je možno, ker kt izčrpavajo zaloge b vitamina, ki ga itak ne zaužijemo v obilicah. b vitamin pa je zelo pomemben za lepe nohte.jessyca napisal/-a::lach: ne, ne si jih nikoli nisem grizla
Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
- razmazena_maca
- Debatorica
zanimivo, kako nekatere po prenehanju jemanja kt poročate o mastnih laseh in koži ... moja koža je še vedno precej suha, da o laseh sploh ne govorim. če ne uporabim balzama, so kot en čingum
prej so se mi dosti bolj mastili oz. sem si jih morala umivat na 2 dni, zdaj si jih pa na 3 dni, čeprav mi niti ne bi bilo treba, ampak se boljše počutim. čudno vse skupi ...

hja, jst sem koncno zdrava ratala ko sem jih nehala jemat
konstantna glivicna vnetja - no more
vnetja mehurja - no more
zanic libido - no more
suha noznica - no more vaseline:)
razdrazljivost - no more
pigmentne lise po obrazu (kloazme al neki tazga - no more
glavoboli - no more
zal sem padla v tist procent kjer sem fasala veliko vecino stranskih ucinkov:(

vnetja mehurja - no more
zanic libido - no more
razdrazljivost - no more
glavoboli - no more
- positive vibration
- Cosmofrik
kittybaby napisal/-a:hja, jst sem koncno zdrava ratala ko sem jih nehala jematkonstantna glivicna vnetja - no more
vnetja mehurja - no more
zanic libido - no more
razdrazljivost - no more
glavoboli - no more
Super zate

- positive vibration
- Cosmofrik
kittybaby napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Kako kontracepcijo boš pa zdaj uporabljala?
kaksno leto se kondomipol pa nic k bo ze počas čas
Aja, eh...kr jz bi tud šla dol s tabletk, sam gume mi pa ni za žulit, materinski čut pa tudi še spi globoko nekje v meni...

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Pozdrav!
No, jaz pa sem jih nehala jesti konec decembra in sem od takrat imela še samo dve M (v dobrih 4 mesecih). Do zdaj sem obe dobila po nekje 50-ih dneh ali še več. Po kolikih dneh jo dobite ve? Je normalno, da je ni tako dolgo? Saj vem, da rabi čas, da se uravna, samo sem nekje zasledila, da ni vredu, če imaš cikluse daljše od 40-45 dni, ker pol ni nekaj ok in je menda treba po neke tablete.
Ve mogoče katera kako je s tem in če to drži?
No, jaz pa sem jih nehala jesti konec decembra in sem od takrat imela še samo dve M (v dobrih 4 mesecih). Do zdaj sem obe dobila po nekje 50-ih dneh ali še več. Po kolikih dneh jo dobite ve? Je normalno, da je ni tako dolgo? Saj vem, da rabi čas, da se uravna, samo sem nekje zasledila, da ni vredu, če imaš cikluse daljše od 40-45 dni, ker pol ni nekaj ok in je menda treba po neke tablete.
Pozdrav!
No, jaz pa sem jih nehala jesti konec decembra in sem od takrat imela še samo dve M (v 4,5 mesecih). Do zdaj sem obe dobila po nekje 50-ih dneh ali še več. Po kolikih dneh jo dobite ve? Je normalno, da je ni tako dolgo? Saj vem, da rabi čas, da se uravna, samo sem nekje zasledila, da ni vredu, če imaš cikluse daljše od 40-45 dni, ker pol ni nekaj ok in je menda treba po neke tablete.
No, jaz pa sem jih nehala jesti konec decembra in sem od takrat imela še samo dve M (v 4,5 mesecih). Do zdaj sem obe dobila po nekje 50-ih dneh ali še več. Po kolikih dneh jo dobite ve? Je normalno, da je ni tako dolgo? Saj vem, da rabi čas, da se uravna, samo sem nekje zasledila, da ni vredu, če imaš cikluse daljše od 40-45 dni, ker pol ni nekaj ok in je menda treba po neke tablete.
Pozdrav!
-
- Sramežljivka