*cheRry* napisal/-a:Se mi zdi, da velik ljudi spusti svoje kriterije zarat neprivlačnosti, nesamozavesti in se mi to zdi tut normalno... in zame to ni isto, kot da si dobim fanta, ki drugim ne bo všeč, men pa bo oh in sploh čudovit. Pri spuščanju kriterijev zaradi neprivlačnosti si ti z nekom, ker se ti pač zdi vredu ulov zate, se ujameta, zraven pa se zavedaš, da ni nek lepotec oz. da ti fizualno sploh ne potegne (se zavedaš, da kej velik bolšega ne moreš dobit).
Js se mam za luštno punco, vem da lahk dobim luštnega fanta, ampak okrog kakega hudega lepotca se pač ne trudim, ker bi se mi skoz zdel, da si lahk dobi lepšo od mene.
~NIA~ napisal/-a:jst opažam da je ful unih fancy deklic skupi z fancy tipi (zunanje gledano - način oblačenja recimo..) in, razen izjem, mi vsi zgledajo da so prisilno skupaj.. ne bom rekla grde ženske, ampak take, ki ne dajo toliko na videz in obleke pa majo poleg sebe tud sebi enakega tipa.. pa izgled gor alpa dol, zgledajo mi resnično zaljubljeni in srečni. Mogoče je razlog to (sklepam po določenih ki jih poznam) da take osebe nikol niso ble med priljubljnješimi pri nasprotnem spolu (sploh v srednji šoli, kjer se ti izoblikuje samopodoba) in zato ko najdejo nekoga, s kerim se ujameta (recimo da sta oba 'ista') se oba pač maksimalno potrudita za to zvezo.. sej pol pač slišiš 'ja sej sta oba en podn od lepote - glih za skupi...' so pa tud zveze kjer je eden manj privlačen pa drug res lep pa so spet kometarji 'kje je pa ta grdoba tega lepga dobila, kaj pa vidi na njej itd...' <- tle zgleda da je res bolj pomemna notranja ljubezen.. jst se takih komentarjev zadržim (razen če mojga bivšga alpa bivšo simpatijo vidim z drugo pol neglede na to kako zgleda ženska poleg njega rečem da je grda - v hecu)
tud jst sm mela bivšga k ni biu neki lep.. no, takrat se mi je zdel, ampak šele ko sva končala sem od znancev in tudi od najboljše prijateljice (!!) dobila razne pripombe da pa res nisva bla za skupi, da sm jst preveč fancy za enga pankerja, da z zdejšnjim res bl paševa skp ker sva si bl podobna, ker se normalno oblači, pa ker je un kao meu čist kontra mišljenje pa biu skos ceu pametn - sej zdej ko gledam za nazaj vem da majo prou, ampak, kje ste pa prej bli? kaj mi boste povedal pa če greva z zdrejšnim narazn pa dobim novga??![]()
uglavnem.. jst ne komentiram zunanjega videza para, ker vem da nekdo ki je debel ni srečn da je tak in prou nč mu ne bo pomagalo če se mu bom posmihala zarad tega.