nasilje fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Dinotti napisal/-a:Vendar razlika med spoloma je tudi v tem,da so moški polni tostestorona,ki je pa veliki krivec za večjo razburjenost.Se pravi moški mora veliko več truda vložiti,da se pomiri,kot ženska.

Uf, teorije o tem smo po moje civilizacijsko že prerastli. Nekoč so trdili tudi to, da je kriminaliteta vrojena dimenzija v posamezniku, da le-to določajo geni ali celo telesna konstitucija - velikost lobanje, palcev na nogi, očesni lok itd. Pa so te teorije zavrgli in jih nadomestili s socializacijskimi, ki po mojem mnenju in mnenju večine sodobnih sociologov/psihologov mnogo bolje razlagajo agresijo pri posamezniku.

Verjamem, da so določeni ljudje bolj nagnjeni k agresivnemu vedenju kot ostali, pri čemer pa ne gre zanemariti, da se kontrole naučimo sami. In posameznik, ki ima težave z jezo, se more tega zavedeti in zavestno spremeniti obnašanje. Testosteron je navaden izgovor. Kaj bi bilo, če bi vse ženske čez celoten mesečni ciklus varirale v svojem obnašanju (in s tem mislim ZELO varirale), ker je pač estrogen tisti, ki niha in žensko drži v primežu? Seveda vpliva, a vsaka se mora sama prilagoditi in podrediti zahtevam okolja. Podobno moški in testosteron.
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Midva sva tudi parkrat imela take "napade", ampak k sreči se je vse ustavilo pri odrivanju. Js se tud predobr zavedam da znam povleč živc tko da znoriš..sploh če veš da je ravno to moj namen. :twisted:
No in včasih se je začelo zaradi neumnosti, čist neumesnih bedarij, pol pa preraste v grozn prepir. In js obolim če mi kdo reče da nej se ustavm al pa da sm tih..uh.. in pol js začnem...kaj pa misliš da si in bla bla..pa me je za roko stisnu in sm ga ful odrinla in rekla da nej mal pazi kako se obnaša. Tu se stvar zaključi. Kasneje se opravičva en drugmu in se vrneva na staro. Če bi me pa kdaj klofnu bi mu pa oči iztaknila. :evil:
Al pa enkrat k sm mu rekla da če me prevara, mu bom bajto zažgala. Lol Isto znoru :D
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

^^veš da vlečeš živce za znoret, to delaš celo namerno, ampak če bi te pa lopnu bi mu pa oči iztaknila :rolleyes: ja bed...

edit: moj post leti na "klupko"
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^podpis!!!!!!!

in je za razmislt!
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

klupko napisal/-a:Midva sva tudi parkrat imela take "napade", ampak k sreči se je vse ustavilo pri odrivanju. Js se tud predobr zavedam da znam povleč živc tko da znoriš..sploh če veš da je ravno to moj namen. :twisted:

Res sem vesela, da nimam tako bedne zveze kot nekatere ženske tu gor. Na kraj pameti mi ne pride, da bi svojega tipa NAMERNO provocirala oz. on mene.
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dinotti »

Kljub vsemu sva se zdej razšla in umiram :willnicht:
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Na grmado z mano!!! :eek:
Vsaka zveza je zgodba zase in vsak par se kdaj pa kdaj spiči..in ja...vsaj nism tista bogica ki ne bo upala nč fantu reč nazaj in se postavt zase, ampak bo raje tih in nardila tko k on hoče kr hoče ohrant harmonijo v zvezi. LOL
Nalašč ga pa provociram takrat ko se neki zmenva pa pol po njegovi krivdi ne gre stvar po planu..pol mu pa mečem naprej dokler ne znori pol se pa zaključ. :) Ja no, kaj je pa fora da bi se skos lepo gledala in šepetala... haha :D
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cant_sleep_tonight »

klupko napisal/-a:Na grmado z mano!!!

komu se pa da po sodiscu vlacit
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

klupko napisal/-a:Na grmado z mano!!! :eek:
Vsaka zveza je zgodba zase in vsak par se kdaj pa kdaj spiči..in ja...vsaj nism tista bogica ki ne bo upala nč fantu reč nazaj in se postavt zase, ampak bo raje tih in nardila tko k on hoče kr hoče ohrant harmonijo v zvezi. LOL
Nalašč ga pa provociram takrat ko se neki zmenva pa pol po njegovi krivdi ne gre stvar po planu..pol mu pa mečem naprej dokler ne znori pol se pa zaključ. :) Ja no, kaj je pa fora da bi se skos lepo gledala in šepetala... haha :D
postavit se zase pa načrtno provocirat ni lih isto a? nevem od kje ti ideja, da je nasledna stopnička od postavit se zase, že kr bit tih...
Sicer pa moj prejšni post se ni nanašu na nič drugega, kot na to, da si preveč dovoliš in obenem misliš da si nedotakljiva...če mu bo pa kdaj slučajno prekipelo boš pa največja revica na svetu, ki niti slučajno ni sama izzvala takega kriminala :?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

to se da tut drugace resit, na primer z normalnim pogovorom kjer mu tut use poves in nisi ''tista bogica ki ne bo upala nč fantu reč nazaj'' ampak si odgovorna, zrela punca k se da normalno POGOVARJAT o problemu in ga resit, ne pa sprovocirat tipa ''dokler ne znori pol se pa zaključ''

kake odnose ma folk jao :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

A mu moras naprej metat? Ga imas rada pa ga spostujes? Ker pri takih ljudeh se jaz zadrzim in jih ne obsojam in provociram in jim ne mecem stvari naprej. Eni ljudje so res riti, ne vlozijo v zvezo niti toliko truda, da bi moderirali svojo komunikacijo s partnerjem.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dinotti »

Zdj je pa najhuj da je vse dala na ignore in se neda niti pogovort...Jz mislm,da je iskala samo izgovor,da konca...
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Kakorkolii že...veliko se je spremenilo odkar sva midva skupi in ni vse tko lepo brez prepirčkov..
In kako naj se obnašam v takih primerih ko kej zahinavi al kakorkol. Lahko se skregam al pa se umaknem in sm užaljena še en tedn. Nardit se kot da ni blo nič pri men ne gre. Žal.
In ja govora je blo o znašanju fantov nad dekleti, zato sm rekla kdaj in kako pri nama grejo stvari. Zdej ste se pa vsi postavl na njegovo stran kr je on je pa božček ki če me udari bo to pa to pa ono bla bla..
Če ne bi meu on svojih izpadov, tud js nebi bla jezna in kritična do vsega.
Mah whatever, sploh je brezveze tle neke podrobnosti pisat kr je itak vsaka na novo odprta tema kr neki. Le redki se potrudijo da bi kako pomagal z nasveti..večina se pa neki zgraža "ta ni normalen, js to ne bi in kr neki"...
Vglavnem hočm reč da če je provociranje vzajemno in ne samo z ene strani je to pač tko. In še ne pomen da sva neuravnovešena, prfuknena in nenormalna. Če nama sede vztrajat v takem odnosu ga bova mela. Punto.
kugla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kugla »

Ti vidiš razliko med kreganjem in jebanjem v glavo?
Odgovori