V bistvu avatarjem ne posvečam pretirane pozornosti, le na vsake toliko ga menjam, da malo "prezračim" atmosfero. Drugače pa moj trenutni nima nekega globljega pomena. Lahko bi pomenil, da... sem pripravljena ubijati za čevlje? Recimo no.
Jaz pa mam ta avatar že odkar sem se registrirala na forumu. Sem se kar navezala nanj oz. je moj zaščitni znak. Razlaga pa verjetno skorajda ni potrebna... avatar prikazuje mene, bjondo, ki bere (ker ogromno berem, tako literature, ki je obvezna kot tudi bukve, ki me pritegnejo). Če mamo torej tukaj gor kakšne nejeverneže: ne boste verjeli, ampak tudi blondinke beremo!
Moj avatar nima nekega posebnega namena, mogoče bi lahko rekla to, da imam rada živali, ampak ni izbran s tem namenom. Menjam si ga večkrat in si izberem tisto, kar mi je tisti trenutek lepo.
Prej sem imela mravljico, ki je izstopila iz vrste in zravn napis "fuck you" in je bolj predstavljal mene kot pa zdejšnji avatar (sem taka bolj samosvoja, imam svoja načela in svoje razmišljanje...)
zdejšnji mi je pa všeč, ker vidm v njem svobodo, ker je poletni in ker si želim mooorjaaa in sončka in uživancije in žura in in in ...!!!
Tale moj trenutni je pač moj karakter. Zato pač, ker mislim, da je bog za vse neka relativna zadeva in jaz pač ne verjamem v tistega splošnega boga. In obožujem rock. In pač zame so bogovi tisti, ki delajo dobro rock musko.
Evo tko nekak.
Pa nick godisarockstar mam na tvitrju pa ene par takih zadevščinah
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now