Slike vaših nohtov
- lovefrance
- Komunikatorka
Ja no, enkrat ko se navadis nositi mocne barve, je kar zanimivo.
Pa sploh me ne zanima, ce nekomu npr niso vsec moji nohti, ker so odstekane barve, pac potem ne gleda, ne?
No kar se koze tice, ah lepo te prosim to naj bi pomenilo, da ne smem nositi zivo rdecega laka ker imam bledo kozo, ah
mislim, da je ze cas da se nehamo obremenjevati s tem kaksen odtenek koze imam/o.
Ju3 pa pride verjetno slikica mojega novega lakca. Nic rdecega ali zelenega, cisto spesal je
!
Pa sploh me ne zanima, ce nekomu npr niso vsec moji nohti, ker so odstekane barve, pac potem ne gleda, ne?

No kar se koze tice, ah lepo te prosim to naj bi pomenilo, da ne smem nositi zivo rdecega laka ker imam bledo kozo, ah

Ju3 pa pride verjetno slikica mojega novega lakca. Nic rdecega ali zelenega, cisto spesal je

-
- Komunikatorka
Barva kože pa res nima veze s tem kakšne barve laka bi naj nosili (ok, mogoče pri temnopoltih ne pride vse lepo do izraza), sicer je pa to stvar okusa. Vseeno pa mislim, da na bledo kožo pašejo skoraj vse barve, seveda če so tudi prsti in nohti lepi (negovani). 

"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
lelija napisal/-a:
Res lepo, samo moraš biti pogumna, da imaš rdeče nohte na rokah. Meni so takšni nohti le na drugih zelo všeč, na sebi pa ne.![]()
Moder lak, ki je na sliki Hyades je obupen- preveč nenaraven izgleda in še bela koža in moder lak- ne gre mi to skupaj- grdo je.
Ja, je bilo malce na hitro nalakirano, ker se mi mudilo, pa si bolj popravim z svinčnikom z acetonom, v torek pa še za nadlak ni blo časa. In dejansko je lak zdržal 5 dni brez nadlaka z le malce znucanimi robovi. Sm bla blazno presenečena.
Drugače pa pred enim letom nisem marala živih nohtov, prvič nalakirane sem gledala kar kakšno uro na nohtih. So se mi res prirasli k srcu

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Kofetarica