ce ne bi s fantom zivela bi si pomoje poiskala kako stanovanje kjer je notri ze okrog 4-5 ljudi od prej, in jih ne bi poznala
mi je tk bolj zanimivo.
a vse iscete samo v ljubljani stanovanja?! nobena ne gre u mb?

mi je tk bolj zanimivo.

Sem slišala že ogromno anekdot o tem, kako znajo biti nekateri cimri zateženi.
Lažje je iti nekam ko želiš kot pa ko si želiš miru pri učenju, pa ga ne dobiš (imaš pa hrup ali nekoga, ki te dekoncentrira zraven). 
mal je bla zmesana
kak sm bla vesela ko sm se je resla jooooj
js sm ful prilagodljiva glede useh reci ker pac vem da se mores potem u stanovanju in pri skupnem zivljenju drugim prilagajat in ne more bit vse po tvoje..eni pa ocitno nimajo osnovnih pojmov urejenih u glavired_rose napisal/-a:
no, ta zenska je mene nadrla ko sm js JABOLKO JEDLA medtem ko se je ucila popoldne, ker jo je ZVOK GRIZENJA JABOLKE motil med ucenjem![]()

Ne vem, zakaj pol sploh gre v dijaški dom? Jst vem da če bi šla v študentskega, bi se že potrudla poslušat tist jabuk, doma se pač zaderem na mamo al pa brata, na nekega drugega človeka mi je pa preveč nerodno in zdržim.
) so bli pa sosedi glasni..uglavnem skoz je bla na robu zivcnega zloma, vsaka malenkost jo je totalno s tira vrglo, zenska je bla res obup...takoj se je razp*

sončk napisal/-a:red_rose napisal/-a:
no, ta zenska je mene nadrla ko sm js JABOLKO JEDLA medtem ko se je ucila popoldne, ker jo je ZVOK GRIZENJA JABOLKE motil med ucenjem![]()
Ha, jst tut to delam! Sovražm zvok grizenja jabolk, belega grozdja, kokic, televizije, govorjenja, karkoli, ko se skušam na kakršenkoli način skoncentrirat. Ponorim totalno, sam ponavad se jst umaknem

, drugač pa