Mene pa zanima, če je že bla ktera v Pakoštanah, natančneje v Pirovacu. Letos me ful vleče v te slamnate hiške (polinezijskega tipa kao), pa me zanimajo mal izkušnje, če ne drugega vsaj o kraju, plažah,...
^^ mi ko smo bli enkrat na obisku pri kolegih v Zadru (3leta naza), smo se šli en dan kopat v Pirovac.. pa mi je blo kar kul. Smo pa bli na eni plaži, ki je bla kamnita, v vodi pa je bil pesek.. taki kul zalivček je bil. Pa niti neke folka ni blo.. kar solidno. Samo je pa tuga..nič se ne dogaja
No tuki, kjer so te slamnate hiške je kao peščena plaža/zaliv. Upam, da je res. Drugač me pa ne moti, če je mirno. Itak mi skor bol odgovarja to pa se pač sprehodiva ali odpeljeva na kaj bolj živahnega.
Se je predlani zgodilo, da so nama eni cele noči tokli po bobnih in kitari, zraven pa spuščali indijanske krike.
A je to naselje spet odprto? Al sem sam js zamenjala, in ga niso dejansko zaprl lani (al kdaj že).
Js grem pa na Mali Lošinj letos- ne vem točn kam. Teta dobila preko firme 15.-25. julij
Sam ne vem, če bom šla za vseh 10 dni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ryu napisal/-a:a ma kera kej informacij o Dubrovniku? karkol pač, ker nism bla še nikol tm in nimam pojma kuko in kaj in kje in nč... moj se je pa neki lih v Dubrovnik zapiču in me zdej zanima, če ma kera izkušne s počitnikovanjem tm
Dubrovnik je prekrasen...pa tud precej drag.
Jaz sem bila tam en dan, ko smo se vračali čez Hrvaško in smo našle eno plažo. Mislm, da je Gradska plaža...tko po ful štengah dol do nje prideš. Ta plaža je sanjska..beli ležalniki al pa postelje, mivka, svetlo modra voda, lokalček na plaži s tako lounge musko. Ampak je pa vstopnina precej draga, zdele se žal ne spomnim več koliko ampak je blo kr precej.
ŽuŽa napisal/-a:^^če si bolj žurerski tip pol definitivno Pag. Na Rabu je pa bolj umirjeno, ampak zelo lepo , sem bla enkrat in nameravam it spet kdaj.
Meni je bilo zelo lepo v Biogradu. Čeprav mi ni pasala gužva na plaži, v gostilnah, kjerkoli, mi je bilo izredno lepo.
Letos greva sigurno na Hrvaško, ampak še veva kam. Najraje bi bila v kakšnem bungalovu, nekje bogu za hrbtom, usred septembra, ko ni več gužv, ni tako vroče, je ceneje, ampak bomo videli kako bo. In seveda je odvisno tudi od stanja na bančnem računu.