Metoda umika ala coitus interruptus

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že kdaj prakticirale metodo umika ?

Ne
169
44%
Da, uspešno
195
51%
Da, neuspešno
18
5%

Skupaj glasov: 382

Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Ni vprašanje kakšni so odstotki, ampak ali sploh želiš tvegati. Kajti tveganje je vedno prisotno, tudi, če ga tip samo "namoči" v punco. Lahko se greš takšne igrice, kjer se v predigri malo igračkaš, namakaš, se drgneš, potem daš gor kondom, a v resnici je morebiti že prepozno.

Ne se zajebavat s spočetjem. Konec koncev je od vaše (ne)previdnosti odvisno, ali boste čez 9 mesecev rodile novo bitje.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

miteq napisal/-a:Ni vprašanje kakšni so odstotki, ampak ali sploh želiš tvegati. Kajti tveganje je vedno prisotno, tudi, če ga tip samo "namoči" v punco. Lahko se greš takšne igrice, kjer se v predigri malo igračkaš, namakaš, se drgneš, potem daš gor kondom, a v resnici je morebiti že prepozno.

Ne se zajebavat s spočetjem. Konec koncev je od vaše (ne)previdnosti odvisno, ali boste čez 9 mesecev rodile novo bitje.

Se strinjam.
Jst osebno nimam ne zelje ne jajc za tako pocetje..Se mi zdi brezveze riskirat,pa ne sam morebitne nosecnosti,ampak tudi spb. In ne razumem tistih,ki to prakticirajo (nekateri celo redno).. :roll: Men se zdi totalno neodgovorno..
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

GoldenEye napisal/-a:Kk točno pol gre ta metoda umika? To pomeni, da fant, malo preden mu pride, zaključi zadevo izven svoje punce ne? Kakšna je recimo možnost, da punca zanosi, če ga da fant samo parkrat notri; npr. trikrat? A je to tud metoda umika? Včasih se sprašujem, ali je res tako lahko nardit otroka - pač vn, not in to je to? :) Res me zanima, ali je potrebna za zanositev poštena "obdelava" ali je dosti, da te fant samo malo "oplazi" in je to to? :D Jao, kok sm čudn to napisala...

NAČELOMA je za otroka narest potrebna konkretna obdelava :D (tudi če mu v tvojih najbolj plodnih dnevih pride v tebe, imaš okoli 25% možnosti za zanositev)
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Sej vem, da je to veliko tveganje...tega tud jst ne odobravam. Se mi zdi pa vseeno zanimivo, da toliko deklet (vsaj glede na tukaj prebrano) to metodo prakticira (tudi več let) in se jim še ni nikoli zalomilo. Pol očitno le ni tako zlahka zanosit ne? Po drugi strani smo pa tu nekatere "paničarke", ki nas je strah, da slučajno ni mel kondom kake mini luknjice al pa kot sem lahko prebrala, da slučajno ni mel fant kaj materiala na prstih preden je šel v akcijo al pa ne vem, da ni kak turbo spermij kako drugače zašel tja, kamor ne bi smel :D itd. Pol so verjetno taki strahovi pretirani ne? Najbolj bedno je to, ko se ene ženske trudijo zanosit pa ne morejo, enim se pa po enem malem (kasneje obžalovanem) spodrsljaju takoj "zalomi".
iny9
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dol pri ljubljani

Neprebrana objava Napisal/-a iny9 »

ma moja kolegica je s tipom 2 leti prakticerala to metodo pa je še zdj brez otroka..jst sm pa ene pou leta zdj mam pač tabletke-da pač lahko not spusti. men se zdi ta strah o zanositvi fuul pretiran, a dejansko kdo pozna kero žensko k je zanosila kljub tabletkam? pa nevem tut dvomm da je ta predsemenska tekočina took "učinkovita" da bi kr zanosil od tega.. pač moje mnenje
iny9
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dol pri ljubljani

Neprebrana objava Napisal/-a iny9 »

ma moja kolegica je s tipom 2 leti prakticerala to metodo pa je še zdj brez otroka..jst sm pa ene pou leta zdj mam pač tabletke-da pač lahko not spusti. men se zdi ta strah o zanositvi fuul pretiran, a dejansko kdo pozna kero žensko k je zanosila kljub tabletkam? pa nevem tut dvomm da je ta predsemenska tekočina took "učinkovita" da bi kr zanosil od tega.. pač moje mnenje
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:)
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 0:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Jst sm ful grozna glede tega! Ne mine sex brez te prakse, potem pa vsakič molim h vsem silam, da dobim M. Ker ne pijem tabletk, še nikoli nisem doživela, da bi mu prišlo v meni, si pa to nekak želim občutit, mora bit noro :D
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^

Jaz osebno sploh ne čutim razlike. Vse kar je drugačnega, je to, da v primeru, da spusti vate, še pol ure kaplja iz tebe. Pomoje je vse v glavi. :)
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Verjamem, ja. Saj meni se zdi to bolj zaradi tistega "v glavi" fino, ne sam občutek, ko špricne, ampak dejstvo, da je končal v tebi..i'm weird :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

miteq napisal/-a:Ne se zajebavat s spočetjem. Konec koncev je od vaše (ne)previdnosti odvisno, ali boste čez 9 mesecev rodile novo bitje.

Ok koliko procentov bi jih dejansko rodilo? :roll: :lol:
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Meni se zdi tudi fajn, da fant lahko konča vate.. im also weird :D
Marypa, saj ravno v tem je problem, da se s tem zajebava folk, ki bi pol v primeru, da so noseče nrdil splav. Splav ni kontracepcija... Razumem, da se lahko zgodi, da klub kontracepciji zanosiš in v takem primeru bi tudi jst delala splav. Zame je ta metoda za tisti čas ko sicer nočeš otrok, ampak konec te pa tudi ne bo če boš enega imel.
iny9, ja poznam punco, ki je 1 mesec jemala tabletke in ker v 1 mesecu zaščita ni zanesliva zanosila..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Sp3lca,men je gine rekla,d kt ucinkujejo od prvega dneva jemanja dalje vse dokler jih jemljes redno in po navodilih.Bolj je problem ce pride do bruhanja ipd.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Sm 100%, da jih je jemala redno in zanosila je v 1 mesecu jemanja. Mogoče je pa pač mela nesrečo in bila v tistih 0.2% al kolkr je že možnosti..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

iny9 napisal/-a:a dejansko kdo pozna kero žensko k je zanosila kljub tabletkam? pa nevem tut dvomm da je ta predsemenska tekočina took "učinkovita" da bi kr zanosil od tega.. pač moje mnenje

DA. poznam. osebno. že dvakrat je imela splav, kljub tabletkam.
in še en DA. "ta predsemenska tekočina JE lahko toooooooook učinkovita". sicer je malo verjetnosti, so pa.
in vse to "pač" ni tvoje mnenje. to se znanstvene raziskave ljubica. tvoje mnenje je lahko če je spav moralen ali ne. ne pa če je semenska tekočina "učinkovita" ali ne.
Odgovori