Vaginalni orgazem
"v glavi poštiman" je verjetno mišljen, da si ful želiš doživet orgazem in ne moreš izklopit mišlenja, zakaj ga ne doživiš. In namesto da res uživaš v seksu, si nesproščen in pod "pritiskom", zakaj ti ne rata, če pa delaš vse "prav".
To je podobno, kod bi hotla čimhitrej zaspat, pa bolj kot se trudiš, slabše je.
mal sm čudn napislala...tko si pač jst predstavlam.
je pa dejstvo, da ene že tko lažje pridejo so vrhunca kot druge, je pa tut velik psiha.
To je podobno, kod bi hotla čimhitrej zaspat, pa bolj kot se trudiš, slabše je.
mal sm čudn napislala...tko si pač jst predstavlam.
je pa dejstvo, da ene že tko lažje pridejo so vrhunca kot druge, je pa tut velik psiha.
george01 napisal/-a:Vsaka ženska lahko doživi orgazem!
s tem se jaz popolnoma strinjam! tukaj izpustimo morebitne zdravstvene razloge (fizične ali HUDE psihične). nesproščenost ni huda psihična motnja.
george01 ima vsekakor prav tudi to, da moški igra najpomembnejšo vlogo. in kakorkoli si nekatere nočete priznati, da je vaš partner slab v sexu oz. ne zna pripeljat svoje ženske do orgazma, to pač tako je. če nima dovolj velikega ima pa prste in jezik. sex ni dober, če ne doživite orgazma. če fant ne bi nikoli doživel orgazma, mu tudi sex ne bi bil dober. saj je čar v predigri in ljubljenju, toda brez vrhunca se lahko ženski zmeša.
vsem, ki imate problem, da vam ne pride, vam lahko rečem le, da naj si partner vzame nekaj časa, preštudira kakšno knjigico (lahko jo tudi skupaj) in se uri. vaja dela mojstra- če mojster dela vajo.
popolnoma zgrešeno je mišljenje mnogih moških, da dobro sexajo, v resnici pa le porivajo. potem bi ženska lahko le ležala in bi ji prihajalo. ne ne. no go.
Murphy the housedog napisal/-a:"Vaginalni orgazem tehnično gledano ne obstaja, navkljub trditvam nekaterih redkih posameznic.
Če penis potisnete v njeno vagino do konca, boste začutili, da se vaša sramna kost oziroma - tkivo plus dlake - (če niste seveda obriti - čeprav ježek tukaj ni najboljši) drgnejo ob njen ščegetavček. Ravno ta stik jo bo pripeljal do orgazma. Ne izvlečite penisa, ampak nežno pritiskajte in rahlo krožite z boki in obenem neprenehoma ohranjajte stik. Potem enkrat ali dvakrat močno porinite, da vam ne zaspi. Nadaljujte z masažo njenega ščegatavček in poskušajte najti ritem, ki ji ustreza ter dobro kombinacijo suvanja in drgnjenja. Ko začutite, da ji prihaja (močni vaginalni krči) pospešite tempo in si dajte duška z pritiskanjem. Tako si boste zagotovili tudi svoj užitek, pri njej pa mogoče kakšen dodaten orgazem."
Veliko užitka!
PS:to nism js napiso
a nista prvi in zadnji del paradoks

in "ta stik" mene ne pripelje do orgazma. je pa res, da z zgoraj opisanim tudi doživim orgazem ( ne vedno).
To je lol. Kasneje trdi da zaradi tega:Murphy the housedog napisal/-a:"Vaginalni orgazem tehnično gledano ne obstaja, navkljub trditvam nekaterih redkih posameznic.
Ampak zakaj potem punci pride v doggy polozaju, sam tam sramna kost ne drgne ob scegetavcek?Murphy the housedog napisal/-a:Lezita v misijonarski položaj. Če penis potisnete v njeno vagino do konca, boste začutili, da se vaša sramna kost oziroma - tkivo plus dlake - (če niste seveda obriti - čeprav ježek tukaj ni najboljši) drgnejo ob njen ščegetavček. Ravno ta stik jo bo pripeljal do orgazma.
Murphy the housedog napisal/-a:Če hočete s penetracijo doseči zadovoljstvo svoje ženske, ni dovolj vztrajno nabijanje v stilu Duracellovega zajčka.
Cisto zadostuje pri meni. Sploh ne razumem kaj naj bi bila razlika med "nabijanjem" in "seks s tehniko". Tisto krozenje z boki or what the fuck?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij napisal/-a: Ampak zakaj potem punci pride v doggy polozaju, sam tam sramna kost ne drgne ob scegetavcek?
saj v tem članku ni govora o doggyju. kje pa piše, da ženski pride samo v tem položaju? kakor kateri.
in še. nabijanje ni dovolj, kot ti trdiš. mogoče zate ja. in za eno na 100 punc. ostalim 99im ne bo prišlo samo z nabijanjem, zato ne "nabijaj".
Murphy the housedog napisal/-a:"Vaginalni orgazem tehnično gledano ne obstaja, navkljub trditvam nekaterih redkih posameznic. Če hočete s penetracijo doseči zadovoljstvo svoje ženske, ni dovolj vztrajno nabijanje v stilu Duracellovega zajčka. Zato predlagam tehniko koitalne poravnave. Za to tehniko je celo priporočljivo imeti manjši penis in biti malce močnejše postave.
Lezita v misijonarski položaj. Če penis potisnete v njeno vagino do konca, boste začutili, da se vaša sramna kost oziroma - tkivo plus dlake - (če niste seveda obriti - čeprav ježek tukaj ni najboljši) drgnejo ob njen ščegetavček. Ravno ta stik jo bo pripeljal do orgazma. Ne izvlečite penisa, ampak nežno pritiskajte in rahlo krožite z boki in obenem neprenehoma ohranjajte stik. Potem enkrat ali dvakrat močno porinite, da vam ne zaspi. Nadaljujte z masažo njenega ščegatavček in poskušajte najti ritem, ki ji ustreza ter dobro kombinacijo suvanja in drgnjenja. Ko začutite, da ji prihaja (močni vaginalni krči) pospešite tempo in si dajte duška z pritiskanjem. Tako si boste zagotovili tudi svoj užitek, pri njej pa mogoče kakšen dodaten orgazem."
Hm, s temlem bi se pa jaz kar strinjala. Z manjšim popravkom: Na ta anti-rabbit-duracel način namreč pride do večjega stimuliranja točke g (tudi pri doggy stylu) , ker je z glavico stalno v stiku - in orgazem prej pride, sploh če se klitoris še dodatno draži z roko.
Vprašanje pa je koliko časa lahko moški zdrži tak način (da mu ne pade vse dol) ?
Murphy the housedog napisal/-a:...Ravno ta stik jo bo pripeljal do orgazma. Ne izvlečite penisa, ampak nežno pritiskajte in rahlo krožite z boki in obenem neprenehoma ohranjajte stik. Potem enkrat ali dvakrat močno porinite, da vam ne zaspi. Nadaljujte z masažo njenega ščegatavček in poskušajte najti ritem, ki ji ustreza ter dobro kombinacijo suvanja in drgnjenja. Ko začutite, da ji prihaja (močni vaginalni krči) pospešite tempo in si dajte duška z pritiskanjem. Tako si boste zagotovili tudi svoj užitek, pri njej pa mogoče kakšen dodaten orgazem."
Zlo dobro napisano. Morva midva enkrat poskusit v celoti tako kot piše, če bo ratalo

Ker res noro vzburja ravno to, da ga ma notr in da se zravn še drgne ob ščegetavčka

pajkica napisal/-a:ker če ni orgazma ni lih dober užitek seksa.hvala
oprost sam tole pa lih ne bo držal....
kaj pol seksaš če prvo niti ne veš se kako orgazem čuti, kot drugo pa napišeš tako izjavo da je čista bedarija..
kaj zdj boš rekla da me, ki ga ne doživimo (skoraj) nikoli, ne uživamo v seksu??
joj punca joj....
ti bi mogla mal k men na teorijo o spolnosti pridt, ker vidm d ti ni čist use jasn

Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
o Mahagonij, tebe pa že dolg ni blo brat
zdj pa k komentarju...
rekla bi sam d je učasih treba mal bl nežn, al pa grobo (nekaterim to paše), mislm pa d samo nabijanje lahko tud boli..
vsaj iz lastnih izkušenj lohka to povem...jaz ne maram tega nabijanja..
naj si ga raje na roko vrže, kakor pa da bo mene bolel

zdj pa k komentarju...
rekla bi sam d je učasih treba mal bl nežn, al pa grobo (nekaterim to paše), mislm pa d samo nabijanje lahko tud boli..
vsaj iz lastnih izkušenj lohka to povem...jaz ne maram tega nabijanja..
naj si ga raje na roko vrže, kakor pa da bo mene bolel

Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
claire napisal/-a:george01 napisal/-a:Vsaka ženska lahko doživi orgazem!
s tem se jaz popolnoma strinjam! tukaj izpustimo morebitne zdravstvene razloge (fizične ali HUDE psihične). nesproščenost ni huda psihična motnja.
george01 ima vsekakor prav tudi to, da moški igra najpomembnejšo vlogo.
Jaz pa se s tem ne bi povsem strinjala. Če partner ni nasilen ali kako drugače pretirano odklonski, je ženski orgazem lahko večinsko odvisen od ženske in močjo njene psihe "nad telesom". Takega stanja seveda ni lahko doseči, se ga pa da.
Podoben primer, ko ženska doživi orgazem brez stimulacije: "mokre sanje".
Se pa strinjam s tem, da bi bilo super, če bi se moški trudil s svojo "akcijo" z občutkom. Dodala pa bi še: trudila naj bi se tudi ženska s sprejemanjem moškega (takega kot je, ipd.) in predelavo potencialnih travm, ki jo zadržujejo stran od uživanja v seksu.
Ps. Rekla bi, da sta moška proti ženska vloga v spolnem odnosu cca 1:1. Če gledamo pa zgolj telesno, potem se pa strinjam, da je moški tisti pri prevladi akcije ponavadi.

Dadyka15 napisal/-a:kaj zdj boš rekla da me, ki ga ne doživimo (skoraj) nikoli, ne uživamo v seksu??
uzivate ze, ne veste pa, da bi lahko se 10x bolj (ce bi vam prislo)

men je to vse skup ful cudno

Svašta.
Najbol, da tiste, k nam ne pride, kr nehamo seksat, kr tko nimamo nč od tega; ne užitka in ne zadovoljene potrebe.
Nč bat za nas, nesrečnice, tut brez orgazma se fino živi in noro seksa, pa nej se vam to zdi še tko zlo nepredstauljivo, čudno in za lase prvlečeno.
Najbol, da tiste, k nam ne pride, kr nehamo seksat, kr tko nimamo nč od tega; ne užitka in ne zadovoljene potrebe.
Nč bat za nas, nesrečnice, tut brez orgazma se fino živi in noro seksa, pa nej se vam to zdi še tko zlo nepredstauljivo, čudno in za lase prvlečeno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...