Fant je zafrknu vse

Zadovolj(e)n/a v postelji.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

hehe, upam da ne..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Važno da je fant zafrknu vse! :eek: :D
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a macika_ »

hehe...kaki problemi,da dol padeš :lol:
punca najprej razčisti pri sebi kaj bi sploh rada,potem pa vpraši za nasvet..ker tvojega posta glih nisem najbolj razumela... pa brez zamere :)
fanta maš 2 leti pa pol pa kljub temu spiš s kar enim? a,te ni sram...mu pogledat v oči? no,ja mogoče pa ne veš kaj pomeni imeti nekoga rada... in koliko si sploh stara?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Najprej si ti okrog govorila, da sta seksala, in se je on zato razburjal, zdaj sta pa obrnila vlogi?
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a macika_ »

aiaaa... pa še to? ti nisi nič kriva a,ne ??? fant je zafrknil vsee... in kaj po tem je zafrknil? da je spal s tabo...saj si pa mu sama dala..pa nisi misla na posledice pa na nič.. zamisli se maloo... :( :?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

pišeš kot otrok, ki ma 3 leta..

pa izrazi da si ga j** v glavo..

Kakorkoli, varala si, sooči se s posledicami in hej niso vsi taki cukri, mogoče parkrat,samo potem pa nekaterim, ki jih ne zanimaš zares pač presede in jih ne zanimaš več v nobenem smislu. Žal ane, nisi edina. Sploh si pa tudi ti varala oz. zafrknila osebo.

..Evelyn.. napisal/-a:P***a ej iz dneva v dan je ta naša mala zemljica bolj polna idiotov.

Ja se strinjam ja. Škoda k nimam block tipke :roll: :lol:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

lezla si za njim in sedaj se sprijazni s posledicami
(s)mej se
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

ta topic pa sem mogla 2x prebrat, da sem sploh lahko povezala besede skupaj :D sploh ne razumem nič :? poleg tega-neumestni naslov-če je kdo kaj zaj***l si to samo ti :) ti si rekla, da imaš fanta in ti si dala drugemu...poleg tega-ni jasno, kaj sploh hočeš povedat, vprašat. al hočeš ostat s sedanjm al hočeš onega s prakse met zase?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Ja to se zgodi, če hočeš na dveh stolčkih sedet...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

klupko napisal/-a:Važno da je fant zafrknu vse! :eek: :D

itak ... fant je zajebal njo in zvezo z njenim tipom in .. vse pač ... :roll: :D
Let's swim to the moon .....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ezred?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
honey.honey
Sramežljivka
Sramežljivka

hej

Neprebrana objava Napisal/-a honey.honey »

okej js bi tut neki vprasala..ne vem ce je se kje kaka podobna tema, ker nisem sla vsega brat ker je ful velik :)

spoznala sem enga fanta, star je 18 let (js sm 17). in bla sma zuni tk ene stirkrat, petkrat. in prejsn tedn sem bla pri njem, ko so ble pocitnice pa je bil sam doma (gledala sma film !). in se je vidlo da sm mu bla ful vsec..
ampak zdej ta tedn mi ni nc vec pisal..na msn ga ni blo nic,drugac je pa skoz gor vpisan..on ma letos maturo,pa mu nism hotla kej tezit,nism vedla a se uci..pa mu tut nism nc pisala..ker pa on ni nc napisu,sm mu v cetrtek poslala sms. pa ni nic odpisal..uceri zvecer sm ga klicala, ko sm bla zuni..pa ni blo slisat da je neki pretirano vesel da me cuje..
pa se uprasala sm ga zaka nc ne pise,pa je reku..hehe,pa ni blo casa..
pol pa ga se uprasam,kk mu je sla matura in je reku da je se niso meli (ker gimnazija je mela, sem misla da majo tud oni)..in zdej ne vem, zaka ni blo ene minutke casa,da bi napisal vsaj en sms..
prej sma se slisala skor vsak dan..enkrat ko mu nism nic pisala me je klical,zaka se nic ne javim..
tk da zdej mi ni jasno sploh, ka je narobe (uceri ga tega nism uprasala).
ne vem niti ka nej nardim..pisat al pa ga klicat ga sploh ne nameravam..
ne vem a se lahk v enmu tednu zgodi da ni vec zainteresiran..
pa drugac se mi zdi da je kr uredu. drugac ga pa tut ne bi rada kr odpisala, ker mi je res vsec...

a ma kdo kak nasvet? :)
honey honey, how he thrills me, aha, honey honey.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

^Po moje je najbolje, da ga pustiš pri miru in malo počakaš, če bo kaj iz njegove strani. Si že nekajkrat naredila prvi korak in praviš, da ni bil slišati ravno navdušen. Jaz bi se umaknila. Lahko res ni imel nič časa ampak kot si ugotovila - minutka se vedno najde, posebno če ti je kdo všeč.
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

Odgovor na vse je resnica vsem v obraz, sicer ne boš nikoli v življenju sprejemala posledic.Mi je jasno,da svojega fanta nisi imela pretirano rada in je bolje da reveža pustiš in razmisliš o svojih nadaljnih podvigih.
vsa odgovornost za ta trapast dogodek je na tebi!
V naprej ti svetujem,da premisliš o samospoštovanju in spolnosti, ki sicer je užitek, ampak premisli malo preden se spuščaš v to in sploh premisli 100x kakšne spolne partnerje izbiraš.
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

*lesnik: Ti izgledaš tako zmedeno, saj sploh ne veš, kaj želiš. S kom bi sploh rada bila? Po eni strani izgleda, da nočeš izgubiti svojega fanta, ki si ga varala, po drugi strani pa ti je žal za tipom, s katerim si imela avanturo, a očitno ne kaže interesa za tebe. Na dveh stolih boš pa težko sedela...
Mimogrede - če je kdo kaj zafrknil, si se povsem sama, saj si očitno zavestno in prostovoljno počela vse stvari, ki si jih. Vsaj malo premisli v bodoče, preden se boš spuščala v kakšne avanture... :roll:

*honey.honey: Tebi bi svetovala, da se malo umakneš in počakaš, da fant naredi prvi korak in se sam kaj oglasi. Verjetno še sam ne ve, kaj bi sploh rad in potrebuje nekaj časa. Daj mu ga, kakšen bo rezultat, če se bo le sam končno oglasil - to ti pa bo pokazalo, koliko je res zainteresiran.
Kdor hoče, bo vedno našel čas, tistih par minutk, da napiše kak sms...
Zaklenjeno