orhideja1 napisal/-a:Marlboro_gold napisal/-a:kolega ki ne pije alkota naroči kavo. In ženska mu reče, da mu tega ne bo prinašala, ker je gužva in da ne bo koga polila. WTF?? No, pol naroči čaj in reče ona da to je enako in da tudi tega ne bo nosla.
To sem jaz isto doživela v Ljubljani, ko sem naročila čaj. Te ima, da sploh ne bi nič naročil.
dostkrat se tud zgodi da recimo prideš eno uro al pa pol ure pred zaprtjem lokala, pa ti reče, da ma kavomat že pomit in da ni kavice.
ampak ker sm delala v gostinstvu, ker vem, da ti ponovno pucanje ne bo vzelo več kot deset minut, vztrajam na usak način in vedno dobim kavo.Poleg tega je pa lokal odprt do takrat kot je in do takrat maš za strežt use!Ker pa folk popušča, se natakarji lepo navadjo kavomate pol ure al pa še več prej pucat in ni kavice.No, jst kot gost mam svoje pravice in se držim tega da ma stranka zmeri prou in vedno dosežem svoje

drgač pa nimam nekih ornk slabih izkušenj, da bi si jih prou zapomnla za use večne čase.edino me moti to, da te postrežejo, kot da jim je to največja muka na svetu