nasilje fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

*purple* napisal/-a:jst nism zanikala tega :wink:

jah, kdo si zasluž klofuto in zakaj, bi lahko presojal.Dejstvo pa je, da vkolikor uporabljaš najbolj šibko točko človeka, ki ti jo je nekoč zaupal, zato da ga jebeš v glavo in mu odpiraš rane...V tem primeru pa nevem, presodite sami.vsaka stvar ima svojo mejo in ko mejo prekoračiš....

men se pa zdi to totalka nedopustno da cloveka k ga ljubis podjebavas z stvarmi k ga bolijo in so velka sibka tocka, pa da ti je slucajn te stvari se z tezavo zaupu.

to je pa stvar k jo jez nebi nikol mogla tut osebi k jo nemaram narest.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

nikaragua napisal/-a:men se pa zdi to totalka nedopustno da cloveka k ga ljubis podjebavas z stvarmi k ga bolijo in so velka sibka tocka, pa da ti je slucajn te stvari se z tezavo zaupu.

Osebi, ki jo ne maram, bi lahko marsikaj vrgla u obraz in ga s tem podje*avala, priznam. In priznam tudi, da je to lahko še kako zabavno. Ampak vem kje je meja, tako kot tudi mora ta oseba vedeti, da me za tako dejanje ne sme udariti.

Osebo, ki jo imam rada, pa čuvam in ji ne bi rekla nečesa nesramnega in jo s tem užalila. Ne predstavljam si, da bi to naredila mojemu fantu. Da bi ga zezala z nečim, kar mi je zaupal. Ker vem, da bi meni bilo to vse, razen prijetno.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

^^ MilkyWay cist tko prasam

Osebi, ki jo ne maram, bi lahko marsikaj vrgla u obraz in ga s tem podje*avala, priznam. In priznam tudi, da je to lahko še kako zabavno.

a nikoli ne pomisls kok bi tebe bolelo da bi se kdorkoli spravu tkole nate? no vsaj jez zvim po nacelu use se vraca use se placa!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Napisala sem tudi, da vem, kje je meja, je tako? Tako da si nekaj malega pozabila citirat.

Če bi se pa kdorkoli tako spravil name, pa bodi sigurna, da ne bi ostala tiho.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

brez zamere... nism hotla bit zaljiva ker nism taka oseba... samo zanimalo me je
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ga!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ali jemljete ravnanje fanta, ki je jezen na okolico in jezo spravlja na vas s tečnobo in teženjem, tudi kot nasilno?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Mene je učasih ful prizadelo, ko je biu slabe in je to pol tud meni pokazau. :( Nikol nism uzela kot nasilje, ker je pač logično, da človek ne zmore usega. Ker pa je blo na koncu pol meni huje kot njemu, sva se zmelna, da ga lepo pustim u meru, ko je slabe volje in je tko kul za oba.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

vvv
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

MilkyWay napisal/-a:Ali jemljete ravnanje fanta, ki je jezen na okolico in jezo spravlja na vas s tečnobo in teženjem, tudi kot nasilno?

Lahko bi rekla obratno: A si ti nasilna do svojega fanta, ko prideš domov iz šole/službe tečna, slabe volje in na hantle, pa to na njega strosiš, ker je pač najbližji?

Pa ne leti osebno na tebe, Milky, ampak pač na vse nas, ženske :)

Po mojem to ni nasilje, pač pogosto se izživljamo nad tistimi, ki so nam najbližji...žal...jaz sem mojemu že objasnila, da naj me v takih trenutkih jemlje z rezervo, ker pač - komu bom pa povedala, če ne njemu. In včasih pač od vsega hudega nisi več sposoben umirjeno lepo razložit, ampak si mulast :)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

O otrocih si ne upam biti preveč pametna, ker jih nimam. V teoriji sem pa seveda proti vsakemu fizičnemu kaznovanju. Danes je pač tako ozračje v družbi, da bo redkokdo priznal, da je dal mulcu kdaj eno čez rit. Si pa upam trditi, da je malo staršev, ki ne bi tega nikoli naredili.
Horus napisal/-a:Stars udari otroka, da bo ta vedel, da mu ne sme "govorit nazaj".
Tip udari punco, da bo ta vedela, da mu ne sme "govorit nazaj".
Neznanc te pregarba, da bos vedela, da v prihodnje das mobitel brez debate.

Zdaj mi pa povej kje je razlika med temi tremi primeri? Jaz je ne vidim. Sploh ne med prvima dvema.

Je razlika. Starši so otroka dolžni vzgajati, otroku se lahko prepove recimo večerne izhode ali pitje alkohola, ljudje v ljubezenski zvezi pa so načeloma polnoletni in odrasli in je nesprejemljivo tudi to (čeprav se žal pogosto dogaja), da bi recimo tip prepovedal iti punci zvečer v kino s prijateljicami ali ji določil, da ne sme piti in kaditi.

O provociranju pa - kot sem že rekla: če ženska tipa provocira, žali, nalašč drega v občutljive točke, ... kaj potem on počne z njo? Naj jo pusti in najde tako, ki se bo normalno obnašala, ne pa da jo "vzgaja" z udarci. Ne predstavljam si situacije med odraslima človekoma, kjer bi bilo fizično nasilje upravičeno.
To so verjetno take v osnovi destruktivne zveze - ona je z njim, čeprav jo tepe, ker ga ljuuubi :cry: in on ne more brez nje, čeprav ga žali in ne spoštuje, ker je ona njegova življenjska ljubezen :cry: Folk preveč gleda telenovele in bere ljubiče. :roll: Ljubezen ni obsedenost ampak vzajemno spoštovanje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Horus napisal/-a:
*srčica* napisal/-a:
Horus napisal/-a:"Tecnost" otroka nima veze z razvajenostjo ampak z ucinkom na starse.

Sicer pa je razvajanje otroka odlicna zadeva. Ampak na poseben nacin. Tako, da je navajen, da LAHKO dobi karkoli hoce, ce se je za to pripravljen malo angazirati. Taki potem zrastejo v ljudi z vizijami.

Zagovorniki "vzgojnih" po riti ali bognedaj zausnic, a ce se kdaj srecamo, in mi boste sli na zivce, vam lahko dam par vzgojnih?

Ce nisi sposoben OTROKA obvladat s svojim intelektom ampak samo s silo, potem se je treba vprasat, ce si sploh zrel za met otroke.

ko boš mel otroke, me prav zanima, če jih boš obvladal s svojim intelektom. Eni otroci znajo tok živce pit, da zase ne morem garantirat, da ne bo kdaj dobil kake po riti, če bo pa tebi uspeval samo na osnovi intelekta oblvladat otroka pa kapo dol.
Ko sm bla otrok sem za večje pizdarije dobila kako po riti, potem moja mami ni bla zrela za otroke, ane, kot tut polovica drugih staršev. Pri enih pali eno, pri drugih drugo, jst sm se bala samo kuhalnice na riti, za vse ostalo mi je blo vseen kakšna bo kazen. potem sm se v bodoče izogibala pripetljajem ki bi lahko povzročil bolečo rit :)
Ampak če že udariš otroka, ga lahko samo po riti, vse ostalo mi je nesprejemljivo.

Ce se je dal mene vzgojit v relativno vzorno in dokaj uspesno odraslo clovesko bitje brez da bi na men kuhalnico sprobaval se bo dal tud moje otroke ja. Sicer pa definitivno vsaj polovica starsev ni zrela za otroke. To sploh ni debatabilno.

Tepst otroke, vzgojno al nevzgojno, po riti ali kje drugje, je POPOLNOMA nesprejemljivo. Najblizja primerjava bi bila, ce bi jaz dal "vzgojno po riti" svoji punci, ki je je manj kot pol mene in prav tako nima prav nobene moznosti, da se fizicno brani pred mano. A to se pa ne dela a ne, ker je ze toliko stara. Kje je pa starostna meja za uporabo fizicne sile? Kolikor poznam ljudi, ki so svoje otroke tepli, so to izvajali le do takrat, dokler se otroci niso mogli braniti.

Trdim, da se ljudje, ki zagovarjajo nasilje (ja, tudi ena "vzgojna" je nasilje) nad otroki, nimajo pravice pritozevati, ce jih partner/neznanec pregarba, da so celi crni. Navsezadnje je to vzgojno in CISTO ISTO, kot ce stars udari otroka. In da bo jasno:

Stars udari otroka, da bo ta vedel, da mu ne sme "govorit nazaj".
Tip udari punco, da bo ta vedela, da mu ne sme "govorit nazaj".
Neznanc te pregarba, da bos vedela, da v prihodnje das mobitel brez debate.

Zdaj mi pa povej kje je razlika med temi tremi primeri? Jaz je ne vidim. Sploh ne med prvima dvema.

lepo te prosim :?
Je razlika med tepsti pa udariti, in kot udarit otroka po riti niti slučajno nisem mela v mislih izživljanja nad njim, kot si to mogoče ti predstavljaš.
Pa tale tvoja primerjava da je isto če te partner/neznanec pregarba, da si cel črn je čiiist zgrešena. dej mal razmišli. A misliš da je mene mami tepla dokler nisem bla siva?? enkrat nisem mela modrice, šlo se je samo za opozorilo, ko sem nardila kej hudo narobe in se mi drugače ni in ni dalo dopovedat. Očitno ti vidiš samo črno-belo, al se nekoga sploh ne udari, al se ga pa že kr pretepe do nezavesti :roll:
To, da starši tepejo otroka, dokler se ne zna braniti, je tut kr neki. Ko je otrok relativno odrasel, je že vzgojen, kolker je, neke bistvene spremembe potem ne boš več naredu. Vzgoja(kaj je prav in kaj narobe) je pa ključna pri mlajših otrocih. Mene bi moja mami bla še zdej sposobna udarit, če bi kej res neprimernega priletelo iz mojih ust in jst ji niti slučajon nebi vrnila udarca, zarad respekta in ker bi vedla da sem šla predaleč-pa bi se lahko branla.
Tvoja logika je zame zgrešena, sploh je pa brezveze kej razlagat človeku k ne vidi tut sivih odtenkov in vse stvari meče v isti koš :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

nikaragua napisal/-a:
*purple* napisal/-a:jst nism zanikala tega :wink:

jah, kdo si zasluž klofuto in zakaj, bi lahko presojal.Dejstvo pa je, da vkolikor uporabljaš najbolj šibko točko človeka, ki ti jo je nekoč zaupal, zato da ga jebeš v glavo in mu odpiraš rane...V tem primeru pa nevem, presodite sami.vsaka stvar ima svojo mejo in ko mejo prekoračiš....

men se pa zdi to totalka nedopustno da cloveka k ga ljubis podjebavas z stvarmi k ga bolijo in so velka sibka tocka, pa da ti je slucajn te stvari se z tezavo zaupu.

se strinjam ja.men se tud to zdi nedopustno, da ti nekdo nekoč neki zaupa, se ti izpove, mu je težko, ti pa to uporabljaš kot orožje za jebanje osebe v glavo :?
Nataška982
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nataška982 »

Če si slišala govorice, je potrebno včasih stvari malo preverit. Ker glede na to, da si sama napisala da spije malo preveč alkohola, je to tudi povod za njegova dejanja. Tako, da po mojem je najbolje, da prvo kot prvo ne verjameš govoricam in sama razčistiš s fantom.
Odgovori