no jst se pa lahko pohvalm,da mam talent za jezike,podedvala sm ga od fotra k je znal 9 jezikov....drugače sem pa bl štorasta in nisem kej preveč za karkol druzga nadarjena....mogoče še za spanje,ker lahko spim 15 ur na dan pa sm še vedno zaspana
Ja, točno...jst mam tut mnde talent za jezike, sm k se mi ne da jih učit, ampak ko sm hodila na tečaje, sm se ful hitr naučila. Tko da znam sm ang pa nem. Ja, pa za šport sm tut, predvsem košarka, ampak zard kolen ne morm trenerat, tko da je šou ta talent po vodi...
Kathy, kolk jezikov pa ti govoriš?
Nekoč ni dolgo še tega v deželi res ne vemo kje živela je čebelica imela lepo je ime...
ne vem, jst vse te zadeve jemljem kot hobije in ne kot talente....
sej sm pela pr pevskem zboru, sam nism talentirana za to
sej sm igrala košarko pa zdej taekwondo, sam tut to nima kej s talentom
pa tenis pa ples....enostavno nism talentirana.....
risanje....bol krace, kt talent.....
aha mam en talent.....oziroma mam bol jezični talent......moškega znam oralno zadovoljit......YES TALENTIRANA SEM!!!!!!
zdej ko sem brala vase talente (oz t.i. talente sem tud pri sebi nasla kaksnega) jeziki mi grejo kar dobro, pa tud moskega znam zadovoljit na razne nacine, amm, aha, poznate igro Zofijin svet ali Lepo je biti milijonar? no, obe igri sem se sla samo ene 3x, toliko,da sem prisla cez vsa vprasanja in zdej znam vse na pamet... in se noben noce it z mano, takih stvari ne pozabljam (ko bi bilo vsaj v soli tako)...sam to ni lih talent a ne? se pravi, nimam nobenega pametnega talenta
No ja, jaz sem pa bolj neroden, tako da imam mogoče talent v tem, kako narediti kaj neumnega, pa vendar se tudi kaj pozitivnega najde, kot jeziki, in retorika. Zato ju tudi izkoriščam in pilim naprej, in sicer tako, da kakšno uro popoldan prepustim ali prevajanju ali pa predavanjem tujih jezikov.