Mrs Beauty napisal/-a:Tale tema pa je definitivno the winner med vsemi temami, ker ima toliko strani.Meni osebno se zdi jokcanje za bivšim in premlevanje kaj bi bilo, če... milo rečeno neumno. Pa nočem biti zdaj nesramna, ker smo več ali manj vsi že dali skozi (in še mogoče bomo) takšna razočaranja, ampak tudi to je del življenja. Sicer je lahko biti "pameten", ko sam ne prebolevaš nikogar, ampak tudi ko sem bila sama v takšnem obdobju, sem se en dan zjokala kar je šlo, še zadnjič podoživela vse lepe skupne trenutke z bivšim, potem pa preprosto končala to poglavje in si oddahnila, da je to za mano. Očitno že ni bil pravi, če se ni izšlo.
Po vsaki neuspeli zvezi (za mano je samo ena, druga dva sta bila zgolj izgubljena primera
) si je treba reči, da potem takem to že ni bilo to, če se je tako končalo in da je treba biti skupaj z nekom, ki te spoštuje in se zate trudi (kakor tudi kontra).
Seveda pa ni nič narobe s samskim življenjem, samo privaditi se ga je treba.
se absolutno strinjam, v kolikor se točno zavedaš vseh napak in veš, da zvezi ni pomoči. ampak kaj pa, če izgubiš zlato? fanta, o katerem ne moreš reči ene grde besede? fanta, ki ti je pokazal, kaj sploh so pristna čustva? verjemi, da bi rabila čas. jaz sem poskusila s tvojo metodo, ker sem se imela za močno. pa je šlo. kakšen mesec. potem pa je prišlo vse za mano. in je vedno huje. vsak ima svojo zgodbo, vsak svoj način prebolevanja. in vsak potrebuje svoj čas, da si opomore. če imaš nekoga resnično rad, je to velika izguba. samo v razmislek