tanc_ napisal/-a: zanima me, koliko dobrih/slabih zvez ste napisali v zadnji točki? ker pri nam se je zgodlo da je polovica razreda izbrala en dobr par in en slab, druga polovica pa 2 dobra in 2 slaba js sem ena izmed "nesrečnic" ko sem napisala en po en par
to smo se tudi mi danes pogovarjali in pri nas je večina napisala en slab par in en dober par. je pa bilo zelo dvoumno napisano, tak da vprašanje kaj bodo upoštevali
mislim da je pisalo "iz obeh romanov... en dober IN en slab par..." (nisem pa 100%)
naša profesorica je rekla, da če je vmes pisalo In bi naj tudi potem blo iz vsakega romana po dva para. Je pa rekla tudi, da zelo dvomi da so hoteli od nas 4 pare opisane, ker še nikoli ni blo treba. meni so bla full dvoumna navodila
ne mislm da je blo vprašanje da si morš glede na tvoje ideale ljubezni od vseh parov v obeh knjigah izbrat tebi najljubšega in najslabšega in obrazložit...
ne mislm da je blo vprašanje da si morš glede na tvoje ideale ljubezni od vseh parov v obeh knjigah izbrat tebi najljubšega in najslabšega in obrazložit...
Pri nas smo se pogovarjali med sabo in tudi s profesorico, in ni nihče pomislil, da bi morali opisati 4 pare, vsi smo opisali 2. Saj je pisalo, da si izbereš en dober in en slab par, iz katerega koli romana - vsaj tako smo razumeli.
Jst sm opisala iz vsakega romana po en par-torej 4 kao oz. pri čf sm napisala, da takšnega para ni. Pr nas so skor vsi opisal sm 2 para, edin jst 4 oz. 3. Šla sem ene 5* čez navodila - katero lj. razmerje V obeh romanih vam predstavlja pravo ljubezen al neki tazga. In sem bla zihr, da če bi hotel sam 2 para, bi moral tam pisat IZMED obeh romanov. Ma sam upam, da bodo oboje upošteval.
zvezdicaaa napisal/-a:ne mislm da je blo vprašanje da si morš glede na tvoje ideale ljubezni od vseh parov v obeh knjigah izbrat tebi najljubšega in najslabšega in obrazložit...
jaz sem tudi tako razumela. upam, da so tak mislili
mislim da so bla navodila že tko zlo obsežna, da bi pa še 4 pare mogu opisat bi blo pa že too much ...tko da sm skor zihr da sta 2...ampak bomo vidl, nima smisla zdj neki debatirat ko tko nevemo kdo ma prav