lelija napisal/-a:vakuum v glavi?
Ne vem od kje si si ti uzela pravico, da me žališ in sprašuješ, če ma vakum u glavi! Pejd lepo prebrat pravila foruma, kjer boš prebrala, da žaljenje ni dovoljeno. Blazno mi je žau, ker ne deliva istga mnenja (not), ampak jz te kljub temu nism žalla tko, da se tud ti mau brzdaj!

no angel napisal/-a:p!ka napisal/-a:Hotla sm povedat, da ne vem, če se usi, ki tok podpiraste klošarje s kešom itd. (pa ne mislm, da je z vaše strani kej slabga to, delajte, če vam paše) kdaj pomislste, da se eni norčujejo z vas s tem, da se delajo boge in vi padete na to.
Ja ej, vsi ki so v stiski, se sam pretvarjajo neki in se norce delajo iz nas. Matr kero mišljenje maš ti ej.Drugač pa - ja, js velikrat dam ktermu dnar, ker se ne počutim dobr, ko pomislim kok vsega si js privoščim, en pa še za jest nima in vsaj s tem neki nardim, da večkrat kermu kej dam. Vem, da je to sam pljunek v morje, ampak neki pa vseen je.
Zdej mi pa pokaži kje sm napisala, da se usi delajo norca z vas?! Iz dogodkou, ki sm jih jz doživela, sm pač dobila tako mnenja in ga izražam na forumu. Al slučajno neb smela, ker se ne igram matere Terezije ?!

In ne rabiš me zdej pojest zarad napisanega, ker je sam moje mnenje in način razmišljanja. Dam tistu za katerga jz presodim, da je vreden tega, da mu pomagam. In dam tistmu, ki mi bo hvaležen za pomoč.