Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Ma s temi nalepkami je manjsi problem za odstranit kakor tiste lake z blescicami.. takrat me prav mrazi, ko si ga dol 'praskam' z odstranjevalcem..

Brrr...

Drugace je res Caribbean blue.. najlepsi iz kolekcije <3!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Moj najljubši: OPI Vodka & Caviar :hearts:

Slika
Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

^^ufff, najlepši nohtki v teli temi ... ne razumem, kako lahko nekatere tako nakranclajo svoje nohte ... men te slikce delujejo tako privlačno kot črno (o.p. umazanija) za nohtom
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

bejbika, ce bi imele vse isti okus bi sploh ne bilo zanimivo ;).
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

barva od *male* je sicer lepa, ni mi pa všeč, da so nohti nalakirani tuto kompleto, čist do obnohtne kožice. Vidi se, da ma *mala* lepe nohte, sam js jih ne bi lakirala tko, da je še koža nalakirana :)
brez zamere...pač moje mnenje
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

*mala*; krasni nohti :gut: Lak je res super barve; prov tak živahen in eleganten deluje.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

*mala* napisal/-a:Moj najljubši: OPI Vodka & Caviar :hearts:

Slika
Slika

Res lepo, samo moraš biti pogumna, da imaš rdeče nohte na rokah. Meni so takšni nohti le na drugih zelo všeč, na sebi pa ne. :freude:

Moder lak, ki je na sliki Hyades je obupen- preveč nenaraven izgleda in še bela koža in moder lak- ne gre mi to skupaj- grdo je.
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kala* »

Meni so pa ravno od Hyades lepi, pašejo ji. Tud sama imam najraje rdeče pa plave barve nohtov, pa tud če sem bela kot mlek.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Ja no, enkrat ko se navadis nositi mocne barve, je kar zanimivo.
Pa sploh me ne zanima, ce nekomu npr niso vsec moji nohti, ker so odstekane barve, pac potem ne gleda, ne? :D

No kar se koze tice, ah lepo te prosim to naj bi pomenilo, da ne smem nositi zivo rdecega laka ker imam bledo kozo, ah :) mislim, da je ze cas da se nehamo obremenjevati s tem kaksen odtenek koze imam/o.

Ju3 pa pride verjetno slikica mojega novega lakca. Nic rdecega ali zelenega, cisto spesal je :)!
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mrs Beauty »

Barva kože pa res nima veze s tem kakšne barve laka bi naj nosili (ok, mogoče pri temnopoltih ne pride vse lepo do izraza), sicer je pa to stvar okusa. Vseeno pa mislim, da na bledo kožo pašejo skoraj vse barve, seveda če so tudi prsti in nohti lepi (negovani). :wink:
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

meni pa rdeča lepo zgleda tudi an bledi koži. :)

Ko sem pa res zelo zagorela mi je pa ful lep kak pastelni, rahlo bleščeč, nežno-roza odtenek.. :P še bolj pride do izraza kontrast.
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Abby »

Meni so tudi všeč žive barve nohtov, tako na bledi kot na zagoreli koži. Tokrat pa nekaj bolj umirjenega z moje strani :)

prozorno-roza lak
Slika

in francoska manikura
Slika Slika
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

lelija napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Moj najljubši: OPI Vodka & Caviar :hearts:

Slika
Slika

Res lepo, samo moraš biti pogumna, da imaš rdeče nohte na rokah. Meni so takšni nohti le na drugih zelo všeč, na sebi pa ne. :freude:

Moder lak, ki je na sliki Hyades je obupen- preveč nenaraven izgleda in še bela koža in moder lak- ne gre mi to skupaj- grdo je.

Ja, je bilo malce na hitro nalakirano, ker se mi mudilo, pa si bolj popravim z svinčnikom z acetonom, v torek pa še za nadlak ni blo časa. In dejansko je lak zdržal 5 dni brez nadlaka z le malce znucanimi robovi. Sm bla blazno presenečena.

Drugače pa pred enim letom nisem marala živih nohtov, prvič nalakirane sem gledala kar kakšno uro na nohtih. So se mi res prirasli k srcu :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Končno sem spoznala shrani.si :D

Slika
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

No, tole pa so popolni nohti.
Zaklenjeno