jessyca napisal/-a:Jaz sem se glivic (končno) znebila s tem, ko sem prenehala jemati KT. Sedaj vidim kako velik vpliv so imele tabletke na moja vnetja, ne pa sladkor, čokolada, stres in vse ostale "malenkosti". (bom pa verjetno morala spet začeti jemati kt zaradi nerednih M in cist na jajčnikih
)
lelija napisal/-a:jessyca napisal/-a:Jaz sem se glivic (končno) znebila s tem, ko sem prenehala jemati KT. Sedaj vidim kako velik vpliv so imele tabletke na moja vnetja, ne pa sladkor, čokolada, stres in vse ostale "malenkosti". (bom pa verjetno morala spet začeti jemati kt zaradi nerednih M in cist na jajčnikih
)
seveda ima vpliv na razvoj glivic v največji meri sladkor. Nisi se rešila glivic, ampak le vnetja. Glivice ima vsak človek.
MsN napisal/-a:evahunnie napisal/-a:V štirih mesecih sem že tretjič fasala glivice! Prej tega nisem mela nikol v življenju! Je možno, da na to vplivajo tabletke (začela sem jih jemat pred 4 meseci)? Kaj je s temi jogurti...si ti res upate dati v nožnico? Je varno?
Možno, da so krive kt. Jogurt je varen in pomaga.
jessyca napisal/-a:MsN napisal/-a:evahunnie napisal/-a:V štirih mesecih sem že tretjič fasala glivice! Prej tega nisem mela nikol v življenju! Je možno, da na to vplivajo tabletke (začela sem jih jemat pred 4 meseci)? Kaj je s temi jogurti...si ti res upate dati v nožnico? Je varno?
Možno, da so krive kt. Jogurt je varen in pomaga.
Samo moraš biti kar vztrajna - z jogurtom