Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
-
- Komunikatorka
*mala* ja sej to je pa tut res
ne vem, meni se zdi ze zaradi samih priprav, zarad samega dogodka...in men tut tisti listi ne pomenijo kaj dosti, men vec pomeni da bom mela eno hudo belo porocno obleko, da bom v srediscu pozornosti ta dan, da si bova izrekla ''da'' v eni lepi cerkvi...pac vse kar spada zraven. sprememba priimka na primer. ki si ga lahko sicer tudi kar tako spremenis, ampak upam da ves kaj mislim...
sej verjamem da nekomu ''biti zarocen'' pomeni isto, pa tut recimo moja dva sta skup ze ene 25 let, mata 4 otroke in svojo hiso in ne nameravata it narazn, pa nista porocena...pa vem da ne bi blo med njima nobene razlike ce bi se nekoc porocila, ampak vseen, men se zdi da ti ta dan pac nekako ostane v spominu. da se nekak se pred vsemi ostalimi uradno ''zdruzis''
in ce ti poroka nic ne pomeni, nevem zakaj ti zaroka

sej verjamem da nekomu ''biti zarocen'' pomeni isto, pa tut recimo moja dva sta skup ze ene 25 let, mata 4 otroke in svojo hiso in ne nameravata it narazn, pa nista porocena...pa vem da ne bi blo med njima nobene razlike ce bi se nekoc porocila, ampak vseen, men se zdi da ti ta dan pac nekako ostane v spominu. da se nekak se pred vsemi ostalimi uradno ''zdruzis''

in ce ti poroka nic ne pomeni, nevem zakaj ti zaroka

MsN napisal/-a:*mala* napisal/-a:Zakaj je pa poroka nekaj več? Ker podpišeš en list?
In zakaj je zaroka več kot biti nezaročen? Ker rečeš, da si zaročen?
Ni prov nič več (tud nikol nisem rekla, da je). Sam če mi je všeč, zakaj pa ne

Zadnjič spremenil *mala*, dne 05. Maj. 2009 9:59, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- cebelica_Kaja*
- Sramežljivka
- Kontakt:
Ja!

Put your seatbelt on guys, I wanna try something*