Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.
Odgovori
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

Dorotea napisal/-a:Pa sej ne govorim o tem da ga maš predolgo noter....jaz ga več ko uro nimam noter....jaz mislim s tem da ko si ga vstaviš ga ne vzameš takoj ven ker neveš kdaj ti teče...ampak ko ti teče, ti pač teče in tampon kolko lahko počasi vpija...nekja pa le ostane in se zadržuje. Ja če maš vložke pa pač pogosto menjuješ in ni nič bakterij. če pa jih menjuješ vsakih nekaj ur pa verjamem...pa še vonj :roll:

Tampon ne vpija počasi. Probaj ga dat v vodo, pa boš videla, kako hitro se prepoji. Tako da brez panike - nič se ne zadržuje v tebi. Pa tud bakterije se ne razvijajo tako hitro, da bi morala tampon menjat vsako uro.
daisy20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tolmin

Neprebrana objava Napisal/-a daisy20 »

jst mam vec al manj vloze, sam kadar sem na morju pa grem plavat mam tampone- se obnese :lol:
Uporabniški avatar
rozica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod gorami...

Neprebrana objava Napisal/-a rozica_ »

Js mam skos tampone, razen cez noc mam vlozke.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Hm, jaz mam doma vložke, za v šolo itd. pa tampone. Ponoč nimam pa nikol in nikdar tampona. Sploh mam pa prve dni rajš kar vložke, ker mene tamponi ful nervirajo.
Uporabniški avatar
Bl00dy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bl00dy »

no jz sm si pa pred kratkim prvič vstavla tampon in sm vsa ponosna :D pred tem sem si že ene 2x probala, pa ni šlo! verjetno so bli res prevelki, al pa jz nism bla sproščena... no in sm bla tut jz zaskrbljena, kaj če je z mano kj narobe! no in vse tiste k si ga ne morte vstavt, si kupte ob comfort une mini k majo zdj, res to pa skor sam gre notr, js sm bla prov presenečena, super so! že prvi prvm poskusu je šel takoj notr!
tko, da če je men ratal, pol bo tut vm! :lol:
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

jaz imam tako mocno krvavitev da moram imet prve dneve, tampon pa se vlozek za vsak slucaj, tampon pa menjam na 2uri... jojojoj :(

ko sem doma pa obavezno samo vlozki.. se mi zdijo bolj zdravi..
candy girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: candy shop

Neprebrana objava Napisal/-a candy girl »

Ko sem doma alpa ponoč vedno vložki.. čeprav doma včas tud tamponi. Za vn pa ponavad tamponi ker so ful bl praktični, nč ti ni treba skrbet pa nč se ti ne lima tm spodi :twisted: pa tud bolečin nimam, zvečer ko mam pa vložke morm pa tableto vzet ker mam krče.
I hope life isn't a joke, because I don't get it!
Uporabniški avatar
LycHee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LycHee »

Čez noč ponavadi vložki, drugače pa obvezno tamponi, drugače se sploh ne morem sprostit, ker se mi zdi, da se vidi, da bo kaj premočilo in na sploh so mi čisto neudobni). Pa tistih reklam ne razumem... za vložke, ki se dajo na tangice... s tem pa sploh ne bi upala iz hiše... Tamponi so zakon, nič ne čutiš, nič se ne vidi, ne rabiš pazit kaj oblečeš, ...
Uporabniški avatar
Poletna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Poletna »

Vložkov ne prenesem, kot prvo stvar smrdi, vs si umazan povsod, pa še tamgic ne morš nost. Jst jih mam samo ponoči, to pa. Čez dan pa obezno tampone!!!!!!!!
Sex ni vse, ampak vse brez sexa je nič.
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

LycHee napisal/-a:Čez noč ponavadi vložki, drugače pa obvezno tamponi, drugače se sploh ne morem sprostit, ker se mi zdi, da se vidi, da bo kaj premočilo in na sploh so mi čisto neudobni). Pa tistih reklam ne razumem... za vložke, ki se dajo na tangice... s tem pa sploh ne bi upala iz hiše... Tamponi so zakon, nič ne čutiš, nič se ne vidi, ne rabiš pazit kaj oblečeš, ...

Tisti vložki ki so narejeni za tangice so samo dnevni za takrat ko nimaš menstruacije oz. imaš beli tok.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objava Napisal/-a Zvezdica007 »

Jst sm imela na začetku vedno vložke, ker naj bi bili bolj zdravi. Usej tako ginekologi pravijo. Zadnje čase imam pa samo tampone. Vložki mi grejo prou na živce! Počutm se k da bi imela eno planico pod rito. Skoz se premikajo&imaš doskrat zapackane hlačke. Pa še full je nagravžno k vedno k greš na wc moraš uno kri na vložku gledat&še neprijetni vojn majo. Tamponov od zdj naprej ne zamenjam za nič na svetu, pa nj bodo še tako šokodljivi.
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Ponoči imam vedno vložke, še posebej v prvih dneh menstruacije, čez dan pa tampone, ker so veliko bolj udobni in se z njimi bolje počutim.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

jz pa ubistvu več al mn uporabljam vložke... tampon sem sam enkrat do zdej :oops: in po prebranih postih sodeč, da ko jih bom enkrat začela mal bl redno uporabljat, (tampone namreč), da se bo tole spremenil. :)
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objava Napisal/-a karmy21 »

jzt večinoma uporabljam vložke... sm probala ene parkrat tampon pa se mi je zdelo kot da mam palco v pizdi :lol: in to je blo takrat na maturantskem plesu k takrat pod nujno rabiš tange... in da maš kot jzt na obisku teto s krvavca...o jej.. :roll:
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

SAmo vložke ker se s tamponom ne počutim dobro.
Odgovori