Jst sm na zanimiv način spoznala oz. "skapirala" *hox*. Pravzaprav bi se itak slej kot prej spoznale, ampak ne bi vedle, da ubistvu komucirava tudi prek tega foruma.
Fora je bla v tem, da sta najina tipa sošolca iz srednje šole in še zdej kolega. In, da sm jst o njej poslušala že takrat, ko sta z njenim šele začenjala.
No, pol sm pa enkrat pr mojem na MSN vidla njegov kontakt in sm najprej pomislila od kod d fak ma moj tip med stiki *hox*. Ko sm mal bolj pogledala sm vidla da ma pač on identičn personal mesič kot *hox* in začela mal bol študirat. Ugotovila sm, da ime tipa, ki ga je omenla *hox* štima s tem "najinim" kolegom, kraj štima, vse štima. In pol sm jo valda takoj mogla vprašat.
Pol sta itak z njenim resno začela in zdej je moja.
Drugač sm pa v živo dolg nazaj spoznala tut *pupiko* (ki je zdej super zalublena, kokr vidim po njenem blogu

), pa Tamalo' sm srečala na faksu (miljon let nazaj), pa vrjetno še ktero, ki se je zdej ne spomnem.
Sem pa ene 3tedne nazaj, ko sem se peljala mimo Name vidla eno punco ob kteri mi je šinal v glavo, da je Poison. Zdej sm že pozabla kako je bla oblečena in vse, ampak še mi zdej ni jasno zakaj sm se spomnala na njo (oz. kako sm jo iz avta sploh opazla).
Prek MSN-ja pa tu in tam čvekam z red_rose, Jochiejem, Lariko,...
Sm mela šanso dost kul ljudi spoznat tuki.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.