Kodri

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

jaz bi pa prosila če mi katera priporoči kak dober figaro...hehe..sem danes gledla malo pa se nisem mogla odločit...sem vidla enega Remingtonovega(ravnalci so kar vredu)...vendar je bil tak da je za oboje...za ravnanje in za kodranje...tak da sem malo skeptična....
jaz bi rada samo kodralnik,oz. figaro...al kako že :D
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikica18 »

jah to pa težko rečm ker je ful dobr ker je mal mn popularn odklar se kodra z likalnikom.
drgač je zlo fajn

Curl Stick (na slikci)

http://www.handbag.com/?module=images&f ... leId=50882

ta na sliki je sicer od Tigi-ja ampak ga majo sigurno druge firme tud. uglavnem tak model figara je najbolši in najlažji za uporabo-

lase samo naviješ okol in mal podržiš in greš naprej. debelino pramena določiš glede na željene kodrčke.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

cjooooo...hehe...ta je pa lep..če bi kaj takega vidla bi ziher kipila..hehe....drugače sem pa jaz vidla same čudne kodralnike...nič temu podobno...pa sem bla v parih trgovinah... :?
eni so kot neka krtača...tega noče...drugi so kodralniki in likalniki v enem..hehee...
ta ko si mi pokazala je pa odličen....lahko zaupaš spletno stran?
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

pojdi v frizersko trgovino Estela v LJ :)
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

zdj sm bla pr prjatlci in ma tud tale difuzer ampak čist bedn fen!
fen more met da naštimaš jakost pihanja in toploto pihanja. ker nesme preveč pihat, ker ti vse odnese... more tok mal pihat da ti ne odnaša las k jih daš na difuzer. nesme bit prevroče da lahko dle časa držiš čist ob glavi, drgač ful peče.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

men osebno najbolši način kako pridt do kodrov: S kitko
Za čez noč si iz vseh lase naredim eno navadno kito(začnem mal višji in ne čist pri koncu glave), pustim in zjutri poderem. Ne razčešem. Men natsanejo močni kodri, ki zdržijo do naslendjega pranja. Lasje se ne uničjo (ubistvu se še manj, ker se ponoči nč ne fucljajo in nč)
men nastanejo pr taki: Slika (tuki so stari že dva dni + zlo je pihal, tko da sm mal razmršena) :)
Don't worry, be happy!!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^:ja:, se strinjam, men tud ful lepo izpadejo kodri, če mam lase čez noč v kitki; plus ponoči se nč ne vozlajo.
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Men so najboljši kodri tisti k si jih nardim zvečer s figarom, pa pol spat in zjutri voila! meni osebno ful kjutiš....

Slika
Slika
Slika
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a črnamamba »

Boa ful lepo.... jaz si take nardim z likalnikom ...

lovlely* ko si pustim svoje naravne kodre...vsako jutro kodre "počesem" s peno za lase in mal vode.... ko se posušijo so spet kot nov :top:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

Summer055 lepi kodrčki...
jez bi tud vse dala za take ^.
sem parkrat probala s kito, sam mam tko močne lase, in če mam kito čez noč, bi blo zjutri prou uno očitno da so kodri narejeni s kito... in mi tko ne zgleda lepo... (pr Summer055 npr. ni)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

Uh ja, pr men je težka s kodralnikom pridt do kodrov!
Kdaj si jih nardim ponoči s kitko al pa z gumijastnimi navijalkami pa mi tko al pa tko se use scufa pa mi v pou ure vse čudn pride.. očitn nimam las za to mam pregoste oz. premočne nwm.. ko sm bla mejhna sm mela naravno skodrane ampak ne tisto ful tko lih lepo so ble dol valovite. Če npr. nosim čop tko zvit, kake 2-3 ure pa pol razdrem mam pol kr dost kodrčkov.
Sam z kodralnikom mi ne uspe.. sm si ga kupla pred pou leta za okol 45€ od Vidal Sasoon in ko si ga pač dam ane pustim okol 10sekund in, namest da bi biu koder se mi na unm mestu kjer sm začela zvijat sam odtis pozna kt, da bi mi lase mal zažgalo.. kodrčka pa nikjer, isto če si z likalnikom kodram. :? Tko, da si najraj lase lpo polikam pa je ;)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Jaz sem v ponedeljek zvečer šla spat s kito, včeraj sem mela lepe velike kravžle, oz.bolj valovite lase, danes mam pa že skor tak, ko vsak dan. Mal valov mi je še ostalo, druga pa nič. Pa sm dala Tigi Curls Rock gor. :x
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Nočem bit nesramna, sam res ne razumem kako ene z ravnimi lasmi mislite, da če boste dale gor Tigi Curls Rock gor, da boste mele kodre. Plus tega očitno ne ločite med kodri in valovi, če si nardiš kito zame to niso nobeni kodri ampak valoviti lasje. Tigi pa je za tiste, ki majo naravno kodraste lase in ti kodre poudari, ne pa ustvari.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Jz mam valovite lase že naravno, nimam totalka ravnih (thnx God), saj sem napisala, da sem mela po kiti nekaj vmes med kodri pa valovi. Odvisno, kako kito spleteš, ne.
Moj namen je bil povedat, da s Tigijem ne zdrži nič dlje kot običajno, ne pa, da sploh nič ne bi imela.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Odgovori