Je pa res, da že neki časa nism bla. Tko da čist možno, da se je kolektiv zamenju in so zdej čudni pač

chiqqa napisal/-a:folk, ne tok resno vse vzematpač folk je prfuknen, kaj čš..ne pa da se zdj tresš pa vs iz sebe, jz bi mu rekla dj ne jebi, dj račun, kake 28€ LOL u sanjah ne dam
in bi hitr ratu resn!
slivica napisal/-a:Kere butaste. Jaz še kaj takega nisem doživela, mi gre pa na živce, ko v prazni gostilni pol ure čakaš na račun, kljub temu, da za njega 4x prosiš in vidiš, da se trije kelnarji za šankom dolgočasijo. Potem prideš plačat k šanku, tečen poveš, kar jim gre in ti rečejo: Če se ti tak mudi (po 20 minutah) pa se prišetaj do šanka. In seveda obvezno zavijanje z očmi! Aaaaaaaa, popizdiš.
renatka_ napisal/-a:..., od takrat dalje se pa lepo razumeva.
densy napisal/-a:jao, ta Salon se ima že ves čas za nekaj več.
Se spomnim, ko je kolegica vzela iz police časopis, ga brala, potem pa smo plačale pijačo in šle, nato (ko smo že hodile po ulici) je za nami pritekel en kelnar, kao naj gremo nazaj pa časopis damo tja kamor spada. Itak, rajši umrem
KLEMY napisal/-a:O, Salon, ja... ne bom pozabla, greva s prjatlco enkrat na kofe, lih eno urco sva mele cajta, ker je ona morala pol na šiht, poleg naju je bla v lokalu ena turistka pa eni dve bejbi in gre kelnarca mimo naju pa neki puca po eni mizi... pa reče uni ženski po anglešk da bo takoj...gre mimo unih dveh bejb in so se kao poznale pa so začele blablablablablablablablabla.... midve mal čvekava pa čakava da kdo pride...nč, una še kr debate tm.... blablablablabla.... una turistka je mal čukasto gledala okol... midve tud.... mine pol urein una bejba še kr čveka tm, mi tri smo pa kao nevidne...
in sva se ustale pa šle... una ženska pa za nama..kelnarca pa še trznila ni tm...
![]()
Od takrat mene tm niso vidli.... če bi mela slab dan bi uni bejbi zagrenila lajf do amena... tko se mi pa ni dalo.
Sm pa v enem lokalu pop*** enkrat, ko so mi prnesli kozarec s celim odtisom šminke gor, pa sm zahtevala drug kozarec in mi model prbije, da pa lahka pijem z druge strani, ko ni fleka gor. Sm čist vn padla, da če misli, da je smešen, lahko šefa pokliče da mi razloži tale vic, ker jst ga ne štekam.
ana27 napisal/-a:lorelaj napisal/-a: Sem prav opazila, da v bolj "fancy" bar greš, bolj butasto se obnašajo zaposleni. Človek bi pomislil, da bi moralo biti ravno obratno.![]()
Ampak je res točno tako kot si napisala. Sama isto opažam.