Fant je zafrknu vse
Fant je zafrknu vse
.ii
Zadnjič spremenil lesnik, dne 08. Dec. 2010 15:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
Sem komaj razbrala kaj bi rada poveda,a ko tako zmedeno pises.
Kaj pa bi ti zdaj rada? Bla skupaj s tem drugim tipom, pa ne ves kako ga prepricat v to? Ker ce on ni zainteresiran, bos tezko kaj dosegla. Pac se je hotu dat z eno dol, ce je biu se devicnik, zdej je dubu svoje in pac tud novo samozavest, za nove sex podvige.
Tip pa ti tudi verjetno ne bo kar tako odpustil, da si ga prevarala. Ampak saj, ce prav razumem, si zdaj zaljubljena v tega drugega. In bos tako ali tako pustila sedanjega ...
Res bi mogla malo premislit zadeve prej.
Kaj pa bi ti zdaj rada? Bla skupaj s tem drugim tipom, pa ne ves kako ga prepricat v to? Ker ce on ni zainteresiran, bos tezko kaj dosegla. Pac se je hotu dat z eno dol, ce je biu se devicnik, zdej je dubu svoje in pac tud novo samozavest, za nove sex podvige.

Tip pa ti tudi verjetno ne bo kar tako odpustil, da si ga prevarala. Ampak saj, ce prav razumem, si zdaj zaljubljena v tega drugega. In bos tako ali tako pustila sedanjega ...

Res bi mogla malo premislit zadeve prej.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Dobila sem občutek, da tebe bolj ta drugi zanima. Svojega "fanta", ki si ga prevarala, samo omeniš.Torej, do njega nisi gojila nekih čustev. Tale drugi falotek pa te želi sam izkoristit. Srednješolska mladina... On želi od tebe samo sex. Če bi želel kaj več, bi se zanimal zate. To boš spoznala, ko bo prišel mimo pravi. Takrat ti tudi na kraj pameti ne bo padlo, da bi ga prevarala. Mislim, da si to celo storila brez kančka slabe vesti. Pusti oba fanta za sabo in pojdi dalje. Bo prišel naslednji. Ki bo boljši od obeh. To so pač srednješolske ljubezni. Bolj iz zafrkancije in uživancije kot kaj druga. Večinoma.... Obstajajo seveda izjeme, ki iz tistih let ostanejo večno skupaj. So pa prej izjema kot pravilo.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
jao, tak zmedeno pišeš, da res ne vem kaj točno bi rada (tako kot so povedali tudi moji predhodniki). ne mislim te obtoževat, ker si prevarala svojega fanta, ker je pač to tvoja stvar. sam se mi zdi, da boš izgubila tako fanta s katerim si bla 2,5 let al mesecev?? (škoda, sploh če je bilo use okej v zvezi) in tudi tistega s katerim si se 2x dala dol. tip te je pač sam izrabu, da se je dal s tabo dol (itak sta bla oba pjana), je pač tak kot precej srednješolcev. sploh če je biu res še nedolžn (kako to sploh veš? ti je on povedal?) se je pač tega hotu čimprej otrest, bla sta pijana, ti si se mu ponudla. kot pa sama vidiš je to iz njegove strani tut vse. sploh če zdej govori slabo o teb (čeprav sta se zmenla, da o vajinem sexu ne bosta govorila naokoli), se mi zdi, da itak nimaš kaj iskati poleg njega (kaj boš imela od taga tipa?) in upati, da bo želel kaj več. sicer pa ja, si sploh želiš da ti tvoj sedanji fant odpusti? sicer bo težka, nikol pa ne veš.
Sploh ne bom komentirala... nevem sploh kako lahko svojemu fantu pogledaš v oči lai ga poljubiš, če si se tako hitro vdala in sexala z drugim. Sicer nevem a je 2.5 let ali meseca ampak vseeno. Če si z nekom v zvezi bosi zvesta. Ploh pa mislim da ne boš pri nobenem od njiju kaj dosegla, glede na to da 1. si enega prevarala in 2. te eden ignorira. Tako kot je bilo rečeno... pojdi lepo dalje in oba pusti zadaj.
Nevem pa kaj je point naslova... Fant je vse zajebal? tukaj ni fant ampak si ubistvu ti tista ki je zafrknila.
Nevem pa kaj je point naslova... Fant je vse zajebal? tukaj ni fant ampak si ubistvu ti tista ki je zafrknila.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)