Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
-
- Komunikatorka
- Kraj: celje
Me niti malo ni strah da bi me zaprosil. Ce vcasih tko res v hecu recem "a ves ko se bova midva porocila, me bos pa mogu nest po vseh unih stengah na Bledu ... ", mi pol da lupcka da utihnem pa rece da nej neham traparije govort. Lol, bogi cist prestrasen, da se bo mogu porocit.
Prov srckan je.
Pa ker tema ne sprasuje tega ... pac ce bi me zaprosil bi mu rekla da lahko sva zarad mene zarocena, ma porocila se pa se nekaj let ne bova. Pa itak sploh nevem ce se mam zeljo porocit.
(on pa tut pomojm ne) We'll see.

Pa ker tema ne sprasuje tega ... pac ce bi me zaprosil bi mu rekla da lahko sva zarad mene zarocena, ma porocila se pa se nekaj let ne bova. Pa itak sploh nevem ce se mam zeljo porocit.

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
-
- Cosmopsiho
*hox* napisal/-a:Kako pa mislite, da bi odreagirali vaši fantje v primeru, da jim rečete ne?
Pa saj nismo v filmu. V filmu se tip vrže na kolena ali žensko klavrno odjebe, v realnosti pa zveze verjetno niso zavite v celofan ali tančico skrivnosti in, če si s partnerjem na podobni valovni dolžini, že izvohaš, ali si tega dejansko želi ali ne. In če si ne, preprosto ne vprašaš. In če slučajno reče ne, se pač pogovoriš, zakaj ne in kdaj ja, če sploh. Nič kaj filmsko. Naravnost usrano neromantično

^^^tako nekako, ja. jst si po pravici povedano tudi ne predstavljam, da bi si on želel ta trenutek me zaprosit. se toliko poznava plus nekako sva oba tip človeka, ki je bolj počasen v teh zadevah
če bi se to vseeno zgodilo, bi se pa pač pogovorila. verjetno mu res ne bi bilo najprijetneje (v končni fazi noben ne mara zavrnive), ampak na koncu bi se vse dalo zmenit.

če bi se to vseeno zgodilo, bi se pa pač pogovorila. verjetno mu res ne bi bilo najprijetneje (v končni fazi noben ne mara zavrnive), ampak na koncu bi se vse dalo zmenit.
...just breathe...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerska