Mrs Beauty napisal/-a:A začetek oz. sredina septembra je še glavna sezona?
Glavna sezona je nekje znotraj julija in avgusta.
Mrs Beauty napisal/-a:A začetek oz. sredina septembra je še glavna sezona? Mi bi enkrat v tistem času šli. Saj vroče je še verjetno zmeraj, pa tudi temperatura morja je verjetno še fajn, ane?

baje, da je tega kr veliko, vsaj kolikor sem poslušala od drugih. (mogoče so me pa samo strašili??)
sploh nisem vedla, da naj bi jih blo velik.
*mala* napisal/-a:Npr. Tale stran zna pridt prov.
), pa vsak dan smo se selili iz kampa v kamp.
, prebrala sva miljon forumov, kaj se kej splača vidt in tko, zej samo še lonley-a kupva za piko na i in to je to Anja89 napisal/-a:Js sm bla pa že 2x z družino na Korziki, '06 pa lansko leto, pa sm dobila občutek, da smo na prvem potovanju videli tiste 'bistvene' stvari - bli smo za 10 dni (sicr pomojem ne bi bilo nič narobe, če bi bili vsaj 4je dnevi več), pa vsak dan smo se selili iz kampa v kamp.
Letos pa sva se s fantom odločila, da greva na Sardinijo. Trajekt mava že 'ogledan', samo še rezervirat ga je treba - 2 osebi + avto + neko zavarovanje naja bo prišlo 76,25€. Ful poceni, pa tut letos so karte za trajekte (če ne gledaš ravno med vikendom) veliko cenejše kot pretekla leta - za korziko vem da smo '06 dali 250€, lani slabih 200€, letos pa bi dali nekaj čez 100€ (4 odrasli + avto).
Uglavnem, plan za Sardinijo je že narejen, prebrala sva miljon forumov, kaj se kej splača vidt in tko, zej samo še lonley-a kupva za piko na i in to je to
greva pa za 14 dni, namen mava spat v avtu (+šotor za rezervo sabo), poj bova pa vidla kaj pa kako.
Sicer tud jst mal berem po forumih, ampak čim več namigov, tem bolš.
Roisin napisal/-a:pepelčica napisal/-a:Mi2 tudi razmišljava o Sardegni. Samo pot pride kr precej stat, tako da sva mislila it z letalom. Ve katera iz kje letijo letala v Olbio? Ker tle iz bližnjih letališč ni nič. Drugače pa sm bla že na sardegni in se z veseljem vrnem.
počekiraj ryanair iz trsta
Upam da sm ti (pa tut kkšni drugi) pomagala pa kej novega povedala 
Meni je ful zanimivo to gledat...