Kot da bi sebe brala.. Tolažim s tem, da mi bo enkrat res prekipelo in se bom odločila da tako ne gre več naprej.. Confused vem, da ni dobra tolažba, da bi morala nekaj narediti v tej smeri če bi res hotela, da se vse konča, ampak ne morem..
Kot da bi jst sebe brala
 Amapk kakšen mesec nazaj. Sm misnla, da ga ne bom mogla nikol pustit amapk sm ga. Kar hočem povedat je to, da vsak res pride do točke ko ma vsega dovolj, je resnično težko to naredit, ampak preprosto veš da ne moreš več. Mislm da je potem tudi večja možnost, da človeka dejansko preboliš, ker veš da si probal vse da odnos rešiš. Ja, ljubezn je hudič.

pa ni to, da bi padala na nedosegljive - ni to, pač pa šele kasneje izvem, da ne kako drugače ne bo izšlo (ali pa oddaljenost), in se vse sfiži  
 pa se nimam za hudo, nisem high ali kaj takega, čisto preprosta in energična, zgovorna pa vse to. ne vem no, sem kar nehala verjet v to, da obstaja kdo, ki bo dejansko pravi zame in ne bo preveč zaljubljen v svoje delo in bo samski! valda mi je pomemben videz, ampak vključno s karakterjem, ker ne morem videt neke tipsone, ki so vase zaljubljeni! mršš
 no panic.