Metoda umika ala coitus interruptus

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že kdaj prakticirale metodo umika ?

Ne
169
44%
Da, uspešno
195
51%
Da, neuspešno
18
5%

Skupaj glasov: 382

choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Nevem zakaj se tiste, ki to prakticirate tako zelo branite in navajate neke dokaze in vire in raziskave...
Meni osebno je čist vseeno kako katera seksa, meni se pač metoda umika ne zdi varen način. Sej vas nihče noče prepričat v nič, delajte kar vam paše. Če pa vas ne skrbi in če sprejmete šanso da se vam kdaj lahko tudi zgodi otrok, pol pa kar veselo na delo.
Jaz sem vsaj 99.9% da ne bom mela otroka.
I laugh at gilded butterflies.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*frisko* napisal/-a:
p!ka napisal/-a:renatka_ in ostale, ki prakticiraste to... Zanima me, zakaj se tok priprauljene tvegat oz. zakaj točno prakticiraste to metodo ? So to zdraustveni razlogi in kakšni, je to sam dejstvo, da radi reskirate... Kaj ? Slika

tut jst ne smem jemat kontracepcijskih tablet iz zdravstvanih razlogov in kondom me na fantovem penisu me sploh ne mika ... sicer je res, da sem se ze vprasala, ce mogoce nisem plodna, ampak v vsem tem casu, odkar sem spolno aktivna, sem ga uporabila samo 2x ... pa ne glede na to, ali je bil spolni partner resen fant ali pac obcasni spolni partner ... ali je to tveganje? ne vem, ce ravno ... pac se s tem ne obremenjujem in tut ce bi zanosila, mislm, da ne bi bil problem ... pogoje za imet otroka imam vse, voljo do otroka tut, zelje sicer pretirane zaenkrat se ne ... mogoce bi blo mal gadno samo to, ce bi mu bil oce nekdo, ki ga niti dobro ne poznam in otroku ne bi mogla bit starsa skupaj ...

skratka, prakticiram to metodo in je nimam namena prenehat prakticirat ... kondom unici ves obcutek, tablete pa so strup za moje telo .. .kaj mi drugega preostane?

In bolezni? Teh se tudi ne bojiš? Pa še tako veselo razlagaš, kako si enkrat s tem, drugič s tistim tipom ... Brezveze :?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

....
Zadnjič spremenil p!ka, dne 01. Maj. 2009 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

*frisko* napisal/-a:tut jst ne smem jemat kontracepcijskih tablet iz zdravstvanih razlogov in kondom me na fantovem penisu me sploh ne mika ... sicer je res, da sem se ze vprasala, ce mogoce nisem plodna, ampak v vsem tem casu, odkar sem spolno aktivna, sem ga uporabila samo 2x ... pa ne glede na to, ali je bil spolni partner resen fant ali pac obcasni spolni partner ... ali je to tveganje? ne vem, ce ravno ... pac se s tem ne obremenjujem in tut ce bi zanosila, mislm, da ne bi bil problem ... pogoje za imet otroka imam vse, voljo do otroka tut, zelje sicer pretirane zaenkrat se ne ... mogoce bi blo mal gadno samo to, ce bi mu bil oce nekdo, ki ga niti dobro ne poznam in otroku ne bi mogla bit starsa skupaj ...

skratka, prakticiram to metodo in je nimam namena prenehat prakticirat ... kondom unici ves obcutek, tablete pa so strup za moje telo .. .kaj mi drugega preostane?

Tega ne štekam... Kko maš lahko voljo želje pa ne ? A ni to skor ista pašta ? :gruebel:
Ja, isto kt MsN se sprašujem tud jz. Kaj, da bi fasala kkšno bolezen te ni strah ? Pa to, da, če se ti zalomi, si prprauljena reskirat otrokovo "normalno" žiuljenje z očkom in mamo ? :?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

tud jaz ne uporabljam nobene kontracepcije, pač preden mu pride ga da ven, in zaenkrat ni blo še nikol nič. Je pa res da ko mam pa menstruacijo pa mu vedn pride v mene če že sexava tedi.
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Pr nama pa ni šans,da bi se šla tako loterijo; ok sej mogoče je res mal šans, da bi blo kej v predsemenski tekočini, sam zihr je zihr :D ; lepo uporablava kondom in to je to. Res si ne želim met še bejbija trenutno, par let bo treba kr še počakat.

Glede tistih pa k vedno seksate brez kondoma oz. brez kakršnekoli zaščite in to z različnimi partnerji pa: odgovornost itak na višku; glede posledic pa zgleda tud ne razmišljajo; ne rečem da bo kej narobe- sma velik možnosti pa je. Srečno :P .
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Uporabljam KT, preden sem jih zacela sva seksala s kondomom. (enkrat samkrat pa brez :oops: )
Kot pravi ŽuŽa, loterije se ne grem se, nebi se zibala. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

MsN napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:tut jst ne smem jemat kontracepcijskih tablet iz zdravstvanih razlogov in kondom me na fantovem penisu me sploh ne mika ... sicer je res, da sem se ze vprasala, ce mogoce nisem plodna, ampak v vsem tem casu, odkar sem spolno aktivna, sem ga uporabila samo 2x ... pa ne glede na to, ali je bil spolni partner resen fant ali pac obcasni spolni partner ... ali je to tveganje? ne vem, ce ravno ... pac se s tem ne obremenjujem in tut ce bi zanosila, mislm, da ne bi bil problem ... pogoje za imet otroka imam vse, voljo do otroka tut, zelje sicer pretirane zaenkrat se ne ... mogoce bi blo mal gadno samo to, ce bi mu bil oce nekdo, ki ga niti dobro ne poznam in otroku ne bi mogla bit starsa skupaj ...

In bolezni? Teh se tudi ne bojiš? Pa še tako veselo razlagaš, kako si enkrat s tem, drugič s tistim tipom ... Brezveze :?

+1 za MsN. Se sprašujem isto. Poleg tega je vsa ta galama okoli kondoma, kako uniči užitek itd. en navaden lari-fari. Če bi bili kondomi res tako grozni in jemali užitek, verjetno noben ne bi seksal z njimi.

Poleg tega je to popolnoma kontradiktorno - razumem da imajo KT lahko velik negativen vpliv na žensko, in jih torej ne jemje - iz zdravstvenih razlogov - po drugi strani taka brezbrižnost do splono prenosljivih bolezni. :?:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Men predvsem ni jasno kako lahko ZENSKI kondom kvari uzitek.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

^^ Verjetno bo razlog, da ji tip stalno utruja s tem, kako kondom njemu kvari užitek. To res za bit utrujajoče no! :)
Gost

Mahagonij napisal/-a:Men predvsem ni jasno kako lahko ZENSKI kondom kvari uzitek.

Se mi zdi, da veliko težav z uporabo kondomov izvira iz glave oz. nekih zmotnih prepričanj. Zagotovo občutek ni identičen z občutkom koža na kožo, a se po moje užitek zmanjša le za 5 %, če sploh - pri ženski.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

choco.cat napisal/-a:Nevem zakaj se tiste, ki to prakticirate tako zelo branite in navajate neke dokaze in vire in raziskave...

Pa saj je prav, da prilepijo kakšne vire in raziskave. Zase vem, da se bom takoj, ko si bodo (če si bodo), znanstveniki enotni, da v predsemenski tekočini ni nevarnosti, začela posluževati te metode. Če je partner stalni in če se zadevo lahko reši brez KT ali kondoma, zakaj pa ne.

*frisko* žalostno, da "užitek" postavljaš pred zdravje. Se mi zdi, da se ljudje še vseeno premalo zavedajo nevarnosti spolno prenosljivih bolezni. Kot največji bavbav si sploh mladi predstavljajo nosečnost, ampak za moje pojme je nosečnost še najmanj, kar se ti lahko zgodi. Res mi ni jasno, kako lahko pri poplavi vseh medijev, stalnega trobezlanja o nevarnostih aidsa in tudi drugih manj poznanih spolnih boleznih, nekateri še veselo seksate brez zaščite z večjim številom spolnih partnerjev. Res nočem zvenet kot tečna mama, samo a se taki res nikoli ne zamislite in živite samo za tisti trenutek. :eek:

Mahagonij, zase lahko rečem, da mi kondom nekoliko kvari užitek. Pač čutiš to trdo plastiko, ne glede na mokroto. Veliko dalj časa traja, da mi pride, tudi se je že zgodilo, da me je kdaj umes minilo. Sicer se to ne zgodi pogosto, ampak razlika je in to 100% ne samo v glavi. Tako da lahko trdim, da tudi ženskam kondom kvari užitek. Vsekakor pa bolje z, kot pa sploh ne. :D
Gost

lorelaj, vidiš, jaz pa nimam pojma o kakšni plastiki govoriš, ker je osebno sploh ne čutim :D Popolnoma odvisno od človeka verjetno ...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^
Ah, srečnica. :) Možno, da sem kdaj že to vprašala, ampak katere kondome pa uporabljaš?
Gost

lorelaj napisal/-a:^^
Ah, srečnica. :) Možno, da sem kdaj že to vprašala, ampak katere kondome pa uporabljaš?

Safex natural.
Odgovori