Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"
densy napisal/-a:ah ne pretiravajte nopač rečeš vem / ne nisem.
Zdej boš pa krneki nazaj govoru: " to si tudi debel" lol no, saj niste 13 stare
a ne razumeš heca? sploh ne vem zakaj se zapičite v stvari, ki so napisane za foro, ne pa da se v njih poglablja. Tebe, poleg 2 žensk, sm mela tak na block, sm zdj ni več te funkcije.
Mene je Moj (ko sm se zredila) opozoru, da sm se zredila in mi predlagau, da se nej lotim malo migat. Nism uzela za nič slabo, ker mislim, da mi je hotu pomagat, ker me pozna in ve, da se bom pol fajn sekirala, da če sm mu še ušeč. Do zdej ni kazau znakou, da bi blo kej narobe (seksulano oz. v smislu privlačnosti), ker se usake tolko malo zredim.
Pa tud Moj se je zrediu in sm mu to tud povedala. Zdej ga učasih malo hecam, da ma trebušček ko nosečnca na začetku, ampak ni mišljeno nič slabo.
Pa tud Moj se je zrediu in sm mu to tud povedala. Zdej ga učasih malo hecam, da ma trebušček ko nosečnca na začetku, ampak ni mišljeno nič slabo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
marypa napisal/-a:densy napisal/-a:ah ne pretiravajte nopač rečeš vem / ne nisem.
Zdej boš pa krneki nazaj govoru: " to si tudi debel" lol no, saj niste 13 stare
a ne razumeš heca? sploh ne vem zakaj se zapičite v stvari, ki so napisane za foro, ne pa da se v njih poglablja. Tebe, poleg 2 žensk, sm mela tak na block, sm zdj ni več te funkcije.

positive vibration napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:marypa napisal/-a:če ti reče kj tazga mu rečeš: Ti tudi nisi ravno suh
ja kaj nj mu jst rečem, ko mi rečem da sm se zredila v rit pa v trebuh (ne reče direkt da nj shujšam?!) on ma pa same mišice in oh in sploh minimalno špehanemorm mu rečt da ni glih suh
Če ima mišice najbrž ni prav zelo suh. Vsaj ponavadi je tako.
Dobro, pa če ma mišice, mu ne bo glih govorila, naj shujša, al?
Oh, joj, mišice lahko pomenjo samo večjo kilažo (kr pač vagajo več od špeha), zato dejstvo, da je nekdo mišičast ne pove nč o tem, a je suh, normalno grajen al konkretno nabit (nikakor pa ne debeu).
In u končni fazi, tut če ma preveč mišic, je to še vedno bolš kt da ma preveč špeha.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopolitanka
- positive vibration
- Cosmofrik
Ah, meni je moj to že parkrat rekel. Priznam, da sem dobla v zelo kratkem času par kil gor, tk da po eni strani mu dam prav, po drugi strani pa sem itak že navajena špikanja okoli velkih riti in podobno...mam 2 sestri, kar pojasni trdo kožo...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- razmazena_maca
- Debatorica
- *zverinica*
- Kofetarica
Aloha napisal/-a:Mene ujezijo lih obratne pripombe u smislu mal se moraš poredit (pa res nism koščeno, shirano bitjece) ... Pa ne od fanta (čeprou tut kdaj, ampak kot aktiuni športnik ve, kako živim in funkcioniram), ampak od kšnih "tetk" (k jim je itak use presuho), kolegic (pha, zato k si se ti zredila, se ne bom še jst), fotra (ta bi mi kr deset kil nalimu gor, c, c, c, pajade).
welcome to my world

če bi mi reku u hecu...res hec...potlej bi mu rekla, da se bo pač mogu zadovoljit z manjšimi joški
če bi mi pa kr tko reku, bi mu pa fejst zamirla. Odvisn bi mogl bit to tud od mojga hamlanja kok govorim skoz da mam velko rit pa tko. ampak bi se pa fejst zamislna, če bi mi tko resno reku. Bi mela kr globoke pogovore okol tega.

če bi mi pa kr tko reku, bi mu pa fejst zamirla. Odvisn bi mogl bit to tud od mojga hamlanja kok govorim skoz da mam velko rit pa tko. ampak bi se pa fejst zamislna, če bi mi tko resno reku. Bi mela kr globoke pogovore okol tega.