Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Moonlight princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlight princess »

Nataša ko sem prebrala tvoj post me je vrglo s stola....točno si zadela za preteklost.....res obvladaš zadevo zahvaljujem se ti za odgovor in sem ti zelo hvaležna ker si vzela čas za odgovor... :)
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

...
Zadnjič spremenil Trouble, dne 17. Avg. 2011 19:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

naslednja je:
onegirl111

:juggle:

Čakajo:

andreyac
lakeesha
Yummylicious
Barbi78
softTouch
Tamceek
rubencita
Lastovica
FuckedUpKid
Fallen
andreich
_*Jagoda*_
aymee
Trouble

P.S. Pa jaz sem knjigo od cosma že dobila, tako da sploh nisem več v igri za nagrado. Bi bilo pa fino, če bi se še kakšna upala pomagat.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

onegirl111 napisal/-a:hejla! zdaj je pa še mene začelo zanimati, kaj me čaka:D

super tema:D

am..no mene pa zanima...če se bo kaj izcimilo iz tega..kar mava s tem fantom..al je tisti pravi še nekje daleeeč?:D

pa zanima me tudi..kako bo s študijem?:D

hvala punce :)

Ljubezen, konkreten fant:

Malo nenavadno je tole vajino razmerje, če to sploh je. Zdi se, da je zaradi tebe, še bolj pa zaradi nekih polpreteklih dogajanj nekako postavljen pred dejstva, ki mu niso povšeči (ker terjajo od njega spremembo) - torej na prelomnico (karta smrti). Odločitev za to pa še ni padla, ampak šele bo ... Se kaže nek triangel, še nekdo je med vama (karta ljubosumja), pa videti je, da je med vama še neka distanca - lahko sta si konkretno v prostoru precej daleč, lahko pa da gre za čustveno distanco (karta hrepenenja, pogledovanje od daleč). Res pa je, da ni čisto ravnodušen do tebe (karta nenadna sreča). Mu odpiraš neke lepe občutke, na katere je že malo pozabil ... možnost, da se tu nekaj konkretnega skuha obstaja. V naslednjem mesecu ali dveh ti bo vse jasno. Tudi to, ali je to res to!

Ljubezen na splošno:

... tvoje čustveno življenje je zaenkrat v 'prostem teku'. Neke stare stvari še predeluješ (karta žalosti, obžalovanja) in iz tega izidejo še neki mali strahovi, ki ti branijo premik v kaj novega. Ampak v bližnji prihodnosti se ti odpirajo stvari: karta rojstva, kaže na nove začetke, karta usode pa namiguje na to, da je vse, kar je bilo, bila samo priprava na to, kar bo vrednega besede ljubezen. Konkretnega fanta ta trenutek še ne vidim, zagotovo pa pride (karta usode), ko sama s sabo razčistiš in pustiš za sabo, kar je bilo. Verjemi, boš ti sama najbolje vedela, da je to to! Ti bo nekaj reklo - v obliki misli ali občutka (intuicija), da gre zdaj in s tem in tem pa zares!

Študij:

Zaenkrat imaš stvari še v svojih rokah. In ta trenutek tudi vse kar nekako sproti laufa, ampak v naslednjih nekaj mesecih pa je videti kar nekaj težav. Delno so te težave povezane s financami, delno pa z neko tvojo odločitvijo (karta sodnika) - mogoče gre za izbiro teme (seminarja, diplome), mogoči ti kakšen izpit dela še posebne težave, lahko se slabo organiziraš glede rokov, v glavnem nekaj te preganja ... ampak tja do septembra in oktobra si spet na zeleni veji, nekako očitno stistneš. Vsekakor torej ne obupaj, čeprav bi lahko bilo vmes zelo težavno.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Super tema! Pohvale še iz moje strani. Mene pa zanima:
*ljubezen, sedaj sva imela malo težav, kako bo naprej? Nama bo v prihodnje uspevalo? Ima prihodnost najina zveza?
*služba, bova kmalu dobila službo, da se bova lahko skupaj vselila?
*zdravje, kako kaže v prihodnje?
Hvala! :)

Natasa* napisal/-a:Čakajo:

andreyac
lakeesha
Yummylicious
Barbi78
softTouch
Tamceek
rubencita
Lastovica
FuckedUpKid
Fallen
andreich
_*Jagoda*_
aymee
Trouble
**medyka**
Zadnjič spremenil **medyka**, dne 27. Apr. 2009 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

Nataša!
moram povedat, da si zadela vsee:D neverjetna si...
vse je tako kot si napisala...noro..
punca res maš neki talent...vsaka čast:)
moram te pohvalit res:)
lp:)
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Čokolada** »

Še jaz.:)

Mene pa zanima:
~Ljubezen: nasplošno, kdaj prihaja več sreče in če bo s fantom, ki mi je sedaj ušeč bilo kaj več kot prijateljstvo.Bova kdaj par?

Že vnaprej hvala.:)

Čakajo:

andreyac
lakeesha
Yummylicious
Barbi78
softTouch
Tamceek
rubencita
Lastovica
FuckedUpKid
Fallen
andreich
_*Jagoda*_
aymee
Trouble
**medyka**
Čokolada**
Zadnjič spremenil Čokolada**, dne 24. Maj. 2009 19:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Najprej hvala vam punce za feedback in zahvale. Moram povedat, da mi veliko poveste že s tem, ko poveste, kaj vas je npr. 'vrglo na rit' (kot je rekla Moonlight princess).

Opažam sicer, da ni problem vržt karte katerikoli tukaj, ampak ni pa rezultat nujno vedno enako jasen. V določenih primerih in za določeno vprašanje se mi stvari zdijo tako jasne, pa odgovori pridejo kar sami od sebe. Se pa spet zgodi da sem kje pa kar malo zmedena - pa potem tudi vidim, da je tak tud feedback. Tako da je tudi to super - to samo pomeni, da se ne bi smela silit na silo nekaj razlagat. Ker če se stvari nočejo odkriti ali pa se samo meni nočejo razkriti, je gotovo tudi za to dober razlog.

Vsekakor pa mi je čisto zanimivo tole, tako da bom danes probala z andreyac

Čakajo še:

lakeesha
Yummylicious
Barbi78
softTouch
Tamceek
rubencita
Lastovica
FuckedUpKid
Fallen
andreich
_*Jagoda*_
aymee
Trouble
**medyka**
Čokolada**
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

andreyac napisal/-a: zanima me, kako bo potekala moja zveza s fantom. skupaj sva že 3 leta.

kako pa kaj faks - ga bom uspešno zaključila??

pa še zadnje vprašanje - ali me bodo zaposlili v tej službi, kjer trenutno delam preko študentskega servisa??

hvala za odgovore!!!

Ljubezen - razmerje s fantom:

Razmerje je bazirano na dobri osnovi - ljubezni, pa tudi sicer so temelji kar močni. Občutek, ko sta drug z drugim, je, da sta nekako doma. Kar je za razmerje super. Tudi sicer je zveza pod karto usode, kar pomeni, da sta se v tem življenju pač morala srečati, pravzaprav sta bila tako nekako zmenjena. Na splošno je videti, da se zna razmerje prav lepo razvijati še naprej, so pa težave na vidiku neposredno ta trenutek (karta izgube, preračunljivosti, manipulacije, morda samo vplivi slabe družbe in malce razpuščenosti), ki pa se v kratkem tudi končujejo (karta smrti, ki ji sledi karta darila). Na videz problematično, v resnici pa ni nič takšnega, kar ne bi znala urediti z odkritim pogovorom.

Faks.

Pod karto študija imaš karto potovanja - to lahko enostavno pomeni, da si ali veliko zdoma ali pa da študiraš zunaj domačega kraja, lahko da si pred kratkim presedlala z enega študija na drug študij, lahko pa tudi (glede na karto vdovca in kasneje žalosti), da si se nekako odmaknila od tega, kar so od tebe želeli ali pričakovali tvoji domači (najverjetneje oče). Če je to zadnje, si se gotovo odločila prav, če si poslušala sebe ... v vsakem primeru gre za nevtralno karto, ki namiguje na premike in sama po sebi kaže na aktivnost (kar je vsekakor dober znak). Direktna diagonala študija je odprta, kronana s karto veselja. Lepo, zlagamo, umirjeno ... pa prideš do svojega cilja. Zagotovo.

Služba:

Ta trenutek ti stvari niso naklonjene. So stvari, ki jih ne veš v zvezi s tem delovnim okoljem. S karto vdove se razkriva neka starejša ženska, ki mogoče malo zavira vse skupaj. Tudi sicer karte okoliščin kažejo, da so nekatere stvari v procesu (karta potovanja - torej premikov ali selitev v širšem delovnem okolju), pod njo pa direktno karta nesreče (dobim asociacijo na negotovost zaradi krize - mogoče ne upajo preveč za ziher obljubljati zaradi trenutne situacije na trgu) ... ampak že v bližnji prihodnosti se stvari odpirajo. Karta veselja, lojalnost ... se mi zdi, da znaš biti v prihodnsoti nagrajena za te svoje lastnosti, tako da ... možnosti v bližnji prihodnosti za zaposlitev na tem delovnem mestu so, čeprav ta trenutek ne kaže nujno tako.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

lakeesha

V ljubezni se bo kmalu nekaj začelo ali končalo. Nekje v tebi se nabira notranja energija, ki se mora sprostiti. Nekaj, česar se ne boš tako zavedala. Tvoje ljubezensko življenje je pred velikim pokom.
To, kar se bo zgodilo, bo pozitivno. Morda zaroka, poroka, pozitiven konec neke zveze, ali pa le srečanje s kakšnim bivšim fantom, s katerim še ni vse končano. Kakorkoli že bo, bo presenečenje, želja se ti bo pa izpolnila, vendar se boš morala pogajati in sodelovati z osebo, ki bo v to vpletena.

S financami si zaenkrat razmeroma zadovoljna, denar si prislužiš pošteno in te še nič ne skrbi. Ker pa si perspektivna, mogoče malce idealistična, imaš pozitivna pričakovanja do prihodnosti, upaš, da boš s svojim denarjem srečna. Zaenkrat si še preveč zvesta, da bi zamenjala svoj vir dohodka.
Druga karta je neposredno vezana na posel, predstavlja zaslužek, spremembo na materialnem področju zaradi poroke ali dediščine, mogoče nek dogodek z osebo, vezano na tvoj posel/šolo, in dosežene cilje.
Tretja karta predstavlja izpite, študij, potrebo po razmišljanju ali študijsko izmenjavo, stike s tujci. Karta svetuje, da se po doseženih ciljih na finančnem področju posvetiš miselnim - študiju, izobraževanju.

Odgovor o službi je že skrit v ta odgovor. Karte ti sporočajo, da ostani v tej službi, dokler ne dosežeš ciljev, ki si si jih zadala na finančnem področju ali dokler ne pride do preobrata v financah, potem se pa posveti izobraževanju.

Stanje v vaši družini se bo izboljšalo. Vaša družina se bo preoblikovala, obstaja upanje za prihodnost, razbremenitev in mir. Glavni pobudnik za to bo neka moška ali uradna oseba.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Mislim, da ne bo nič narobe če to vprašam v tejle temi...kje ste punce, ki se ukvarjate z vedeževanjem, kupile karte?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

V konzorciju, v drugem nadstropju, takoj k prideš gor naravnost in rahlo desno, je taka miza, kjer je ogromno vrst kart :)
Uporabniški avatar
Barbi78
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbi78 »

:razz: Še malo pa bom na vrsti, komaj čakam! :razz: Bi pa vprašala katere karte uporabljate in če mogoče veste katere karte so to, ko jih uporablja vedeževalka Buba na Interviziji?

Hvala Vam in Nataša tudi tebi hvala za prihajajoč odgovor! :razz:

Še lahko vprašam kje je Konzorcij, ker nisem z Lj.

Hvala :razz:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

A vprašanje zastavimo tukaj ali na ZS?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Barbi78 napisal/-a::razz: Še malo pa bom na vrsti, komaj čakam! :razz: Bi pa vprašala katere karte uporabljate in če mogoče veste katere karte so to, ko jih uporablja vedeževalka Buba na Interviziji?

Še lahko vprašam kje je Konzorcij, ker nisem z Lj.

Hvala :razz:

Nimam pojma, kaj je to Intervizija, niti katere karte tam uporabljajo...
Konzorcij je na Slovenski, ne znam razložit.. Med Namo & Šubičevo gimnazijo, nasprot bivšega Rio ham hama. :D Tm k vsi avtobusi ustavljajo, tud postaja se imenuje konzorcij.

Vprašanja lepo vas prosim ne pošiljat na ZS, ker mam 12 neprebranih in ne morm dostopat do njih :)
Odgovori