Nagradno: Partnerstvo in nihanje teže
Mah...jaz sem bla lih v fazi hujšanja, ko sem spoznal mojega malega, pa sem malo shujšala, pol pa sme se zredila vmes, pa pol spet shujšala namerno, zdaj v zadnjih 3 mesecih, pa sem se spt zredila in to mi ni niti najmanj všeč, ker sem pršla spet na ono težo, ki me spravlja v depress. in bolj kot se sekiram, bolj se redim.enostavno nisem taka oseba, ki bi ob sekiranju gubila kile :S
V_Rose_V napisal/-a:Mah...jaz sem bla lih v fazi hujšanja, ko sem spoznal mojega malega, pa sem malo shujšala, pol pa sme se zredila vmes, pa pol spet shujšala namerno, zdaj v zadnjih 3 mesecih, pa sem se spt zredila in to mi ni niti najmanj všeč, ker sem pršla spet na ono težo, ki me spravlja v depress. in bolj kot se sekiram, bolj se redim.enostavno nisem taka oseba, ki bi ob sekiranju gubila kile :S
Uffff, jaz sem ista. Bolj, kot se sekiram in bolj, kot sem nezadovoljna iz x razlogom bolj se redim!
Ravno se odpravljam sedaj na presno hrano in upam, da bo uspelo!

Ponavadi se s časom malo zredim, kar se tiče samozavesti v postelji ostane ista, ker sem že tako bolj suha in se mi par kilc gor ne pozna. Problem je nastal, ko sva sva imela eno krizo in so živci delal svoje in sem full shujšala. Takrat mi je padla samozavest, ker sama sebi nisem bila več všeč, ker se nisem dobr počutla in se mi je zdelo, da sem presuha, pol mi je pa še on težil, da so me same kosti in pol je blo še slabš. Se mi zdi, da so ženske s "pravimi" oblinami veliko bolj sexy kot suhice, tako da zaradi par kilogramčkov res ni potrebno izgubljat samozavesti, ma fant vsaj kje za prijet, tako ali tako pa ni več zaljubljen v vizualni izgled, ampak v osebnost, če pa to ne drži, pol pa nimate kaj z njim delat. Razen, če se ne zredite 20, 30 kg, to je pa pol druga stvar

Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
- Sramežljivka
Ostanem ista..Poznam pa dosti primerov, ki se potem ko so v zvezi zredijo..Neka znanka mi je enkrat dejala, ces da zdj k ima tipa, se pa ona sploh ne sekira vec, ce dobiva kg gor..
Hja zenska nevem, ali si pred zacetkom zveze mogoce dala kaj nase zaradi sebe, ali zaradi tega, da si si lahko tipa dobla...
In verjamem, da marsikdo podobno razmislja, ter se potem enostavno zaradi taksnega razmisljanja zapusti... In pol se cudi, ko partner zacne gledat po drugih.. Normalno, vsak rad vidi privlacno in zapeljivo telo...