jaz sem pa cisto slucano naletela na mojo, v neki mali drogeriji, in je taka crna, bolj za eurote narejena ( niti 1000 mi ne gre lepo notr) pa vtiskane ma tko roze, tko neki .... ful lepo zgleda. Sicer je pa velikost cist kul, ker nikoli nimam ravno polne. Ima pa kolegico denarnico ki je siroka tko ... 7 cm
Meet me in outer space I will hold you close if you're afraid of heights I need you to see this place
Enschede napisal/-a:Jz seb ze ene 6 mescov kupujem (moško) denarnico, pa nobene dobre.
Bi kr punco poslal, da mi eno pametno izbere
Ti jo vsaj hočeš nosit. Jaz sem isto 1x vidla eno ful lepo, za katero mi je ful žal, da je nisem kupla. Ker je nimajo več. Mam sicer eno novo, ki je lepa, ampak tako lepa pa ni.
Jaz mam rada neke srednje velikosti denarnico. Ne maram take, da mi zasede celo torbico.
men majo ful lepe denarnice v Accessories! Sm si kupla eno k je rozasta pa miško ma gor, pa od vzuni ma prostor za kovančke! ful nore majo, pejte pogledat... so pa okrog 3k
jst mam pa eno od fishbone...k sm jo u new yorkerju kupla.. taka svetlo modra..pa sprednjo stran ma tako..ko premikaš se enkrt prkaže napis fishbone enkrt pa una njihova ribica sm kr zadovolna z njo..in jo mam že neki časa.
Jst sem svojo kupila kr na tržnici in je noro fajna. Velika, da lohk dam v njo vse in še več... pa še ful fajne rdeče barve je!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!