Rabim nasvet...
Moj pes je star 2 leti, mešanček med maltežanom pa verjetno cotončkom. Kot večina teh majhnih psov, ma občutljiv želodček, poleg tega je imel do sedaj 2krat zamašene analne žleze. Če je brikete nima nobenih težav...
Zdej pa problem: Moji mami se ne da dopovedat, da pes ni kanta za smeti, ki bo žrla ostanke od kosila, ki lahko je človeške slane salame, vse kar pač ostane... Že
miljonkrat sem ji lepo povedala da pes tega ne sme, zraven sem ji povedala točno zakaj ne, lepo sem jo prosila da mu ne daje tega, probala sem že vse, parkrat me je tok raz*** da sem že kr kričala, ker ne morem verjet da NIČ ne zaleže! Pes zelo rad hodi tut k sosedom ki ga majo ful radi, zato če nikogar od nas ni doma, prosimo sosede če je lahko pes pri njih, da nebi bil sam(velka napaka ki sem jo nardila, da ni nikoli bil sam in zdej tok cvili če ga pustimo da vedno iščemo varstvo, magari za 3 ure ko nas ni). Pri sosedih je ista zgodba, vedno ga podkupujejo s salamo, ker se jim zdi tok prikupen ko fehta

Pa sem prosila tut njih...Mami in sosedje mi zatrjujejo da zdaj je blo pa res zadnjič in da ga ne bojo več hranli....aha, ko sem jaz zraven res ne, ko me pa ni pa ista zgodba. Najbolj me raz** da jih vprašam če so mu kaj dali in to vztrajno zanikajo...jao, pa ne me met za budalo, če psa poznam ko lasten žep, zavoham kaj je jedu, vidim polno posodo briketov in dlaka se mu spremeni...točno vem kaj je pes čez dan jedu...
Men se bo prav zmešal, ker se folku ne da dopovedat da zarad tega pes bruha, se mu mašijo žleze in ma čudno dlako...Nevem več kaj naj naridim, tok sem živčne, vse živce mi bojo popil, nardit pa ne morem nič...NE pomaga pogovor, ne pomga prepričevanje, ne pomaga rotenje in ne pomaga kričanje...
Se opravičujem ker sem tok zabluzila, ampak če ma kdo še kakršenkoli nasvet, bi mu bla zelo hvaležna!