Tunizija [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
*springgg*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *springgg* »

Grem preko intelekte. Zraven je vštet še popust na zgodnjo prijavo. Glede na to da je AI se mi zdi kar ugodno, hotel ima pa 3*. Po slikah sodeč ni tako slab, ker je bil lani tut prenovljen... Samo glede na to kakšne izkušnje je že mel folk z agencijam, ni vse za vrjet...drugače pa ja, sem bila kar presenečena, ker se mi zdi to kar ugodno.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

ja v arabskem svetu je drugače dobro vzeti 4 ali 5*, zaradi hrane in vsega.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ba?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Bla sam v Hammametu, sam pomoje je Djerba bolš. No, naj povejo tiste, ki so ble že na obeh lokacijah.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Js bi sla v Hammamet, ker mi je Tunis eno najljubsih mest, pa mislm, da mas na celini vec za vidt. Ce ti je pa samo za lezanje na plazi, pa ponmoje ni bistvene razlike, no, verjetno je Djerba bolsa. Vem pa ne, ker nisem bla ne v H. ne na D., samo po delu ostale Tunizije.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz sem bila točno v tem hotelu Samira Club, pa lahko povem samo to, da AI ni vreden tistega doplačila, ker so stvari ,ki so vključene v AI dejansko slabše kvalitete, kot če bi jih plačeval posebej.
V ponudbi recimo piše, da je pica vključena, v resnici pa dobiš kos testa s paradižnikom in sirom (ker jih za all-inclusive goste pečejo masovno in potem samo razrežejo) na papirnatem prtičku, če jo pa kupiš tako, pa dejansko dobiš pico. In to na krožniku :)

Sicer je pa hotel ful fleten, sobe so čiste, prostorne, pa morje je takoj zraven. Tako da ga v bistvu priporočam, samo AI ne vzet, ker za tistih 70 evrov lahko v "prosti prodaji" kupiš precej bolj kvalitetne stvari.

Ampak mene pri Tuniziji na splošno moti ta njihov stil turizma, ko te zaprejo v hotelsko naselje, mesto je pa par kilometrov stran.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

bo..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

~NIA~ napisal/-a:NOVO:

em nekaj vprašanj..
maja grem v Tunizijo, odločam se med dvema agencijama: Kompas in Intelekta. katera je se vam zdi boljša?

aja, Kompas: Hammamet (hotel Samira Club ***)
Intelekta: Djerba (Djerba Sun ***+)
oboje je all inclusive, podobna cena, podobna ponudba..

kje je boljše? Hammamet ali Djerba?

Kompas, Hammamet.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

NIA, zakaj pa ravno Tunizija in ne npr. Turčija?
Sodelavka je bila lani avgusta na Djerbi, pa ji ni bilo pretirano všeč...
!Katja!
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a !Katja! »

Mimi_M napisal/-a:NIA, zakaj pa ravno Tunizija in ne npr. Turčija?
Sodelavka je bila lani avgusta na Djerbi, pa ji ni bilo pretirano všeč...

No jaz sem bila na Djerbi in v Turčiji in mi je blo oboje noro...sicer sem bla bolj aktivna na Djerbi sem pa v Turčiji bolj lenarla...Sicer se pa lahko gre z Djerbe tudi na celino in pri nas tisti ko so šli so bli kar navdušeni.

Glede hotelov pa bi jaz priporočala 4* če je le možno. Se pa ful trudijo za turiste tak da jaz mam same dobre izkušnje.

No pa fajn potujte tiste, ki se odpravljate...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Midva sva bila nad Turčijo grozno razočarana, pa sva bila v 4* all inclusive, v Alanyi. Hrana z amoj epojme slaba - mlačna, zelenjava razkuhana, vse nekam postane, sladice obupno mastne in grozno sladke, dobr da so bili vmesni prigrizki, drugače bi bila fajn lačna.
Odnos na podnu - kosilo so začeli pospravljati točno ob treh, pa če si še jedel ali ne, v vsakem primeru, ti je hotel vzeti prt, na plaži je pobiral blazine ob 19h, p ače si še ležal go rlai ne, midva sva imela enkrat poln kufer napitnin, sva dala manjšo kot na začetku prve dni in naslednji dan nisva imela pospravljene sobe, iti zamenjanih brisač.

Mogoče je bil samo ta hotel, ampak obupno slab odnos. Da ne govorim o tem, da je bilo vse, akr so imeli animacije, tematskih večerov, zabav ipd., vse samo v nemščini, z nemškimi pesmicami in igrami. Mene v Turčiji ne vidijo več, tok se mi je zamerla.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

midva sva bla najprej v Tuniziji na celini (blizu Hamameta) in mi je blo kr fajn...predlani sva bla pa na Djerbi in morm povedat, da slabšega dopusta še nisva doživela...nasploh so se mi te arabske/muslimanske poletne destinacije zamerle, ker še nobenga dopusta nisem prežvela brez 1-tedenskega visenja na skretu...bova rajš hodila izmenjaje na Lefkas in Tenerife :hearts:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

To sem jaz doživela v BOlgariji. V 14 dneh dopusta, sem bila 6 dni v postelji na 4 različnih tabletah, sm mogla tam it k zdravniku. Obup - restavracijo so imeli širom odprto na teraso, seveda so not prišle vse muhe od zunaj, pa šel lepo na samopostrežno....pa hotel ni bil nizke kategorije :evil:
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a BabySun »

Tudi midva greva letos septembra na Djerbo. Zanima me kako dolg je let iz Slovenije v Tunizijo??
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

BabySun napisal/-a:Tudi midva greva letos septembra na Djerbo. Zanima me kako dolg je let iz Slovenije v Tunizijo??

Okrog 2 uri se voziš z letalom.

Jaz sem bila lani z mojim v Tuniziji, v Monastirju. Imela sva hotel 4* in nisva bila kaj preveč zadovoljna. Plaža je bila super, ampak hotel ... :eek:
Kar se je ponudbe tičalo..si lahko samo naenkrat 2 kozarca nesel...in nič več..si potem kasneje mogel še 1x prit, če si hotel več popit isto je bilo pri vmesnih obrokih, naenkrat si lahko odnesel samo en krožnik nevem naprimer kebaba,hamburgerja, pice,.....brisače v hotelu so kr pozabli zamenjat, tako da si se moral kr parkrat hodil kregat na recepcijo...
Tako, da na celinski del Tunizije vsekakor več ne bom šla...ker mi ni kaj preveč všeč, niti se nimaš kam dat, kot pred hotelom vsak dan tiste animacije poslušat, ki se večinoma ponavljajo....
Morda še grem kdaj samo na Djerbo pogledat, ker pravijo da je na Djerbi boljše kot na celini. :?
Odgovori