..Evelyn.. napisal/-a:Ampak to ni prav. Če vam piše DELOVNI čas do 10h, morate do 10h tud stranko postrežt. Tud mi v trgovini nmormo kt ob sedmih že zapret blagajn, če dela trgovina do osmih, še 15 čez osem mormo stranki računat sranje, k ga je iskala dve uri in prišla šele zdaj.
No tole je sicer mal OT, ampak to se mi pa recimo res zdi fuuuul nevljudno, da pride folk v trgovino 5min predn se zapre in pol še 15min lutajo po trgovini. Mislim?! Sicer nism nikol delala v trgovini, ampak mam tok vljudnosti, da če vidim da mi ne bo ratal pridet v trgovino prej kot par minut, predn se zapre, pač ne grem. Isto v gostilni - če je odprta do 10h, se spokam ob 10h (oz. kakšno minuto prej). Pa tud če je še folk tam (in itak bo še odprto, ker dokler je folk, more bit odprto - kar je recimo men totalna bedarija). Se mi zdi pač vljudno tak. Glede tega, če zadnje pol ure ne bi dobla kavice, pa tud ne bi neki komplicirala. Sam js niti zadnje pol ure ne bi tja pršla. Drugač sm pa recimo js delala v savni, ki je bla odprta do 10h, pa so se recimo eni 5 čez 10 še tuširal. Pi***, to ni gostilna, da greš kdaj ti paše.