Nagradno: Partnerstvo in nihanje teže

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Ko sem že nekaj časa v zvezi:

Glasovanje se je zaključilo dne 18. Feb. 2009 9:16

Se vedno zredim.
40
35%
Shujšam.
14
12%
Ostanem ista.
60
53%

Skupaj glasov: 114

lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:)
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 1:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cherry24 »

Vedno zgubim par kil....ne vem sicer zakaj ker jem isto,mogoče več aktivnosti,pa to :lol: :oops:

Menda pa ljubezen dela svoje....praujo :D
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

Ostanem ista.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

Mah...jaz sem bla lih v fazi hujšanja, ko sem spoznal mojega malega, pa sem malo shujšala, pol pa sme se zredila vmes, pa pol spet shujšala namerno, zdaj v zadnjih 3 mesecih, pa sem se spt zredila in to mi ni niti najmanj všeč, ker sem pršla spet na ono težo, ki me spravlja v depress. in bolj kot se sekiram, bolj se redim.enostavno nisem taka oseba, ki bi ob sekiranju gubila kile :S
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

Ostanem ista.
Uporabniški avatar
Barbi78
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbi78 »

V_Rose_V napisal/-a:Mah...jaz sem bla lih v fazi hujšanja, ko sem spoznal mojega malega, pa sem malo shujšala, pol pa sme se zredila vmes, pa pol spet shujšala namerno, zdaj v zadnjih 3 mesecih, pa sem se spt zredila in to mi ni niti najmanj všeč, ker sem pršla spet na ono težo, ki me spravlja v depress. in bolj kot se sekiram, bolj se redim.enostavno nisem taka oseba, ki bi ob sekiranju gubila kile :S

Uffff, jaz sem ista. Bolj, kot se sekiram in bolj, kot sem nezadovoljna iz x razlogom bolj se redim!
Ravno se odpravljam sedaj na presno hrano in upam, da bo uspelo! :wink:
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

Ponavadi se s časom malo zredim, kar se tiče samozavesti v postelji ostane ista, ker sem že tako bolj suha in se mi par kilc gor ne pozna. Problem je nastal, ko sva sva imela eno krizo in so živci delal svoje in sem full shujšala. Takrat mi je padla samozavest, ker sama sebi nisem bila več všeč, ker se nisem dobr počutla in se mi je zdelo, da sem presuha, pol mi je pa še on težil, da so me same kosti in pol je blo še slabš. Se mi zdi, da so ženske s "pravimi" oblinami veliko bolj sexy kot suhice, tako da zaradi par kilogramčkov res ni potrebno izgubljat samozavesti, ma fant vsaj kje za prijet, tako ali tako pa ni več zaljubljen v vizualni izgled, ampak v osebnost, če pa to ne drži, pol pa nimate kaj z njim delat. Razen, če se ne zredite 20, 30 kg, to je pa pol druga stvar :gruebel: :lol:
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Nataška982
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nataška982 »

Jaz sem na začetku malo shujšala, zdaj sem pa okrogla ko žoga. Oziroma kar oba, tko da sva skupaj začela bolj športat in da vidimo kakšen bo uspeh!
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Ostanem ista.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
pepelka89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pepelka89 »

Do zdaj je blo vedno tak, da ko me je fant pustil, sem shujšala :) Ko sem v zvezi, pa se ponavadi malo zredim.
Carpe diem! :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

jaz sem ful shujšala. in kar taka ostala. like it. :D se pa redno rekreiram (tečem). in tudi sex naredi svoje. pa skupni sprehodi, pohodi, izletki... verjetno jih večina shujša. kaj pa vem...
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Jz sm pa skoz ista,predn sva bla skupej sm mela isto kil pa tud zdj mam isto :)
Uporabniški avatar
¤Tigrica¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¤Tigrica¤ »

Ostanem ista..Poznam pa dosti primerov, ki se potem ko so v zvezi zredijo..Neka znanka mi je enkrat dejala, ces da zdj k ima tipa, se pa ona sploh ne sekira vec, ce dobiva kg gor.. :eek: Hja zenska nevem, ali si pred zacetkom zveze mogoce dala kaj nase zaradi sebe, ali zaradi tega, da si si lahko tipa dobla... :roll: In verjamem, da marsikdo podobno razmislja, ter se potem enostavno zaradi taksnega razmisljanja zapusti... In pol se cudi, ko partner zacne gledat po drugih.. Normalno, vsak rad vidi privlacno in zapeljivo telo...
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objava Napisal/-a miaw »

jaz pa niham. malo se zredim, pa s5 hujšam, pol pa se spet zredim. :) sam se to stalno dogaja, tut ko nisem v zvezi.
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

Js se ponavadi zredim... Večje teža ponavadi na mojo samozavest v postelji ne vpliva, razen če kdaj pade kakšna opazka s strani fanta... Takrat se malo zasekiram in poskušam shujšat, ampak to ne traja dolgo časa.
Odgovori