Omara v spalnici

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

qqq
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Tele variante nad posteljo jaz nikomur ne priporočam pa še lepo mi ni.
Sem jaz tudi včasih imela nekaj nad posteljo, potem je bil potres in mi je nekaj na glavo popadalo :eek:
Sem proti temu, da se ima omaro v drugem prostoru, ampak tudi proti temu, da imaš elemente nad posteljo.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^Ampak so pa ravno te "mostne omare" (čez posteljo) dobre, če nimaš zadosti prostora za kaj drugega.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pa potresi tudi niso ravno največja nevarnost v Sloveniji :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

rtu!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Lol, Nia, tko nesramni pa spet ne bomo... :wink:
Mislim, da se vsi strinjamo, da so omare čez posteljo primerne za nas, ki imamo sobo manjše sorte. Mi si namreč ne moremo privoščiti kakšne ogromne omare čez cel zid nasproti postelje in še eno dodatno kotno...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

A ni glih v Sloveniji idrijska tektonska prelomnica? A nisi glih od tm ti, Nia? Mene bi blo strah :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

sončk napisal/-a:A ni glih v Sloveniji idrijska tektonska prelomnica? A nisi glih od tm ti, Nia? Mene bi blo strah :D

Sploh ni smešno. Moji mami je še luster zletel na glavo enkrat sred noči pa ni bil noben potres.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

Sama sem imela most čez posteljo, ker imam sobo veliko 2,3x2,5....kabinetek.

Meni je bilo prav dobro, ker nisem imela veliko prostora. Sem si pa lani prenovila sobo oz. je mama načrtovala kako bo kaj stalo, ker sem sama obupala, ker je majhna soba. Sedaj mi je prav všeč, pa še bolj prostorno deluje. Sošolka, ki je prišla po obnovi sobe k meni je mislila, da smo rušili stene.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tok)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

mimikad napisal/-a:Sama sem imela most čez posteljo, ker imam sobo veliko 2,3x2,5....kabinetek.

Meni je bilo prav dobro, ker nisem imela veliko prostora. Sem si pa lani prenovila sobo oz. je mama načrtovala kako bo kaj stalo, ker sem sama obupala, ker je majhna soba. Sedaj mi je prav všeč, pa še bolj prostorno deluje. Sošolka, ki je prišla po obnovi sobe k meni je mislila, da smo rušili stene.

Seveda tukaj ni druge rešitve, ker je prostorska stiska. In glede na to stisko si imela najbrž zaptre elemente. Se pa zgodi, da imaš vmes kakšne odprte police, gor kakšno stekleno vazo in avč pade dol.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

~NIA~ napisal/-a:
sončk napisal/-a:A ni glih v Sloveniji idrijska tektonska prelomnica? A nisi glih od tm ti, Nia? Mene bi blo strah :D

prelomnica je, ampak idrija je veeeeeliiiikaaaa in jst sm čist nekje bogu za nogu, kjer nas niti potres ne najde (tok-tok)

LOL,kej bolj smešnga pa še ne :lol:
prvič Idrija ni velika, drugič to da živiš bogu iza nogu ni noben rzalog, da te potres ne bo najdu :wink: LOOOL no :D
Priporočam kšnp čtivo glede tega, usaj osnovno wikipedio da boš sploh vedla kaj potres je, kje nastane, blablabla!

in se strinjam, da so teli "mostovi" nad pojstlo lahko nevarni.mi smo mel pr babic tako spalnco, pa smo jo tko postavl da nad pojstlo ni blo nič, ker nikol ne veš kdaj se ti kej utrga in pade na glavo sred noči.
takele omare so pa sploh, po možnosti narjene še škifo in iz kšne nizkoproračunske ivrke, kar pomeni, da lahko že pri manjšem potresu dobiš tist na glavo.

poleg tega mi je pa tud grdo.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Mislim, da se je NIA hecala :))
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

*purple* napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:

prelomnica je, ampak idrija je veeeeeliiiikaaaa in jst sm čist nekje bogu za nogu, kjer nas niti potres ne najde (tok-tok)

LOL,kej bolj smešnga pa še ne :lol:
prvič Idrija ni velika, drugič to da živiš bogu iza nogu ni noben rzalog, da te potres ne bo najdu :wink: LOOOL no :D
Priporočam kšnp čtivo glede tega, usaj osnovno wikipedio da boš sploh vedla kaj potres je, kje nastane, blablabla!

in se strinjam, da so teli "mostovi" nad pojstlo lahko nevarni.mi smo mel pr babic tako spalnco, pa smo jo tko postavl da nad pojstlo ni blo nič, ker nikol ne veš kdaj se ti kej utrga in pade na glavo sred noči.
takele omare so pa sploh, po možnosti narjene še škifo in iz kšne nizkoproračunske ivrke, kar pomeni, da lahko že pri manjšem potresu dobiš tist na glavo.

poleg tega mi je pa tud grdo.

No ja, midv az bratom sva si 23 let delila sobo, ki ni velika in drugače, kot da sva imela ne le komplet omara+postelja, posteljo sav vsak dan zložila v omaro, pač ni šlo. Če nimaš prostora nimaš bit kaj zbirčen, pa če ti je grdo al pa ne. In po tolkih letih je bila omara še vedno zelo dobro ohranjena, še prodali smo ju lahko na koncu, zdaj ko sem sama v sobi. Ker drugače pa res ne vem kako za vraga bi dala v sobo dve postelji, pisalno mizo, veliko omaro, dve stekleni oamrici in dve navadni omarici. Pa še omaro za TV, predalnike za perilo in štumfe ter za omarco za posteljnino.

Tko da take stvari znajo bit še kako praktične.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

Če imaš veliko spalnico, ti toplo priporočam ločeno omaro. Midva imava veliko spalnico in sma jo z gips platami omejila-zgleda kot obična stena, z vrati, in imava ločeno omaro. "ločen" prostor bi se dalo rečt. tam pa si lahko narediš poličke po mili volji. jaz lahko rečem, da sem ful zadovoljna
Odgovori