Uaaaa... kaksen divji lakec! Prav hudo mi je vsec. China glaze?
Slike vaših nohtov
*amber* napisal/-a:Lilah napisal/-a:Kakšen podlak to uporabljate (tiste, ki ga)? A to brezbarven? Jaz namreč nikoli ne lakiram s podlakom, ampak samo z rednim lakom. Pa kot kaj je mišljen nadlak? Malo me firbca, da sprobam...
Jaz uporabljam podlak S-he (base coat) . Je brezbarven, izgleda pa rahlo rozasto (kot npr. TALE
Nadlak pa prav tako uporabljam She (top coat). Je prozorne barve in se nanese po sloju barvega laka.
Takrat ko imam nanešen tudi nadlak, se mi barva na nohtih dlje obdrži.
tole bom pa tut js sprobala da vidm če bo kej pomagalo.. a je tut proti lomljenju nohtov? mislem ta dva laka?
Lilah napisal/-a:Kakšen podlak to uporabljate (tiste, ki ga)? A to brezbarven? Jaz namreč nikoli ne lakiram s podlakom, ampak samo z rednim lakom. Pa kot kaj je mišljen nadlak? Malo me firbca, da sprobam...
Js uporabljam po tanovem podlak Essie- Fill the Gap (ker mam par zarezic v nohtih od kakih poškodb, pa mi jih lepo zapolni), ter nadlak Essie- Good to go.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja* napisal/-a:*amber* napisal/-a:Lilah napisal/-a:Kakšen podlak to uporabljate (tiste, ki ga)? A to brezbarven? Jaz namreč nikoli ne lakiram s podlakom, ampak samo z rednim lakom. Pa kot kaj je mišljen nadlak? Malo me firbca, da sprobam...
Jaz uporabljam podlak S-he (base coat) . Je brezbarven, izgleda pa rahlo rozasto (kot npr. TALE
Nadlak pa prav tako uporabljam She (top coat). Je prozorne barve in se nanese po sloju barvega laka.
Takrat ko imam nanešen tudi nadlak, se mi barva na nohtih dlje obdrži.
tole bom pa tut js sprobala da vidm če bo kej pomagalo.. a je tut proti lomljenju nohtov? mislem ta dva laka?
Sicer to ni ravno utrjevalec, vendar imam veliko močnejše nohte s tem kot pa brez laka. Drugače pa imam vedno nanešen vsaj podlak, če se mi že ne da lakirati, da se mi nohti ne lomijo in so močnejši.
Je pa na trgu veliko utrjevalcev, ki so prozorni in zagotovo se bo našel kakšen zate

*amber* napisal/-a:No najprej ponavadi namočim prste v toplo vodo, da se mi zmehča obnohtna kožica. Nato obnohtno kožico potisnem dol in jo po potrebi obrežem. Spilim nohte in jih oblikujem. Glede mazanja pa najprej namažem podlak, nato dve plasti laka in nato največkrat potem še nadlak, včasih pa tudi brez nadlaka. Če ostane kaj napackano okoli nohtov pa to očistim z vatirano palčko namočeno v acetonKo se vse skupaj posuši pa ponavadi nanesem še olje za nego obnohtne kožice.
gejba koliko časa pa ti približno zavzame lakiranje nohtov?
Meni vse skupaj vzame kakšnih 10 min. Kožice nikoli ne režem - če je že problem, to rešujem s pilingom.
Podlak mi je zaenkrat najbolj všeč od Pretty Woman Vitamine Coctail.
Korekturi svinčniki so meni osebno veliko boljši od palčk - omogočajo bolj natančno odstranjevanje kiksov.
Nadlak je pri meni obvezno G2G, Poshe ali kaj podobno hitro sušečega.
rinca in Summer055 - lepi nohti.
/connie_1.gif)
gejba napisal/-a:*amber* napisal/-a:No najprej ponavadi namočim prste v toplo vodo, da se mi zmehča obnohtna kožica. Nato obnohtno kožico potisnem dol in jo po potrebi obrežem. Spilim nohte in jih oblikujem. Glede mazanja pa najprej namažem podlak, nato dve plasti laka in nato največkrat potem še nadlak, včasih pa tudi brez nadlaka. Če ostane kaj napackano okoli nohtov pa to očistim z vatirano palčko namočeno v acetonKo se vse skupaj posuši pa ponavadi nanesem še olje za nego obnohtne kožice.
gejba koliko časa pa ti približno zavzame lakiranje nohtov?
Meni vse skupaj vzame kakšnih 10 min. Kožice nikoli ne režem - če je že problem, to rešujem s pilingom.
Podlak mi je zaenkrat najbolj všeč od Pretty Woman Vitamine Coctail.
Korekturi svinčniki so meni osebno veliko boljši od palčk - omogočajo bolj natančno odstranjevanje kiksov.
Nadlak je pri meni obvezno G2G, Poshe ali kaj podobno hitro sušečega.
rinca in Summer055 - lepi nohti.
Hm...kako pa izgleda ta piling? Navaden piling?

Hja, če so kaka preveč agresivna čistila, ti lahko še noht razžrejo (kakšna tista za odstranjevanje vodnega kamna). Tak da uporaba rokovic prov pride 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana