Js tud hočem več lupčkanja, pa mal valanja po postelji mogoče šparajo za konec Js pa očitno prejšnji del preskočila, ker včeraj gledala zadnjega, pa mi ni blo nič jasn.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
to je sarah zanosila od svetega duha.. pismo če nebi skos spremljal, sploh ne bi opazil te "velike" ljubezni.
Bolš da zaklučjo vse skupaj, ker preveč ljudi oživlja (sara, mt od majkla,...).. smešit se bodo začeli počasi, ker vse ratuje neka čudaška zgodba brez repa in glave (od tretje sezone naprej).
se čist strinjam. Men tud ni čist nč več jasn! Če katera ve, zakaj točn se gre, naj prosim napiše sm razlago z belo barvo Kdo je zdej kdo? Kdo je bad guy?
ma ja, vse skup je že kuj nekaj! naj res že rajši končajo, ker je že too much vsega. tud sam žal ne vem več zakaj se gre. vem samo da sta si brata na nasprotni strani, in da se general in christina tud kregata! to pa je vse...
življenje je igra,igraj jo, življenje je izziv,sprejmi ga, življenje je iskanje,razišči ga, življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
okej to pa morm napisat... matr, kaj se grejo ej, zdej je pa to res že bedarija, ne vejo kaj bi se spomnil... z belo naprej: kao majkl pa linc nista brata... da je bil linc posvojen pa ne vem kaj še vse.. bla bla bla... pa pol k lovijo linc&co enga tipsona, un res počas laufa, tko sportsko lagano, uni pa šprintajo za njim, pa ga ne ujamejo.. lej bedarija... razočaranje tale ta zadnji del...
Jaz nisem jokala, sem pa občutila jezo do scenaristov. Lohka bi pa tudi zadnjih 10 min posneli v dveh delih. Za ženske definitivno drugačno verzijo. Ker jaz se počutim ogoljufano, ker sem toliko časa gledala, pol morjo pa Majkla v zadnjih 10ih minutah ubit. Pa še smešno je bilo, ko so kar vsi tastari igralci nazaj pršli,.. Aja, zakaj se mu je sploh una bolezen ponovila? Saj so ga takrat operirali ane??
drugače pa men osebno je zanimivo, mal drugače, ne tako kot povsod.. sploh, če ne nameravajo 5.sezone snemat.. ker, če bi biu tak konec, kot je ponavadi na koncu vsake sezone, da je veš, da bo še ena sezona, bi pa znorela.. tak je pa zdej res konec.. itak pa, če se odločjo še 5.sezono naredit, bo po enem čudežu živ (: uglavnem fajn se mi zdi, čeprau sm vse solze kar je možno dala s sebe