The Killers
- *Kobilica*
- Komunikatorka
Jaz vztrajam pri tem, da se Human sliši prepogosto, kot da drugih komadov sploh ne bi bilo.
Sicer pa VIP=/ party. Vip je za posebne goste. Mislim, da je bilo originalno navedeno, da bodo tja pobvabili predstavnike založb, tako da bo finali bend dobil možnost, da tam navduši kakšno pombemno osebo. Sicer sem pa sinoči mal poslušala tiste, ki jim gre po trenutnih glasovih najbolje, pa so kar impresivni, res.
Še par dni, pa bo maj ... pol bodo pa killersi res kot bi mignil tukaj.
Sicer pa VIP=/ party. Vip je za posebne goste. Mislim, da je bilo originalno navedeno, da bodo tja pobvabili predstavnike založb, tako da bo finali bend dobil možnost, da tam navduši kakšno pombemno osebo. Sicer sem pa sinoči mal poslušala tiste, ki jim gre po trenutnih glasovih najbolje, pa so kar impresivni, res.
Še par dni, pa bo maj ... pol bodo pa killersi res kot bi mignil tukaj.
- passiflora
- Komunikatorka
- *Kobilica*
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
- Kraj: MB
- passiflora
- Komunikatorka
Izbrali so finaliste ITak Džafesta. Spericube, Hrošči in Eskobars.
Jaz pravim Eskobars. http://dzafest.itak.si/bendi/bend?bid=107
woot woot!
Jaz pravim Eskobars. http://dzafest.itak.si/bendi/bend?bid=107
woot woot!
- *Kobilica*
- Komunikatorka
- *Kobilica*
- Komunikatorka
Nočem bit zadnja tam, ker so mi Killersi zakon, predskupine bi že še preživela (druge kot Dan D itak ne poznam). Pri bratrančku pa tud moram kar nekaj časa bit, ker je moj ljubljenček
Vedno bližje je koncert.

Vedno bližje je koncert.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.