaklenjeno