sanjavi hudiček napisal/-a:pol pa mu reč, da če nesmeš teh kopalk nosit boš pa nudistka... če mu tko bolj prav
se čist strinjam

inaa napisal/-a:pero26 napisal/-a:Keliss napisal/-a:Pozdravljene!
Imam problem s fantom in ta je sledec..
Kmalu grem s starsi na morje in sem si zato kupila nove kopalke (brazilke) nevede, da to lahko postane kar velik problem.
Fant jih ne odobrava,ker mu ni vsec da vidi pou plaze mojo rit,vglavnem to kar je njegovo. Zaradi tega jih jaz "ne smem" imeti ko bom na morju. Ker naj bi mi bilo vseeno za njegova custva,ce jih bom imela. Rekel je tudi,da bo videl,ce jih bom nosila po obrisih na riti.
Kaj storiti?
Hvala za vasa mnenja in komentarje
:
js sm oseba k delam kar hocem, se posebi pa nosm kar hocem, tko da ce bi mi tip nergou zarad kopalk, gre lahko kr z drugo na morje...nimam js casa poslusat tezenja sploh pa zarad take brezvezne stvari. js bi mu postavla ultimat!![]()
drugac pa Nia in ostale, js grem drug tedn pr svojih 21 na morje s starsi za dva tedna...in uzivam...noro mi je...nc ne zapravm sploh, ful sta tko zurerja in se pocutm ucas bols k s kolegicami dol, nben ne tezi in utruja kako pogresa njo/njega..itd itd..
Keliss napisal/-a:mu ni vsec da vidi pou plaze mojo rit,vglavnem to kar je njegovo.