Tunizija [ZT]
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Če lahko priporočam hotele za Djerbo:
Mariqueen 4* -> ful fajni hotel, vedno čist, postrežba fajna, v jedlinici ruski bife - zelo pestra izbira hrane, ravno pravšnjih okusov, mi smo vedno hodli od mize fuul nasitni, nikdar lačni, za mini napitnino (10 naših centov recimo) ti cel teden še lepše pospravijo sobo, vedno je animacija, čez cel dan, na plaži zastonj ležalniki in senčniki, plaža ima svojega varnostnika (res so sami hotelski gostje), res pa je od plaže oddaljen približno 200m, blizu so šoping trgovine (fix price, cene so fiksne, realne, dobiš vsaj eno oceno za koliko najmanj lahko barantaš na tržnici). Jaz sem bila z njim res ful zadovoljna.
Naši sopotniki na letalu so hvalili tudi hotel Vinci Djerba Resort.Bil pa je nasproti našega. So bili tudi zelo zadovoljni. Potovali smo z agencijo Atlas Airtours. Če bi se še enkrat odločila, bi izbrala isto agencijo in vrjetno isti hotel. Ga poznam in vem, da je zelo fajni.
Mariqueen 4* -> ful fajni hotel, vedno čist, postrežba fajna, v jedlinici ruski bife - zelo pestra izbira hrane, ravno pravšnjih okusov, mi smo vedno hodli od mize fuul nasitni, nikdar lačni, za mini napitnino (10 naših centov recimo) ti cel teden še lepše pospravijo sobo, vedno je animacija, čez cel dan, na plaži zastonj ležalniki in senčniki, plaža ima svojega varnostnika (res so sami hotelski gostje), res pa je od plaže oddaljen približno 200m, blizu so šoping trgovine (fix price, cene so fiksne, realne, dobiš vsaj eno oceno za koliko najmanj lahko barantaš na tržnici). Jaz sem bila z njim res ful zadovoljna.
Naši sopotniki na letalu so hvalili tudi hotel Vinci Djerba Resort.Bil pa je nasproti našega. So bili tudi zelo zadovoljni. Potovali smo z agencijo Atlas Airtours. Če bi se še enkrat odločila, bi izbrala isto agencijo in vrjetno isti hotel. Ga poznam in vem, da je zelo fajni.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Midva vs abila z najinim hotelom v Tuniziji (celina - Hammamet) zelo zadovoljna. Hotel je bil krasen, zaposleni tudi, zelo ustrežljivi. Čistoča brez pripomb, bar v bazenu (ne ob njem), all inclusiv, vse zastonj. Nimam pripomb. Napitnine sva seveda vzela v zakup in vsak večer naju je zato na mizi pričakala s cvetjem okrašena miza in najina želelna pijača.
Sicer pa sva šla na vse možne izlete po Tuniziji, je čisto nekaj drugega ko vidiš pravo Tunizijo, način življenja.
Sicer pa sva šla na vse možne izlete po Tuniziji, je čisto nekaj drugega ko vidiš pravo Tunizijo, način življenja.
^
@nia : 23kg
al 20kg (da ti raj rečm za zihr), ostalo se plača po 8€ za usako kilo (BAJE), čeprou moja kolegica je dzabe pršla skos k smo šli na maturanca
jz mam en tak hud dunlop kufr (tomas sport 25€ lol) k je res fuuul velk, in zgleda bom res mogla tehtat da ne bo preveč
D
mam pa v planu tut kšne lesene žirafe kupt haha tko da čimmn robe
@nia : 23kg

jz mam en tak hud dunlop kufr (tomas sport 25€ lol) k je res fuuul velk, in zgleda bom res mogla tehtat da ne bo preveč

mam pa v planu tut kšne lesene žirafe kupt haha tko da čimmn robe
Kadar gremo mi s familijo na morje, imamo ponavadi vsi skupaj okrog 50 kil. Pa smo štirje, gremo za dva tedna, viski je del obvezne opreme, midve s sestro pa vedno vlečeva s seboj celo poletno garderobo.
Ni mi čisto jasno, kaj ene nosite s seboj, da se vam toliko kil nabere, sploh glede na to, da se poleti nosijo lahka oblačila. Mislim, lahko imaš s seboj 30 majčk, pa bo to vse skupaj naneslo ene 4 kilograme.
Ni mi čisto jasno, kaj ene nosite s seboj, da se vam toliko kil nabere, sploh glede na to, da se poleti nosijo lahka oblačila. Mislim, lahko imaš s seboj 30 majčk, pa bo to vse skupaj naneslo ene 4 kilograme.
^^ Razne kreme (sončne, za telo, za obraz, itd...), šamponi, kozmetika,. itd.... Js zmeri pretiravam z vsem tem, ker se bojim da bom takrat pa lih tist rabila
Je pa 20 kg ja (nekateri nizkocenovniki 15 kg).

Je pa 20 kg ja (nekateri nizkocenovniki 15 kg).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*hox* napisal/-a:Brisače so tut dost težke, če jih neseš zravn.Pa js imam že samo 5 kg težek sam kouček, tko da 15 kg ni težko nabrat.
ja moj je 4,8 lol pa 83litrou sprejme

jz tut ponavad zmer mislm da bom pa LIH to rabla, sam zdj k grem pač sam s tastarimi mi je skor useen, sam sm pa uzela spet usemožne oblekce za čez dan pa ponoč pa blabla

ni mi pomočiii! lol