Orgazem tako in drugače [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

med samo penetracijo brez težav doživim orgazem...

da
155
39%
ne
243
61%

Skupaj glasov: 398

Uporabniški avatar
Christianne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Christianne »

Ja, tudi meni se je to že večkrat zgodilo :oops: kej ni lepo da se tudi u sanjah kej takega dogaja :D :wink:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz se spomnm da sm u sanjah neki vidla in 5 sec mi je biu tak filing in evo..vrjetn to v sanjah dlje traja,ampk po spominu sm se do tega spraula u 5 sekundah lol :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

no, še v realnost tole vpelji pa bo. :wink:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jp fajn bi blo hehe sam se spomnm da enkrt mi je tko vaginalno brez česarkoli da bi si pomagala, sam useen, filing ni biu tok intenzivn..nasploh če ga mam prej notr mi pol mn intenzivn pride, k da zto k so stene tok vlažne pa k se umes mau raztegne...in pol ni nben orgazm takrat ful močn, tut če se uporab prste pa tut če ni več notr, sam da je bil prej :D..a je še pr kateri tko?
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

caly napisal/-a:js sm tudi ena srečnica, ki mam večinoma vaginalne orgazme, ki so waaaw!! :oops:

Enako :oops:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Odprite čakre ... :)
thaly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a thaly »

A loh tole mal bol razložiš?
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

*ka!a* napisal/-a:
caly napisal/-a:js sm tudi ena srečnica, ki mam večinoma vaginalne orgazme, ki so waaaw!! :oops:

Enako :oops:
podpis :D čeprav ful dolgo nisem verjela v to, ko se pa lepo sprostiš pa malo mišice stisneš... waa :D :oops:
*oranžna*

Neprebrana objava Napisal/-a *oranžna* »

ok, jaz sem ful ozka in ne glede kako še bolj stiskam mišice, kar na lepem od tega ne bom doživela vaginalnega orgazma!

jaz sem imela do sedaj 2 fanta, s katerima je bil seks sam neko nabijanje... nikoli nista raziskovala mojega telesa, moje nožnice. vedno mi je prišlo na tak način, da sem si zraven sama pomagala. če sama masturbiram, mi lahko pride tudi 5krat v pol ure. vendar to so švoh ograzmi in trajajo po 5 sekund. če seksam in se zraven samozadovoljujem mi pride močneje, in traja po 5-10 sekund. je normalno da tako malo?? včasih mi je tako švoh prišlo, da tip sploh ni opazil.

v zadnjem letu pa sem parkrat spala s tipom, ki je imel ogromno žensk.. in je prvi raziskoval po moji nožnici in takoj zadel eno točko, pr kateri sm začela ful drmat.
vendar se tip noče ukvarjat z mano in me učit, ker hoče žensko ki že ve kaj hoče pri seksu in kaj ji paše, jaz pa nimam pojma, ker enostavno se ni noben pogljabljal vame.

zaradi tega se počutim že ful bedno, da sem pri svojih 24ih tako neizkušena.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

poglobi se sama vasa :wink:
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

*oranžna* napisal/-a:ok, jaz sem ful ozka in ne glede kako še bolj stiskam mišice, kar na lepem od tega ne bom doživela vaginalnega orgazma!

jaz sem imela do sedaj 2 fanta, s katerima je bil seks sam neko nabijanje... nikoli nista raziskovala mojega telesa, moje nožnice. vedno mi je prišlo na tak način, da sem si zraven sama pomagala. če sama masturbiram, mi lahko pride tudi 5krat v pol ure. vendar to so švoh ograzmi in trajajo po 5 sekund. če seksam in se zraven samozadovoljujem mi pride močneje, in traja po 5-10 sekund. je normalno da tako malo?? včasih mi je tako švoh prišlo, da tip sploh ni opazil.

v zadnjem letu pa sem parkrat spala s tipom, ki je imel ogromno žensk.. in je prvi raziskoval po moji nožnici in takoj zadel eno točko, pr kateri sm začela ful drmat.
vendar se tip noče ukvarjat z mano in me učit, ker hoče žensko ki že ve kaj hoče pri seksu in kaj ji paše, jaz pa nimam pojma, ker enostavno se ni noben pogljabljal vame.

zaradi tega se počutim že ful bedno, da sem pri svojih 24ih tako neizkušena.

Ne počuti se bedno. Od tebe je vse odvisno kaj boš v življenju se še naučila. Predvsem pa se moreš s partnerjem ujemat in potem še izpopolnjevat kar maš. Pri štirindvajsetih si še na začetku in ne smeš obupat. Marsikatera celo življenje ne doživi tega kar si ti v teh letih. No zelo malo jih jeki doživljajo orgazme. Zavedaj pa se nekaj ko boš dobila partnerja ki vaju ne bo vezal samo sex ko bosta globlje čutla bosta doživljala prave extaze ob orgazmih. Ko se povežeta telesi in zravn ko se še energetsko povežeš je nekaj kar te popelje v svet orgazmov. Pa ni le ena točka celo telo rata ena velika erogena cona.

hehehehe
Odgovori