Metoda umika ala coitus interruptus

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že kdaj prakticirale metodo umika ?

Ne
169
44%
Da, uspešno
195
51%
Da, neuspešno
18
5%

Skupaj glasov: 382

Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

MilkyWay napisal/-a:Probala sem že tako, da je tipu pršlo izven mene, ampak sori, niti meni ni bil užitek...

Mi2 to stalno prakticirava, kljub tabletkam. Pač še ena previdnost več. Vedno imava pri roki papirnate brisačke in vlažilne robčke. Za prvo silo obriševa, potem pa itak pod tuš.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

small_star napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:Probala sem že tako, da je tipu pršlo izven mene, ampak sori, niti meni ni bil užitek...

Mi2 to stalno prakticirava, kljub tabletkam. Pač še ena previdnost več. Vedno imava pri roki papirnate brisačke in vlažilne robčke. Za prvo silo obriševa, potem pa itak pod tuš.

Midva tud to. Ubistvu nit 1x ni še spustiu vame, ker mam paranojo pred nosečnostjo in ne zaupam KT tolko. Nikol nism pomislna, da bi koga prkrajšalo za užitek, ker je to prvo Moj naredu sam od sebe....
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^Ja, jaz sem tudi na KT, pa imam še vedno tisti strah (ja, vem, moramo se ga otresti :? )... Zato je parkrat spustil izven mene, ampak je bilo meni tako smešno čudno... Raje mu malo pred koncem nataknem kondom in se tako oba (usaj na koncu) totalno sprostiva...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^jst pa prou pogrešam un filing ko sem bla še na KT in je spustu vame :) , no ja ampak tud kondomi so kul.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jemlješ kt, a jim ne zaupaš. Kje je potem smiselnost jemanja? :?
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mrs Beauty »

Tudi mene to zanima. :? Razumela bi, če bi bila skeptična zaradi kakšnih nalezljivih bolezni, ne pa možnosti zanositve.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz mam prevelik strah in počasi že paranojo pred tem, da bi zanosila in se najboljš počutim, če sm 2x sigurna, da je minimalna možnost, da se kej zgodi. :nixweiss:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mrs Beauty »

Saj boljše je prakticirati oboje, sploh zaradi morebitnih okužb, čeprav ti navajaš drug razlog, neke vrste fobijo. :wink:
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

MsN napisal/-a:Jemlješ kt, a jim ne zaupaš. Kje je potem smiselnost jemanja? :?

Imam pač strah, ki se ga ne morem otresti. Ker name KT sploh niso naredile kakšnih velikih stranskih učinkov, M ni nič krajša, nič šibkejša, ne niham u razpoloženju, M ne pride vedno na ta pravi datum itd. (ostali učinki). Zato imam vedno u glavi, da ne "delajo" tako, kot bi morale...
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

p!ka napisal/-a:Jz mam prevelik strah in počasi že paranojo pred tem, da bi zanosila in se najboljš počutim, če sm 2x sigurna, da je minimalna možnost, da se kej zgodi. :nixweiss:

evo js isto...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

BHawk napisal/-a:Ko tako berem poste uporabnic v smislu NO WAY, nikakor ne zaupam metodi umika, ugotavljam da dejansko punce ne zaupajo svojemu tipu... :?

Pojma nimaš. :lol: Če bi dobro prebral, bi ugotovil, da se večina (vključno z mano) boji predsemenske tekočine, kar pa nima veze s tem ali ženska fantu zaupa ali ne. Potemtakem moj fant, ki je rekel, da se ne bo šel metode umika, ne zaupa sebi ali kako?

Ne glede na to kolikokrat je bilo na zadnjih straneh te teme že povedano, da baje po nevemkakšnih novejših raziskavah, ni več te nevarnosti, je težko pozabiti na vse, kar so nam prej 20 let vbijali v glavo.
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

lorelaj napisal/-a:Pojma nimaš. :lol: Če bi dobro prebral, bi ugotovil, da se večina (vključno z mano) boji predsemenske tekočine, kar pa nima veze s tem ali ženska fantu zaupa ali ne. Potemtakem moj fant, ki je rekel, da se ne bo šel metode umika, ne zaupa sebi ali kako?

Osebno se ne bi šel CI in si ne bi zaupal če ne bi imel izliva pod nadzorom...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Meni se zdi metoda umika brezveze, ker bolj pokvari uzitek to da koncas zunaj zenske, kot kondomi.
Zdi se mi smesno to, da nekatere jemljejo KT in potem to se kombinirajo z drugo metodo kontracepcije. Vse so prijavile, da se tako bojijo nosecnosti. Dost brezveze, ker ce se slucajno zgodi tista zelo majhna moznost in zenska zanosi se lahko se vedno opravi splav.
Ce bi punca dobro prenasala KT bi definitivno uporabila samo KT. Tko pa uporabljava samo kondome.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Mi2 to metodo prakticirava na njegovo željo, že od prvega sexa. Nikdar ga nisem vprašala zakaj. Mi je itak vseeno. Tako da, ni to moja bojazen in nezaupanje tabletkam.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Mahagonij napisal/-a:Meni se zdi metoda umika brezveze, ker bolj pokvari uzitek to da koncas zunaj zenske, kot kondomi.
Zdi se mi smesno to, da nekatere jemljejo KT in potem to se kombinirajo z drugo metodo kontracepcije. Vse so prijavile, da se tako bojijo nosecnosti. Dost brezveze, ker ce se slucajno zgodi tista zelo majhna moznost in zenska zanosi se lahko se vedno opravi splav.
Ce bi punca dobro prenasala KT bi definitivno uporabila samo KT. Tko pa uporabljava samo kondome.

Aja, pa res! :roll: Pa kako lahko nekateri jemljete splav tako neresno? Ja saj, če se "zgodi" otrok, je splav pri nekaterih očitno samoumeven. Še najbolj pri moških vidim (spet pri nekaterih). Še dobro, da nimam tipa, ki bi bil takega mišljenja.
Odgovori