Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

arrow, res maš lepe nohte in lak :gut: *mala* isto, čeprav meni ta lak verjetno ne bi pristajal oz. bi se ga sama zaradi vpadljivosti težko privadila :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Sicer ni prislo tako lepo kot sem si zelela, ker sem 'limala' na sveze nohtke ampak je zanimivo..
Slika
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

_tejcha napisal/-a:moje tanove zebra :razz: mal površno narjen,k je blo zelo na hitr :D Slika

uuu šiiit..kak je pa to grdooo...ko se ful vidi da je vse umetno...ko se vidijo sledila lepila, laka, ko je napackano da bolj nebi moglo biiit, potem pa še za piko na i, prideš ven z izjavo da so površno narejeni, ker si delala zlo na hiter..mislim če si pa za nohte ne moreš vzet časa, pa potem met lepo, ker itaq vsi opazijo tvoje nohte, sploh če so dolgi pa nenavadno nalakiranii :roll: potem raje sploh ne delat kaj pa pusti tak kot je...;)
no, ampak kdo sem jaz da bi kritizirala, če mam sama kratke nohte, ker se ne morem odvadit grizenja :oops:
čeprav ziher moji pogriženi nohti izgledajo lepše kot pa tile tvojii :D
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

Živjo,
mam eno vprašanje...
Mam kratke mesnate prste pa še nohti mi grdo rastejo (na ven, se pravi vedno širši so proti koncu). Ima kdo rešitev (za nohte ne za prste)?
Predvidevam, da na tako obliko ne paše nikakršen lak in kranclanje in dolgi nohti ampak jih samo strižem in to je to?
Hvala vam!
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Nass - maš kako sliko?
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Upam d si prou predstavljam ... Js bi si jih spilla na zeljeno obliko :) (Tko ko ene si nrdijo cist lopataste, ene v spico .. )
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Amm, jih ne mores pilit ob strani, da dobijo lepso obliko?
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

electra* napisal/-a:
_tejcha napisal/-a:moje tanove zebra :razz: mal površno narjen,k je blo zelo na hitr :D Slika

uuu šiiit..kak je pa to grdooo...ko se ful vidi da je vse umetno...ko se vidijo sledila lepila, laka, ko je napackano da bolj nebi moglo biiit, potem pa še za piko na i, prideš ven z izjavo da so površno narejeni, ker si delala zlo na hiter..mislim če si pa za nohte ne moreš vzet časa, pa potem met lepo, ker itaq vsi opazijo tvoje nohte, sploh če so dolgi pa nenavadno nalakiranii :roll: potem raje sploh ne delat kaj pa pusti tak kot je...;)
no, ampak kdo sem jaz da bi kritizirala, če mam sama kratke nohte, ker se ne morem odvadit grizenja :oops:
čeprav ziher moji pogriženi nohti izgledajo lepše kot pa tile tvojii

Ja veš kdaj se ti pač kam zelo mudi oz. te ravno kdo zmoti sredi lakiranja in pol hitiš kot nor :wink: je pa res da se vrjetno vidi prehod od gela,ker si nisem že nekaj časa popravljala,ampak vrjemi v živo bi težko ločila al so naravni al ne :wink: teli zebrasti so bli tko vsem k so jih vidl v živo ful lepi, slika je le slika, okus pa tud vsak drugačen :) PS: pogriženi nohti niso bili še nikol lepi,saj meni ne,pa sem si jih sama tud grizla....pa brez zamere :)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Sem prav morala probat te nove lakce od essence...

Barva je ubijalska.. :D Pa se vseeno razmisljam da bi jih malce okrasila, ker so dolgocasni...
Slika
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

^^ Meni so pa take barve preveč kiči kič, sploh če je lak sčasoma okrešen ali pa si nekatere grizejo nohte in tako grdo izgleda, da te mine. :heul: Maš pa drugače lepo nalakirane. :wink:
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Hyades napisal/-a:Sem prav morala probat te nove lakce od essence...

Barva je ubijalska.. :D Pa se vseeno razmisljam da bi jih malce okrasila, ker so dolgocasni...
Slika

uuuuuuu huud lak :D nohti morjo bit kšne odbite barve,pohvalno :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Saj tu pa tam pasejo tudi kaksni nude odtenki ;) ampak meni so najbolj vsecni odbiti lakci..

Hvala tejcha ^^.
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Hyades napisal/-a:Saj tu pa tam pasejo tudi kaksni nude odtenki ;) ampak meni so najbolj vsecni odbiti lakci..

Hvala tejcha ^^.

za pomlad in poletje so taki lakci super :)

pa essence ma ful takih hudih lakov, pa še suhi so kuj,kar je sploh super :)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Pa se res je :)!
Sploh niso slabi glede na njihovo super nizko ceno ;).
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

js sm probala par barvnih lakcov zadnje čase, kupila sm si temno vijolčnga, temno modrega, rdečega in modro-turkiznega pa sm ugotovila da mi tok močne barve nikakor ne pašejo na nohtke -->žal!

morm dons v nabavo, da si kupm lakce bolj pastelih barv in pa kkšnga prozornega :)

btw, hyades....lepi nohtki!
Zaklenjeno